Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddwqdwdwedqwdwd

moj znajomy przesłał mi stronke ze swoimi zdjeciami ze ślubu

Polecane posty

Gość ddwqdwdwedqwdwd

wszystkie są łądne i piekne, ale nierozumiem, po co dał fotke, gdzie jego zonie widać, za przeproszeniem kino bambino bo schodzi z powozui tak unosi sukienke, ze widac jej nogi i nawet majtki(dosyć kuse i prześwitujące, widac, jej włosy łonowe prze nie)dla mnei to niesmaczne, nie wyobrazam sobie pokazywac, mojej zony wszystkim w gaciach..nawet jakby była niewiem jak piekna!!nie mogł tego wymoderowac!!Moze dał specjalnie bo zawsze był klasowym nieudacznikiem i fajtłapą i żadnej laski nie miał jestem w szoku@!

Gość ddwqdwdwedqwdwd
CO O TYM SADZICIE?JAKBY WASZ ZNAJOMY WAM TAKIE ZDJECIA POKAZYWAł?

Gość ddwqdwdwedqwdwd
PO CO MI TO POKAZYWAł?

Gość ddwqdwdwedqwdwd
chcielibyscie, aby wasze zonie było cipke za przeproszeniem widac?ja bym tego zdjecia po prostu nie umiescił, a on dal napis"fotograf o świntuch"pod zzdjeciem ale smieszne...buahah. chyba mąz to perwers

Gość ddwqdwdwedqwdwd
sorki, ale oglądam zdjecia ślubne niby z kościoła extra elegancko, a za chwile cipsko na wierzchu!!dla mnie niesmaczne

Gość qwadratura koła
moze jest perwersem i ekshibicjonista, lubi obnazac swoja żonę

Gość ddwqdwdwedqwdwd
oki pewnie , ze niech sie cieszy, ale to jest dosc prostacki sposob cieszenia sie swoja kobietą:)dla mnie brak szacunku, widac jej było cipke i tyle,sie pochwalił jaką cipkę ma jego zona;)teraz juz wszyscy wiedzą, cała klasa:)

Gość ddwqdwdwedqwdwd
nie była ogolona,;)

Gość ddwqdwdwedqwdwd
a najelpszy był napisa pod zdjecie "forograf to świntuch" ja bym dodał, ze moj mąż to świntuch :)

ddwqdwdwedqwdwd - jedyny problem,ze Ty tez jestes perwersem,ale to Twój problem... 1.albo pożadasz tę kobiete i zazdroscisz facetowi 2.chcesz sie pochwalić owa pania tutaj/jest Twoja/ 3.jestes tą kobietą :-p w kazdym z tych przypadków dajesz dowód na swoja perwersyjność

Gość fsaad
żalosne, glupie i tyle. i nie wiem czym sie tak podniecasz. zajmij sie lepiej sobą.

Gość ddwqdwdwedqwdwd
tak zazdroszcze facetowi;:)buahahah zadowolona?

Gość oranzada wypalilas sie
e tam. zdjecie zostawil dla jaj. zeby wsrod tych wszystkich powaznych i napuszonych bylo jedno smieszne. mnie sie podoba:)

Gość a ja a ja
a ja bym nie chciał,żeby moja żonę tak oglądali, ja tylko mogę ją oglądac,na co to pokazywac? a wam by nie przeszkadzało takie zdjecie w galerii, do ktorej kazyd ma wstep,no widze, ze mamy to dziewczyny bezpruderyjne, bez oporow:)ktore chetnie podnosza kiecki