Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczurkaaaaaaaaaa

szycie na miarę okolice Krakowa

Polecane posty

Gość szczurkaaaaaaaaaa

Witam - ja z prośbą. Dowiedziałam się przypadkowo, że gdzieś na trasie Kraków - Zakopane jest pracownia krawiecka i tam szyją sukienki ślubne na miarę. Jeśli któraś z Was wie gdzie to jest i posiada jakieś namiary to bardzo proszę. Dzięki Pozdrawiam

ja,tez jestem zainteresowana sama poszukuje dobrej pracowni krawieckiej.pozdrawiam

Gość grugru
ja słyszałam o rewelacyjnej krawcowej ślubnej w Krzeszowicach

ta krawcowa z Krzeszowic to czasem nie ta gdzie szyja suknie w krakowie na Kasztanowej czy jakos tak..bo nie slyszalam o tym salonie zbyt pochlebnych opinni...

Gość grugru
wiesz co nie wiem, ale ta o której ja słyszałam ma salon sukni artystycznych i mozan samemu zaprojektować sobie sukienkę, moja znajoma tam szyła i byla bardzo zadowolona, fakt ze mi sie jej suknia nie podobała, ale ona sama taką chciała:)

Gość szczurkaaaaaaaaaa
Do guru proszę jeśli możesz daj namiar na tą krawcową znajomej. Dzięki

Gość szczurkaaaaaaaaaa
Przepraszam to miało być do "grugru"

hmm.chyba nawet wiem w ktorym miejscu w Krzeszowicach jest ta pracownia,albo mi sie wydaje..ale jezeli to jest ta z Kasztanowej z Krakowa to odradzam bo ponoc nie wyrabiaja sie z szyciem..i zostaje sie bez sukni...http://www.maja.net4.pl/ to chyba jej strona..

dziewczyny slyszalam ze ladnie szyja tez wedlug wlasnego projektu w pracowni krawieckiej w Chelmku,ale czy to prawda to nie wiem.moze cos wiecie...pozdrawiam

Gość marrecczekk445
Jeśli szukacie z okolic Krakowa genialnej krawcowej to osobiście mogę wam polecić http://ggfashion.com.pl niesamowita krawcowa, uszyła mi ostatnio sukienkę na ślub, coś rewelacyjnego, nigdzie taką nie mogłam znaleźć, podejście do klienta rewelacja !

Gość gość
W Krakowie na ulicy Wybickiego 7c znajduje się bardzo dobra pracownia krawiecka. Pracownia gwarantuje pełen profesjonalizm w wykonywaniu sukienki na zamówienie i ne tylko. Uważam, że jest to miejsce warte polecenia. Sama nie dawno korzystałam z ich usług realizując marzenie o wykonaniu idealnie dopasowanej sukienki na zamówienie. Znajdziecie tą pracownię na stronie pracowniakrawiecka.com

Gość IwonaDz
Ja polecam Evitę na al. Pokoju :) to moje ostatnie odkrycie. Można tam się udać z własnym gotowym projektem lub po prostu z jakimś pomysłem na sukienkę. Panie tam pracujące w bardzo profesjonalny sposób pomogą w odpowiednim doborze materiałów, koloru jak i fasonu. Potem jedna lub kilka miar i po ok.4 tyg można odebrać swoją wymarzoną, niepowtarzalną kreację :) Atmosfera w tym miejscu jest bardzo miła i zachęcająca do odwiedzenia go ponownie.