Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Malowany

selki chyba coś chce ode mnie

Polecane posty

Nie wiem ile.mam cm, mysle ze to dopiero wychodzi pr,y wybrance serca, przy niej osiaga sie pelny wzwod, wtedy mozna mierzyc sobie

• Haha 1

1 godzinę temu, Dumb napisał:

Ten tutaj to by z lezakiem sprzedal swoja matke za worek banknotow pewnie, tacy to sa przyjaciele. hehe.

właśnie dziś leżak priva waszego sprzedał tzn pisał ile zarabiasz, ale że w to nie wierzy i pewnie jesteś bezrobotna, bo niby lecisz na jakieś 2 nieruchomości moona i na jego zarobki xD nie wiem czy jeszcze ktokolwiek w cokolwiek uwierzy temu mitomanowi, z elką też w prawie wszystkim kłamał

Myślisz że leżak by chciał tani projektor ode mnie? Ja nie wiem czy mi go zazdrości takiego taniego bajeru z aliexpress mogę mu wysłać bo bardzo się burzy, ja za bardzo tv nie oglądam bo mnie usypia

Akurat co do zarobków to jak mi się chce, mogę mniej a mogę i więcej 

2 minuty temu, meesjasz napisał:

właśnie dziś leżak priva waszego sprzedał tzn pisał ile zarabiasz, ale że w to nie wierzy i pewnie jesteś bezrobotna, bo niby lecisz na jakieś 2 nieruchomości moona i na jego zarobki xD nie wiem czy jeszcze ktokolwiek w cokolwiek uwierzy temu mitomanowi, z elką też w prawie wszystkim kłamał

"Prawie"

Ja gdyby nie reklamy to ogladalbym tv ale reklamy wkurzajaz tutaj na kafe tez mam zablokowane reklamy of korz 

4 minuty temu, Mtjkp napisał:

No tyle razy jej zyczylem raka.polamanego kregoslupa a ona mnie prosila kilka razy o foto pena niech juz ma.foto jesli chce, a nawet dwie.fotki, wysle jej 

Pewnie dla beki. Nic jej nie wysyłaj.

1 minutę temu, Dumb napisał:

Myślisz że leżak by chciał tani projektor ode mnie? Ja nie wiem czy mi go zazdrości takiego taniego bajeru z aliexpress mogę mu wysłać bo bardzo się burzy, ja za bardzo tv nie oglądam bo mnie usypia

on  tu prawie każdemu wszystkiego zazdrości xD  bo prócz tych kilku rtv nie ma niczego więcej i na każdym innym polu jest sporo zacofany

No z dwa lata temu chyba pierwszy raz, mysle ze z 3 razy albo 5 mnie pytala, a ja za kazdym razem odmowa

Ona mnie kilka razy juz pytala, a ja nie dosc ze jej nie wyslalem to jesscze jej raka zycze

Poza tym ja nie mam gdzie jej wyslac, wiec oczywoscie ze nie wysylam xD

Musialbym jeszcze jej zaufac ze nikomu nie wysle

Ale fotki sa i sie kurza xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się