Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxllllllllllllllll

PERFUMY ARMANI CODE - PYTANIE MAM...

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxxxxxxllllllllllllllll
a w ogole to czy te perfumy pachna na pewno tak samo jak probka w twoim stylu? sa tak samo delikatne ? :)

Gość cena dosc podejrzana
wg mnie to moze byc jakas dobra podroba

Gość xxlllllllllllll
ale przeciez oryginalne sa o 40 zl drozsze:) kurcze strasznie mi sie ten zapach podoba, nie wachalam go w drogerii ale ten z twojego stylu jest powalajacy ach:)

oj chyba cos ci sie pomylilo, oryginal 75 ml to niecale 300zl. niewiem po ile sa testery.

niewiem ile te perfumy kosztuja za granica, ale troche dziwne ze ktos za taka cene chce je sprzedac. moze niech wypowie sie ktos bardziej doswiadczony:)

Gość xxxxxlllll
to straszne co owiem,ale jak dla mnie to moga byc kradzione... byle zapach byl trwaly i przede wszytskim taki jaki byc powinien heh chyba kupie... :)

w takim razie warto sie chyba zastanowic czym rozni sie taka podroba za 100zl od tej za 25 zl

Gość xxxxxlllll
moze po prostu sa kradzione...

Gość xxxxxlllll
wiesz, rownie dobrze podróbka moze kosztowac 285 na allegro...

Gość Katarynna
Przeczytaj co dokładnie pisze na aukcji "Perfumy są oryginalnie zapakowane" To dobra podróbka

wiesz jak mozna sprawdzic oryginalnosc, isc do drogerii z tym perfumem (np. do sephory) i tam jest jakis numerek i oni moga sprawdzic czy to oryginal czy nie

Gość Katarynna
xxxlllll ja nie znam się na tyle, żeby cię zapewnić w 100% ale zastanów się dobrze- cena Armaniego 75 ml wynosi 300zł. Komu opłacałoby się sprzedawać oryginalne perfumy na allegro za 5 razy niższą cenę! Radziłabym szukać super sprzedawców i dokładnie przeczytać wszystkie komentarze na temat danego sprzedawcy. Pozdrawiam

Gość xxxxxlllll
dziekuje:) no niby tak... ale kupujac na allegro nawet za bardzo wysoka cene nie mamy pewnosci,ze produkt jest oryginalny... na razie sie wstrzymam z zakupem:) pozdrawiam

Gość niekoniecznie
ostatnio w perfumerii douglas byl zapach arden beauty- 100ml za 400zł. ja za niego płaciłam 10 funtow- 51zl, w anglii. pytania??? armani code w anglii kosztuje okolo 35 funtow o ile pamietam, szukalam dosc dokladnie na prezent i nie widzialam go nigdy w zadnej powalajacej promocji. i jeszcze jedno- probki zawsze pachna nieco lepiej. podobnie jak testery.

Gość gość
Słuchajcie a ja kupiłam ostatnio na allegro pod wpływem powiedzmy , że uniesienia Armani code i sie zastanawam czy sa oryginalne... mają pojemność 100 l a mi się wydaje, że chyba największa pojemność Gorgio Armani code dla kobiet to 75 ml... i teraz nie wiem, facet się zarzekał, że to są oryginały... Co o tym myślicie?

Gość gość
Cześć, ja również mam pytanie w stylu czy to jest oryginał.. Ostatnio kupiłam na allegro Giorgio Armani code dla kobiet i się zastanawiam czy sa oryginalne. maja 100 ml pojemności a mi się wydaje ze największe dla kobiet to 75 ml.. facet nie jest chętny zwrócić mi pieniądze i zarzeka się, że to jest oryginał... Jak myślicie czy to jest podróbka? Oczywiście miałam próbkę ale faktycznie tak jest ,że próbki mogą pachnieć inaczej. Niepokoi nie właśnie ta pojemność.. A zapach mi się nie podoba ten co kupiłam i nie wiem czy mam rację i mam dociekać swojego czy się mylę i niepotrzebnie dyskutuję ze sprzedawcą???

Gość gość
nie ma 100ml code.. podróbka na 100% ma Ci oddac pieniądze i koszty wysyłki inaczej na policje z tym, postrasz go