Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbnnnmm

Dlaczego dziewczynom nie mozna zaimponowac pasjami

Polecane posty

Gość vbnnnmm

oczytaniem,wiedza??

Gość lubię cię
Pewnie że można...kto ci powiedział że nie??? Tylko puste lalunie lecą na wygląd i kasę bo nie mają pojęcia że mężczyzna ma też umysł...pasje...

Gość vvvvv
Bo takim czymś przed koleżankami nie mogą się pochwalić .Co innego jak facet ma super furę albo jest przystojniakiem. Wtedy od razu wszystkie to widzą i zazdroszczą.

Bo baby to są takie że chcą uchodzić za najmądrzejsze i to one chcą być mądrzejsze od chłopa. Często też czują że się przy takim mądrym facecie mogą zbłaźnić. Poza tym wiele kobiet uważa oczytanych, elokwentych i mądrych facetów za nudnych a zwłaszcza jeśli same są niezbyt mądre i nie mają o czym z nim rozmawiać -- inne światy poprostu :)

Jednym słowem musisz szukać kobiety zbliżonej intelektualnie do siebie a nie blondyny z duzym oddechem i tipsami -- :)

Alexia:) zgadzam sie z Toba w 1000%. Jak chce sie imponowac pustakom to niestety tylko fura;)

można zaimponować, ale nie wszystkim :P:P:P takimi rzeczami to mozna zaimponować z zasady kobietom o typie urody \"szara mysz\"..no, ale takim kobietom to malo który facet chce imponować :P:P:P

nie obraź się ale często mężczyźni \'\'z wiedzą,oczytani\'\' są często głupio mądrzy..wszystko wiedzą lepiej...i dlatego kobieta po pierwszej randce ma już dość.....nie mówię że ty taki jesteś...ale często tak właśnie jest..

Gość brzydall
Te szare myszy szukaja własnie chodzącego ideału, żeby się dowartościować.

te szare myszy to przeważnie sa szczęśliwe, że ktokolwiek zwrócił na nie uwagę :P:P:P może powinnam postawić pytanie : czemu facetom nie można zaimponować pasją, wiedzą, oczytaniem?

Andrzej---> nie tyle boją co nie lubią...bo co one powiedzą to on to zneguje \'\'bo on wie lepiej\'\'

co innego jest lubić na stopie koleżeńskiej gdzie spotykasz się z takim facetem raz na miesiąć na kawie...a co innego jak masz takiego zarozumialca na codzień... Andrzej---> a może wcale nie jesteś brzydki tylko zarozumiały...i to że nie masz dziewczyny zganiasz na wygląd a nie na zachowanie..

jest ok wiesz, teraz to ja sie już tym nie przejmuję, bo mogę poimponowac rzeczami mniej skomplikowanymi ;) to było na bazie wcześniejszych doświadczeń. jak to mi kiedyś powiedzial kolega :kobieta może być nie wiem jak mądra, dobra itd, ale jeżeli jest brzydka, to ja nie będę się interesować tym, czy ma piękne wnętrze... ot, szczerość :P

Bo przez lata ewolucji kobiety mają wyrobiony instynkt zakładania i dbania o gniazdo. Dlatego szukają i cenią sobie facetów którzy zapewnią jej samej i spłodzonemu potomstwu odpowiednie warunki bytowe czyli w skrócie - żarcie i szałas. Możesz więc zaimponować kobiecie takimi pasjami jak np. zarabianie pieniędzy, budowanie domów (najlepiej z basenem), zakupy biżuterii - oczywiście damskiej i w jej rozmiarze. Niestety pasje dające samą radość (np. niekomercyjna gra w brydża) nie są przez panie mile widziane.

Gość lubię cię
czyli że w drugą stronę to też nie działa Facetów nie za bardzo interesują kobiety z pasją...wiedzą...głównym czynnikiem jest wygląd kobiety...reszta jest dla nich zbędna :O

vivirra wszystko sie zgadza,tylko ja twierdze,ze brzydkich i nieatrakcyjnych kobiet jest niewiele,sa po prostu zaniedbane,a to zalezy wylacznie od nas;)