Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnie

...

Polecane posty

Gość dziwnie

Mam problem.Otoż 3 tygodnie temu zmarła moja przyjaciółka - z ktorą razem walczylismy,razem śmialiśmy się,dawaliśmy sobie nadzieje,była czescią mnie,elementem w moim życiu.Po jej odejsciu cos we mnie pękło - walczyła dzielnie bo 8 lat!Po jej odejsciu było mi cięzko na duszy , ciagle zadręczałem się i zamartwiałem..az do wczorajszego dnia : Może wydać wam się to dziwne : Wczoraj leżac w łózku około 2 godzina,lampka zgaszona - modlłem sie dosyc długo,rozmyslalem itp.Aż nagle cos mnie zablokowałem nie mogłem się ruszyc a ręce miałem złozone - czułem ze ktos podnosi mi rece,a potem wchodzi w moje cialo i nagle wyszedł to było moment 10 sek.Wszyskie problemy z tym momentem odeszły.Wiem ze to dziwne ..ale sądze ze to Ania ktoś z góry chciał zabrac mi te problemy o dał mi taki znak zebym sie tak nie matrwił Niewiem jak to interpretowac :( Proszę o pomoc,moze ktos miał podobne doświadczenie

Gość dziwnie
proszę doradzcie

Gość nie umie
ci doradzic bo nie mialam takiego przezycia ale jak najbardziej wierze w takie rzeczy.....moze naprawde przyszla do ciebie, probowala dac ci jakos znac ze jest obok, ze bedzie teraz twoim aniolem strozem......ciezko cos napisac........

Gość dziwnie
nie umie - dziękuje!

Gość nie umie
prosze chociaz chyba ci nie pomoglam.....ale wiesz co, jesli naprawde stalo sie tak jak piszesz to je jestem pewna ze byla to ona:)

Gość dziwnie
też tak myśle :)!

Gość nie umie
i bedziesz miec teraz aniola stroza, a ania napewno nie pozwoli cie skrzywdzic..........:)chyba sie zapedzilam......ale napewno bedzie cie pilnowac

Gość dziwnie
:* dziekuuje raz jeszcze :)