Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariola23.

Płacicie za siebie ?

Polecane posty

Gość mariola23.

w związku? tzn chyba to normalne,ja chcę i płacę za siebie,ale dziwnie to wygądało kiedy ostatnio wchodzilimsy na basen i mój facet spytał"zapłacić za Ciebie"? przy kolegach,jakby nie mógł zapłacić tych 3 zł... czy umawiacie się że jakoś na zmianę?

Gość Eros29
Ale ty masz dziewczynko problem ! Ech. Brak mi słów. 3 zł to nie płacenie, tylko uprzejmość. Po prostu zapytał i tyle. Idż już spać !

Gość o kurde111
dobrze ze ja juz nie mam takich problemow...........

Gość mariola23.
chyba sama mam z tym problem i dlatego przesadzam już :o idę spać czesc

Gość jutro-a moze nigdy
a jak dlugo jestes z tym facetem??? moze on ma jz dosc tzw sponosoringu

Gość Eros29
Po prostu przesadzasz i wyolbrzymiasz sprawę ! Daj sobie już z tym spokój. Co z tego, że przy kolegach facet spytał, czy zapłacić !? Szukasz problemów tam, gdzie ich nie ma ! Piszę poważnie i ani się z ciebie nie śmieję ani cię nie krytykuję. Dobranoc mała :)

Gość jutro-a moze nigdy
ja jeszcze wtroce swoje trzy grosze... wnioskuje ze krotko jestescie ze soba i dobrze by bylo gdybyscie porozmawiali o tym kto placi i kiedy etc. i ladnie by było zeby ta rozmowa wyszla od ciebie......

Gość jutro-a moze nigdy
no chyba ze trafilas na goscia z grubym portfelem:) ale i to nie jest wymowka... jak facet uslyszy od ciebie ze chcesz zaplacic za siebie to uwierz mi ucieszy sie, ale nie dlatego ze wiecej mu kasy zostanie.... ucieszy sie bo uswiadomi sobie ze nie jest z kobita ktora traktuje go jak osla ktory za wszystko placi

Gość jutro-a moze nigdy
ROSALINDA PACZEKO równouprawnienie :) popieram

\"ze chcesz zaplacic za siebie to uwierz mi ucieszy sie, ale nie dlatego ze wiecej mu kasy zostanie.... \" taa :D szczególnie jak żyje z kieszonkowego/stypendium/albo pracy za 800 netto i oprócz dziewczyny musi coś zjeść, ubrać się, zapłacić za mieszkanie

Gość jutro-a moze nigdy
a ja wygrałem życie ciesze sie ze komentujesz moja wypowiedz/wiele twoich przeczytalem/ ale zobacz, jezeli facet zaprasza kobiete, gdziekolwiek, to chyba nie jest biedny "jak mysz koscielna " i zapewne ma troche kasy.... i przy tej okazji zak uswiadomi sobie ze nie jest oslem to według mnie super sprawa

Gość jutro-a moze nigdy
melani crołford wnioskuje ze wykradlas mu haslo do konta:)

melani crołford - no i tak u mnie też jest. Chociaż czasem zdarzało mi się płacić za siebie jak miałam ochote na jakieś wymyślne drogie bardzo rzeczy. Ale najczęściej to on się wyrywał z portfelem.

Gość jutro-a moze nigdy
ROSALINDA PACZEKO- ok, ale skąd bedziesz wiedzial ze kobieta cie nie wykorzystuje, tylko nie pisz "to sie czuje"

Gość jutro-a moze nigdy
ROSALINDA PACZEKO- sorki myslalem ze jestes facetem:))

jutro-a moze nigdy .. ale właśnie to się czuje :) Może ciężko poznać na pierwszych randkach, ale potem można. Jeszcze kwestia ile facet ma kasy, bo jak dużo i rozrzuca pannie futra to inna sprawa - można się zastanawiać jaki dziewczyna ma cel. Przecież dla coli czy kolacji nie byłaby z nim ileś lat.

Gość jutro-a moze nigdy
chyba czas na mnie bo literek luz nie widze.... wszystkim DOBRANOC

Gość jutro-a moze nigdy
ROSALINDA PACZEKO tego nie wiem:) zle przeczytalem nicka papapa DOBRANOC

\"Przecież dla coli czy kolacji nie byłaby z nim ileś lat.\" ileś lat pewnie nie.... ale na 100% znalazła by się trochę chętnych na kilka/kilkanaście darmowych kolacji/drinków i innych takich i jakie można mieć pewnie podejście po którejś takiej z rzędu 🖐️

Gość mariola23.
nie chodzi o zaden futra itp ,tylko np o pizze,którą często zamawiamy czy np kiedy jestesmy w sklepie kupuje sobie batonik ale mnie sie juz nie spyta czy mam ochote czy mi tez kupic,tylko ewentualnie jak juz je..

Gość hrbvc
i co, za kazdym razem ma placic calosc za pizze?