Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biznesmenka

pomysl na biznes

Polecane posty

Gość biznesmenka

witam wszystkich.. chcialabym prosic was o opinie na temat mojego pomyslu na biznes. mowiac krotko chce otworzyc biuro matrymonialne. jak myslicie, jest sens?

Gość Czarodziej z Oz
lepeij agencje towarzyska albo salan masazu,wiekszy przerób i remanentów nie będziesz musiala robic :classic_cool:

Gość biznesmenka
ale to juz jest sex biznes :) a ja sie na tym nie znam :) ale mowiac serio czy to ma sens? to na razie tylko pomysl, chce posluchac opinii.

Gość FAJNIUSIA
napisze Ci tak, lepiej opłaca otowrzyćlumpeks niż takiego biuro. Technika się rozbudowała, jest mnóstwo czatów, stron typu sympatia, ilove czy tez zapoznanie i one działają właśnie w taki sposób tylko że nie pobierają żadnych opłat przynajmniej zapoznanie.wiec raczej odpusc sobie i pomysl o czyms innym.

Gość FAJNIUSIA
Ale to wszystko kosztuje, plakaty, reklama, jedzenie, napohe, alkochol, orkiestra czy dj, zabawiacz bo tacy tez czesto sa spotykani. i inne pierdulki. Fajna sprawa ale daje 30% niestety..

Gość biznesmenka
tarocistko.. widze, ze masz zylke do interesow :) moze to Ty powinnas pomyslec o jakims biznesie? a ja tu wyskakuje... szczerze mowiac to myslalam raczej o internetowym biurze matrymonialnym, nie mieszkam w Polsce. myslalam by kojarzyc pary polsko - plus kraj, gdzie mieszkam.. tutaj faceci sa inni niz Polacy, inna mentalnosc i zasady wyniesione z domu, mysle, ze Polkom by sie podobali. nie mowiac o tym, ze sa przystojni :) kobiety tez wola obcokrajowcow, ale to juz z innych powodow :) no i stad ten pomysl.. dzieki za odpowiedzi.. bede jeszcze nad tym myslec