Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martinka.17

maialam wczoraj swoj pierwszy orgazm

Polecane posty

Gość ZAZDROSZCZA CI
DAJE CI SLOWO HONORU ZE NIE PASUJE

Gość ZAZDROSZCZA CI
PODEJRZEWAM ZE BYLA TA PROWOKACJA ALE POKAZALA JAK LUDZIE NIE UMIEJA CIESZYC SIE Z INNYMI

Gość hehehehehehehhe
nie mam zamiaru ci sie tlumaczyc ale sama powinnas skojazyc ze jesli powiedzialam tylko dwom to wcale sie nie chwalilam!!bo moglam powiedziec wszystkim...powiedzialam dwom bo jedna to byla dziewczyna przyjaciela mojego chlopaka a druga to moja przyjaciolka!!!cos jeszcze?? i moge sie zalozyc ze ta cala martyna17 to ty!!

Gość hehehehehehehhe
a tak swoja droga to z czego my mamy sie cieszyc??z tego ze przezyla cos calkiem normalnego i z czym my sie spotykamy na codzien??poza tym ja nie znam tej dziewczyny!!!

Gość ZAZDROSZCZA CI
CHODZI O PIERWSZY RAZ KTORY JEST SZCZEGOLNY DLA KAZDEGO NAWET DLA CIEBIE BO POLECIALAS SIE CHWALIC KOLEZANKA (MOZE NIE BYLO WTEDY INTERNETU) WIEC NIE MOW ZE BYLO TO COS DLA CIEBIE NORMALNEGO

Gość hehehehehehehehe
nie bede ci sie tlumaczyc...poprostu nie odczuwalam potrzeby dzielenia sie z ludzmi taka intymna sprawa!!rozumie ze facet sie z tym obnosi ale dziewczyna to raczej tak roznie powinna to przezywac

Gość ZAZDROSZCZA CI
ALE POKAZ ROZNICE MIEDZY CHWALENIEM SIE ANONIMOWO PRZED MILONEM INTERNAUTOW A DWOM KOLEZANOM KTORE CIE ZNAJA

Gość hehehehehehehhe
dziewczyno widze ze masz wielkie trudnosci ze zrozumieniem za czym idzie-nie chce mi sie z toba juz prowadzic konwersacji!! ja widze bardzo duza roznice miedzy chwaleniem sie do milionow a powiedzeniem o tym dwom najlepszym kolezanka!!bo z kims trzeba sie czyms takim podzielic ale napewno nie na internecie WLASNIE PRZED MILIONAMI jak sama to nazwalas...a jesli juz tak prostego tlumaczenia nie potrafisz zrozumiec to koncze rozmowe z toba bo to znaczy ze nie jestes za inteligentna

Gość ZAZDROSZCZA CI
TAK DO MILONOW ANONIMOWO ANONIMOWO ANONIMOWO

Gość heheheheheheheh
no i co z tego ze anonimowo??ja uwazam ze lepiej porozmawiac o tym z jedna albo dwoma najbardziej zaufanymi osobami a nie z milionami nieznajmomych!!PROSTE!!

Gość ZAZDROSZCZA CI
JA JAK COS KOMUS MOWIE TO PRZYJMUJE DO WIADOMOSCI ZE MOZE TO POWTARZAC JEZELI TOBIE O TAKIE COS CHODZILO TO ZNACZY ZE CHCIALAS SIE POCHWALIC ROZNICY NIE MA Z TA ROZNICA ZE JEJ NIE OBRABIA TYLKA BO JEJ NIE ZNAJA A TOBIE MOGA

Gość hehehehehehehhe
widze ze jednak nie jestes dobra osoba do podejmowania konwersacji tak jak napisalam troszke wyzej!!...nie wmawiaj mi czegos o czym nie masz pojecia!!jesli masz przyjaciolki ktore rozpowiadaja to co im powiesz to ci wspolczuje jakbym chciala zeby ludzie sie dowiedzieli to powiedzialabym o tym najwiekszej plotkarze a nie moim przyjaciolka!! widze ze dla ciebie to trudne do zrozumienia!!glowa jest od myslenia a nie tylko od czesania!!

Gość ZAZDROSZCZA CI
TA ROZNICA ZE JEJ NIE OBRABIA TYLKA BO JEJ NIE ZNAJA A TOBIE MOGA

Gość hehehehehehehhe
to bylo poza tym prawie cztery lata temu i nie ''obrobily'' koncze gatke z toba

Gość ZAZDROSZCZA CI
TEGO NIE MOZESZ BYC PEWNA JESLI UWAZASZ ZE BARDZIEJ BEZPIECZNIEJ JEST PRZEKAZAC SEKRET TWOIM KOLEZANKA NIZ POCHWALIC SIE W INTERNECIE SZCZERZE GRATULUJE TAKICH KOLEZANEK