Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 xxxxxxxxxxxxxxllllllllllllllll

PERFUMY ARMANI CODE - PYTANIE MAM...

Polecane posty

Go艣膰 xxxxxxxxxxxxxxllllllllllllllll
a w ogole to czy te perfumy pachna na pewno tak samo jak probka w twoim stylu? sa tak samo delikatne ? :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 cena dosc podejrzana
wg mnie to moze byc jakas dobra podroba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxlllllllllllll
ale przeciez oryginalne sa o 40 zl drozsze:) kurcze strasznie mi sie ten zapach podoba, nie wachalam go w drogerii ale ten z twojego stylu jest powalajacy ach:)

Udost臋pnij ten post

oj chyba cos ci sie pomylilo, oryginal 75 ml to niecale 300zl. niewiem po ile sa testery.

Udost臋pnij ten post

niewiem ile te perfumy kosztuja za granica, ale troche dziwne ze ktos za taka cene chce je sprzedac. moze niech wypowie sie ktos bardziej doswiadczony:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxxxlllll
to straszne co owiem,ale jak dla mnie to moga byc kradzione... byle zapach byl trwaly i przede wszytskim taki jaki byc powinien heh chyba kupie... :)

Udost臋pnij ten post

w takim razie warto sie chyba zastanowic czym rozni sie taka podroba za 100zl od tej za 25 zl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxxxlllll
moze po prostu sa kradzione...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxxxlllll
wiesz, rownie dobrze podr贸bka moze kosztowac 285 na allegro...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katarynna
Przeczytaj co dok艂adnie pisze na aukcji "Perfumy s膮 oryginalnie zapakowane" To dobra podr贸bka

Udost臋pnij ten post

wiesz jak mozna sprawdzic oryginalnosc, isc do drogerii z tym perfumem (np. do sephory) i tam jest jakis numerek i oni moga sprawdzic czy to oryginal czy nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katarynna
xxxlllll ja nie znam si臋 na tyle, 偶eby ci臋 zapewni膰 w 100% ale zastan贸w si臋 dobrze- cena Armaniego 75 ml wynosi 300z艂. Komu op艂aca艂oby si臋 sprzedawa膰 oryginalne perfumy na allegro za 5 razy ni偶sz膮 cen臋! Radzi艂abym szuka膰 super sprzedawc贸w i dok艂adnie przeczyta膰 wszystkie komentarze na temat danego sprzedawcy. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxxxlllll
dziekuje:) no niby tak... ale kupujac na allegro nawet za bardzo wysoka cene nie mamy pewnosci,ze produkt jest oryginalny... na razie sie wstrzymam z zakupem:) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niekoniecznie
ostatnio w perfumerii douglas byl zapach arden beauty- 100ml za 400z艂. ja za niego p艂aci艂am 10 funtow- 51zl, w anglii. pytania??? armani code w anglii kosztuje okolo 35 funtow o ile pamietam, szukalam dosc dokladnie na prezent i nie widzialam go nigdy w zadnej powalajacej promocji. i jeszcze jedno- probki zawsze pachna nieco lepiej. podobnie jak testery.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S艂uchajcie a ja kupi艂am ostatnio na allegro pod wp艂ywem powiedzmy , 偶e uniesienia Armani code i sie zastanawam czy sa oryginalne... maj膮 pojemno艣膰 100 l a mi si臋 wydaje, 偶e chyba najwi臋ksza pojemno艣膰 Gorgio Armani code dla kobiet to 75 ml... i teraz nie wiem, facet si臋 zarzeka艂, 偶e to s膮 orygina艂y... Co o tym my艣licie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cze艣膰, ja r贸wnie偶 mam pytanie w stylu czy to jest orygina艂.. Ostatnio kupi艂am na allegro Giorgio Armani code dla kobiet i si臋 zastanawiam czy sa oryginalne. maja 100 ml pojemno艣ci a mi si臋 wydaje ze najwi臋ksze dla kobiet to 75 ml.. facet nie jest ch臋tny zwr贸ci膰 mi pieni膮dze i zarzeka si臋, 偶e to jest orygina艂... Jak my艣licie czy to jest podr贸bka? Oczywi艣cie mia艂am pr贸bk臋 ale faktycznie tak jest ,偶e pr贸bki mog膮 pachnie膰 inaczej. Niepokoi nie w艂a艣nie ta pojemno艣膰.. A zapach mi si臋 nie podoba ten co kupi艂am i nie wiem czy mam racj臋 i mam docieka膰 swojego czy si臋 myl臋 i niepotrzebnie dyskutuj臋 ze sprzedawc膮???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie ma 100ml code.. podr贸bka na 100% ma Ci oddac pieni膮dze i koszty wysy艂ki inaczej na policje z tym, postrasz go

Udost臋pnij ten post