Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martinka.17

maialam wczoraj swoj pierwszy orgazm

Polecane posty

Gość martinka.17

było wspaniale

Gość w wieku 17 lat
? no to gratuluje? a pochowy?

Gość martinka.17
nie wiem ale było mi super !!!

Gość martinka.17
walcie sie to wyzej to jakis pieprzony podszywac ktory w zyciu na oczy pipki nie wiedział i nie zobaczy chyba ze swojej mamy a ja mam super chłopaka z super samochodem, ktory mnie kochas :p

Gość martina to Ty nie wiesz czy
miałas orgazm pochwowy czy łechtaczkowy?????

Gość ZAZDROSZCZA CI
UDAJA SWIETYCH A POPROSTU NIE MAJA OKAZJI NA SEX I STAD TAKIE NERWOWE ZACHOWANIE LUDZIE ZACZNIJCIE NORMALNIE ZYC JEZELI KOGOS CIESZY SEX TO NIE ZALUJCIE MU SAM ZACZNIJCIE TO ROBIC A PRZESTANIECIE BYC OGRANICZENI

Gość martinka.17
co zazdrościsz podszywaczu ciebie to reamwaje woza moze nawet motorniczy ci na kolanach pozwala usiąść :)

Gość ZAZDROSZCZA CI
ZAKOMPLEKSIONE PRAWICZKI I DZIEWICE BRAK OKAZJI TO NIE OZNAKA ZE DOBRZE SIE PROWADZICIE A TYLKO TO ZE JESTESCIE ZALOSNI DOBRA NIECH BEDZIE MNIEJ ROZRYWKOWI

Gość no to sie spotkaly 17
i podniecaja jakby mialy czym, chyba tym kto kogo gorzej nazwie:O

Gość hehehehehehehhe
smieszne z was dzieciaki-martinka17 i zazdroszcza ci, hehehehe jestem troszke starsza i naprawde nie mam czego zazdroscic bo orgazmow to ja juz przezylam wiele i okazje do uprawiania seksu mam codziennie ze swoim ukochanym:) wiec jesli ktos was obraza to napewno nie z powodu braku okazji do seksu i zazdrosci bo sa tu starsze i bardziej doswiadczone osoby od was i naprawde nie mamy wam czego zazdroscic

Gość ZAZDROSZCZA CI
PUSZCZALSKA ZNOWU POWIEM BRAK OKAZJI NIE SPRAWIAZE JESTESCIE PORZADNE W WASZYM MNIEMANIU POPROSTU JESTESCIE ZAKOMPLEKSIENI JEZELI KTOS NIE NAWIAZUJE RELACJI Z INNYM CZLOWIEKIEM MA ZRETY UMYSL NAPEWNO NIE JEST DOKONCA ZDROWY KAZDY POTRZEBUJE DRUGIEJ OSOBY A JEZELI MA PROBLEMY Z NAWIAZANIEM RELACJI Z PLCIA PRZECIWNA TO ZNACZY ZE COS SIE STALO W JEGO DZIECINSTWIE OKRESIE DOJRZEWANIA CO GO CHAMUJE I NAPEWO NIE JEST TO NORMALNE STAD TA AGRESJA ZNANA STARYM PANNA KAWALERA I LUDZIOM KTORYM BRAK SEXU SEX JEST NAJWAZNIEJSZA SPRAWA W ZYCIU CZLOWIEKA JESLI KTOS MOWI INACZEJ OSZUKUJE SIE SAM SIEBIE BO NIE ZAPSZECZY Z WAS NIKT ZE PRAGNIE SPOTKAC DRUGIEJ OSOBY Z KTORA CHCIALBY BYC ALE COS GO CHAMUJE

Gość hhehehehehehehehhe
ZAZDROSZCZA CI->co ty wogole za przeproszeniem p.i.e.r.d.o.l.i.s.z??? odbiegasz od tematu o 1000km!!!!!

Gość ZAZDROSZCZA CI
MUSISZ CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM TO CO NAPISALAM TO PRZYCZYNY DLA KTOREJ ATAKUJECIE OSOBE KTORA SIE POCHWALILA NAJWSPANIALSZYM UCZUCIEM JAKIE MOZE BYC KAZDY PAMIETA PIERWSZY RAZ WSZYSTKIEGO COS CO JEST WAZNE DLA NIEGO I JAK JEST SZCZESLIWY I BLAGAM CIESZCIE SIE SZCZESCIEM INNYM ABYSCIE SAMI MOGLI SIE KIEDYS CIESZYC BO TO JEST WLASNIE PROBLEMEM ZE ROZMAWIAC Z WAMI TO JAK ZE SLEPYM O KOLORACH

Gość ZAZDROSZCZA CI
NO WLASNIE 99% ATAKUJACYCH TO OSOBY KTORE NIE UPRAWIALY SEXU

Gość ZAZDROSZCZA CI
KOMPLEKSY KOMPLEKSY KOMPLEKSY

Gość llllo matko
ty ZAZDROSZCZA CI-> ja mam taka walnieta sasiadke jak ty!!przychodzi do mnie trzy razy dziennie i non stop nawija to samo ale to co mowi nie ma wogole najmniejszego sensu!! ile ty masz lat dziecko??bo gadke masz jakbys miala z 16 lat!!ty albo nie rozumiesz tematu albo masz nie rowno pod sufitem!!

Gość nie no fajnie...
dziewczyna przezyła orgazm tylko nie bardzo czaje, dlaczego pisze o tym na forum a nie np.pochwali sie swojej przyjaciólce,kolezance...przeciez to intymna sprawa

Gość ZAZDROSZCZA CI
PISZE CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM :D MACIE NAWET TAKA BLOKADE PSYCHICZNA ZE NIE POTRAFICIE ZROZUMIEC ZE OPISANE PROBLEMY DOTYCZA WAS :D

Gość ZAZDROSZCZA CI
BO TU JEST BARDZIEJ ANONIMOWA

Gość nie no fajnie...
tym bardziej nie rozumiem, oczekiwała ze wszyscy jej zaczną klaskac i zyczyc wiecej wspaniałych doznan? niech z chłopakiem , który sprawił jej ta przyjemnosc, przezywa swoje szczescie...no chyba , ze na tym orgazmie ich znajomosc sie skonczyła

Gość hehehehehehehe
ale ty dziewczyno nie widzisz ze w tym topiku autorka nie pisze o zadnym problemie tylko pisze na forum o tym ze przezyla orgazm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dla nas to jest najnormalniejsza rzecz w swiecie-orgazm ale w przypadku autorki jesli przezyla go po raz pierwszy to nie powinna pisac o tym na forum bo to nikogo nie obchodzi ze przezyla orgazm!!kazdy go przezywa!! a ty widze ze wogole chcesz ludziom jakies swoje chore przemyslenia wciskac ktore na dodatek maja malo wspolnego z tematem!!

Gość hehehehee
NUDY NUDY

Gość stary pisior
ale jestescie dobre dobre hehehehe

Gość ZAZDROSZCZA CI
DLA NIEJ TO BYLO COS CZYM CHCIALA SIE POCHWALIC I JESLI DLA WAS TO COS CO NIE JEST WARTE UWAGI TO CO SIE TAK PODNIECACIE :D PIERWSZE RAZY ZAWSZE SA NAJLEPSZE DALEJ TWIERDZE ZE CI CO NAJBARDZIEJ UDAJA PORZADNYCH SA NAJBARDZIEJ ZAKOMPLEKSIOMNYMI ZE ZRYTA PSYCHIKA

Gość hehehehehehehehehhe
a moge zapytac o jakim ty zakompleksieniu piszesz??o czym ty wogole piszesz??o co ci chodzi dziewczynko??co maja kompleksy do pierwszego orgazmu jakiejs malolaty?? a po drugie nie podniecamy sie tylko probojemy jej pokazac ze mowienie o takich intymnych rzeczach jak pierwszy orgazm na forum to jest troche DZIWNE

Gość ZAZDROSZCZA CI
O JAKIM ZAKOMPLEKSIENIU JEZELI WYZYWACIE DZIEWCZYNE ZE NAPISALA ZE PRZEZYLA PIERWSZY ORGAZM RZECZYWISCIE TO BARDZIEJ BY PASOWALO OGRANICZENIE UMYSLOWE NIE PAMIERTARZ JAK CHODZILES JAK PAW PO SWOIM PIERWSZYM RAZIE ( JEZELI GO MIALES ) NATURALNIE ZE CHCIALA SIE POCHWLIC SPRAWDZIC REAKCJE BEDAC ANONIMOWA POTEM MOZE DOPIERO POWIEDZIEC KOLEZANCE I OSTATNIE NIE PISZ ZE NIE JEST TO MIEJSCE NA PISANIE O TAKICH RZECZACH BO JEST TO FORUM EROTYCZNE I JEST TO TEMAT BARDZIEJ NA MIEJSCU NIZ TEMATY O JEDZENIU KUPY

Gość heheheheheheheheh
po pierwsze jestem dziewczyna a po drugie jak przezylam swoj pierwszy raz to wiedzialy o tym tylko dwie moje kolezanki...a po trzecie nikt tu nie pisze ze nie moze pisac tutaj takich rzeczy tylko raczej pytamy po co??chwali sie czy zali??

Gość ZAZDROSZCZA CI
TO JA POWIEM PO CO LECIALAS DO KOLEZANEK CHWALIC SIE CZY ZALIC CHYBA BEZPIECZNIEJ POCHWALIC SIE NA FORUM LUDZIOM KTORZY CIE NIE ZNAJA NIZ POWIEDZIEC TYLKO DWOM KOLEZANKA :D JAK POLECIALAS TYLKO DO DWOCH KOLEZANEK TO CHYBA CHCIALAS SIE POCHWALIC

Gość nie no fajnie...
ZAZDROSZCZA CI a Ty i pomysłodawczyni tego jakze odkrywczego topiku,to nie jedna i ta sama osoba? jakos dziwnie ale autorke wcieło a Ty rzucasz sie tu do wszystkich w jej obronie...