Mtjkp 5 Napisano 6 minut temu Nie wiem ile.mam cm, mysle ze to dopiero wychodzi pr,y wybrance serca, przy niej osiaga sie pelny wzwod, wtedy mozna mierzyc sobie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meesjasz 14 Napisano 5 minut temu 1 godzinę temu, Dumb napisał: Ten tutaj to by z lezakiem sprzedal swoja matke za worek banknotow pewnie, tacy to sa przyjaciele. hehe. właśnie dziś leżak priva waszego sprzedał tzn pisał ile zarabiasz, ale że w to nie wierzy i pewnie jesteś bezrobotna, bo niby lecisz na jakieś 2 nieruchomości moona i na jego zarobki xD nie wiem czy jeszcze ktokolwiek w cokolwiek uwierzy temu mitomanowi, z elką też w prawie wszystkim kłamał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 51 Napisano 5 minut temu Myślisz że leżak by chciał tani projektor ode mnie? Ja nie wiem czy mi go zazdrości takiego taniego bajeru z aliexpress mogę mu wysłać bo bardzo się burzy, ja za bardzo tv nie oglądam bo mnie usypia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 51 Napisano 4 minuty temu Akurat co do zarobków to jak mi się chce, mogę mniej a mogę i więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 129 Napisano 3 minuty temu 2 minuty temu, meesjasz napisał: właśnie dziś leżak priva waszego sprzedał tzn pisał ile zarabiasz, ale że w to nie wierzy i pewnie jesteś bezrobotna, bo niby lecisz na jakieś 2 nieruchomości moona i na jego zarobki xD nie wiem czy jeszcze ktokolwiek w cokolwiek uwierzy temu mitomanowi, z elką też w prawie wszystkim kłamał "Prawie" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 5 Napisano 3 minuty temu Ja gdyby nie reklamy to ogladalbym tv ale reklamy wkurzajaz tutaj na kafe tez mam zablokowane reklamy of korz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 129 Napisano 2 minuty temu 4 minuty temu, Mtjkp napisał: No tyle razy jej zyczylem raka.polamanego kregoslupa a ona mnie prosila kilka razy o foto pena niech juz ma.foto jesli chce, a nawet dwie.fotki, wysle jej Pewnie dla beki. Nic jej nie wysyłaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meesjasz 14 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, Dumb napisał: Myślisz że leżak by chciał tani projektor ode mnie? Ja nie wiem czy mi go zazdrości takiego taniego bajeru z aliexpress mogę mu wysłać bo bardzo się burzy, ja za bardzo tv nie oglądam bo mnie usypia on tu prawie każdemu wszystkiego zazdrości xD bo prócz tych kilku rtv nie ma niczego więcej i na każdym innym polu jest sporo zacofany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 5 Napisano przed chwilą No z dwa lata temu chyba pierwszy raz, mysle ze z 3 razy albo 5 mnie pytala, a ja za kazdym razem odmowa Ona mnie kilka razy juz pytala, a ja nie dosc ze jej nie wyslalem to jesscze jej raka zycze Poza tym ja nie mam gdzie jej wyslac, wiec oczywoscie ze nie wysylam xD Musialbym jeszcze jej zaufac ze nikomu nie wysle Ale fotki sa i sie kurza xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach