Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukułeczkaa

problem z brzuszkiem u dziecka po odstawieniu antybiotyku

Polecane posty

Gość kukułeczkaa

czesc! moje 14-sto miesieczna córcia przechodziła zapalenie oskrzeli i dostawałą ponad tydzień antybiotyk!po odstawieniu od paru dni ma luźne kupki,dosyć często,pozatym męczą ją bardzo często gazy,można powiedzieć ze bez przerwy puszcza bączki!oczywiście razem z antybiotykiem podawałąm lakcid!czy jest jakiś sposób na te gazy,co podawać jej do jedzenia by przeszła jej biegunka?poradzcie coś dziewczyny!!! ps.tak w ogóle czy takie objawy są normalne po antybiotyku?

Gość kukułeczkaa
hej mamusie! naprawde zadna mi nic nie doradzi?:(

Gość kukułeczkaa
podbijam,może jednak ktoś coś napisze,proszę!!! upupupup

kup w aptece laktoral to jest dziesieciokrotnie mocniejsze stezenie bakteri takich jak w lakcidzie i pamietaj ze to sie daje najmniej 30 min po antybiotyku absolutnie przed bo wtedy nie dziala i musisz dac tym bakteriom rozpuscic sie w wodzie tak z 10 min. nie wiem dlaczego ludzie daja jeszcze lkcid jak laktoral jest dduuuuuuuzolepszy!to jest taki proszeka na opakowaniu ma duszka my mowimy na to duszek

Gość kukułeczkaa
tyna 1984,ale moja mała już nie bierze antybiotyku!czy mogę jej teraz podawać ten laktoral ,czy to pomoże jej na problemy żoładkowe?

wiec jeszcze raz objawy sa jak najbardziej normalne!ten lek jak najbardziej mozesz podawac i podaje sie go tylko raz dziennie bo mozna dawka a bron boze nie jest szkodliwy!zobaczysz sama poprawe.poprostu lakcid dajesz do 5 razy dziennie a to tylko raz a sklad ten sam!a na brzusio to mi sie wydaje pomoze,a jesc to napeno gotowane a nie smazone no i nic wzdeciopednego typu groszek,pulpeciki z ziemniaczkamitwoj maluszek powinien juz jesc,bardzo lekki rosolek.dajesz swojemu maluchowi czekolade?jak tak to kawaleczek na zatwardzenie a brzuszek boli pewnie z rozwolnienia wiec po laktoralu bedzie swietna poprawa

Niestety dzieciaczki czesto tak wlasnie reaguja na antybiotyk: biegunka, luzne kupki. To normalne., nie martw sie.Ja polecam probiotyk Dicoflor w saszetkach, dostepny bez recepty. Podawaj jedna saszetke na dobe. Mojemu synkowi bardzo pomagal :)

Gość kukułeczkaa
dziękuje Wam dziewczyny za cenne porady:) pozdrawiam!