Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxlllll

Twoj styl - probka perfum armani code pytanie mam...

Polecane posty

Gość xxxxxlllll

czy oryginalne perfumy pachna rowniez tak delikatnie jak te w TS? :)

Gość tak i sa nietrwale

Gość xxxxxlllll
chce zeby byly deilkatnie, bo ktos napisal,ze bardzo mocne i o "cmentarnym" zapachu :o straaaasznie mi sie podoba ten zapach z TS a nie mam mozliwosci powachania oryginalu... sugeruje sie wylacznie ta probka i ni wiem czy je kupic...

Gość gtttttttt8888
idz do perfumerii i powachaj, boze moj

Gość gtttttttt8888
chyba ze wolisz 200-300zl wyrzucic w bloto jesli nie bdzie ci odpowiadal

Gość gtttttttt8888
czytalam ze chcesz kupic na allegro. 99% perfum na allegro to podrobki-wiem co mowie. chociaz dla przecietnego czlowieka sa nie do odroznienia

Gość gtttttttt8888
mialam oryginal channel'a, ale z ciekawsci kupilam na allegro (ponad 100zl tanszy) butelka nie roznila sie w ogole, sprawdzalam wszystko, kazda literke, kazde wglebienie. popsikalam nadgarstek oryginalem, a drugi tym z allegro-poczatkowow zapach taki sam, po czasie-inny! popsikalam biale kartki papieru. z allegro-nie bylo sladu, oryginal-zostala plama :)

Gość xxxxxlllll
mam zamiar kupic na allegro za niecala stowke... wiesz, nie stac mnie na oryginal... pytam tylko czy zapach jest taki jak w TS bo ten bardzo mi sie podoba. mieszkam w malej miejscowosci i w zadnej drogerii nie maja tych perfum:(

Ja nie wiem, jaka jest próbka, ale ten zapach dla mnie jest bardzo ciężki, bardzo wyczuwalny, zresztą sama reklama, sam producent sugeruje, ze jest to zapach na wieczór. Próbka może być zwietrzała. I mi się ten zapach bardzo nie podoba, na początku jest taki koloński, wali spirytusem, jest bardzo mocny, wręcz męski, potem wietrzeje i kojarzy mi się ze starą babą... Ale to tylko moja opinia;)

Gość hjgfa
moj brat je ma.. sa sliczne i delikatne napewno..:) nawet ja sie nimi perfumowalam.. bo maja taki delikatny zapach

Gość xxxxxlllll
naprawde Wam sie nie podoba:(, ja siedze z nosem w TS i umieram z zachwytu :) probka z TS wg jest boska... tylko czy te perfumy z allegro beda pachniec tak samo... chyba zaryzykuje, marza mi sie takie seksowne perfumy :)

Gość zosia_samosia__
a mi sie podobaja :)