Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cygaro

wesołe mamy trochę starszych dzieci-luźne pogaduchy

Polecane posty

jestem jestem buziole dla całej ekipy👄 ruda, szkoda, ze egzamin w plecy, ucz sie kobito, dasz radę, bo kto jak nie ty????:D jakiś ten dzien do dupy mam:( nic mi sie nie chce, myślami krążę na budowie:O pogoda dobra, a tam nic się nie dzieje, a tyle mogłoby być już zrobione:( nieodzywam się bo po południami siedzę u mamy , pomagam jej sprzątać po remoncie:)

ruda:P no to jak jest, bo może coś źle zrozumiałam???? co oznacza "skopałam"?

ja otworzyłam zamrażarkę popatrzyłam na kawałki wieprzka i wyciągnęłam żeberka.Do tego ziemniaki i surówka z kwaszonej kapusty.Też dzisiaj nie mam natchnienia:( I ciągle mnie łeb boli!!:(

Cześć Dziewczynki , kurczę nie będę się dziś udzielać mam kontrolę z PIP-u , i to przed samym wyjazdem właśnie jest na etapie moich akt pracowniczych chulera , dzięki za pamięć, życze miłego dzionka , postaram sie odezwać z Zakopca , miłego dzionka i papapapappapapa całusków 102

Cygaro skopałam , ja przynajmniej tak mówiłam jak mi jakiś egzamin nie wyszedł dałam ciała itp. ale znając życie przy wynikach jakimś cudem okazywało się że jest do przodu , i tak będzie u Rudej , na pewno :)

mam dola uczyc mi sie nie chce,Viki chora,ja niewypana i wogole wszystko jest do banii!!!!!!!!!!!!!! Skopalam egzamin bo wiem co przekrecilam w jednym pytaniu zamiast ze jest od 100 do 250 cech indywidualnych na opuszku palca ja napisalam 100-200,a jak pisalam ze na odcinku 1cm kwadratowego wargi tych cech jest 1000 to nie napisalam chyba na jakiej powierzchni😠.A wyniki z egzaminu beda w czwartek o 12 a w piatek o 18 kolejny egzamin

ło jezu ruda,powiedz im ,że jak już jest te 200 cech to chyba wystarczy nie? zaraz musi być 250?:D a jak nie napisałaś 1cm to powiedz,że to jest podstawowa jednostka i myslałaś ,że jest oczywiste ,że to 1 cm;) Nie daj się!!!!!!!!!!!!!!!!:D Ale jak ja znam życie to dla ciebie skopany egzamin to 4 zamiast 5:o Bo co jedno pytanie tylko miałaś czy jak?reszta pewnie super git!

kanapka zawsze jest dobrze miec 4 ale jak dostane 3 to tez bedzie super ,tyle ze to byl przedmiot przezemnie wybrany

byly dwa pytania na drugie napisalam co trzeba bylo wiec myle ze chociaz 3 mi postawi tylko ze egzaminator jest typu homo niewiadomo wiec troche sie martwie:O

obecna- nieprzytomna :P piję kawkę to się lepiej poczuję:D matko, ja chcę wiosny!!!! cięzko mi się rano dobudzić:O ciągle bym spała:(

no u mnie to pochmurnie i mgliście jest od trzech dni:( tak ponuro i wilgotno w powietrzu, robię tylko krótkie spacerki do sklepu i reszta czasu odsiadka w domu. Maja chodzi ze mną za rączkę na krótkie dystanse, już nie ciągniemy wózka:) żaczęła wołać na nocnik, ale w momencie kiedy już siusia, więc cały czas siedzenia w domu poświęcam na edukację nocniczkową, wyłapujemy kiedy niunia chce siku, ale jak się zabawi to leje po nogach, więc zasikała mi wszystkie majty i rajstopki. Ale się nie poddaję dziś od nowa...

no w sumie wykorzystam te dni siedząc w domu, grunt że woła, więc połowa sukcesu, tylko co ja zrobię jak mi zawoła na dworzu:O druga sprawa, że w domu mam bardzo ciepło i suche powietrze, mała dużo pije i sika co 15min:(

ale tego śniegu po pas, to zazdroszczę:) chociaż to by było troszkę upierdliwe:D

witajcie ,kurzce sorki z anieobecnosc ,ale znowu pozarłam sie z mezem ,nie gadamy ze soba mam go dosyc serdecznie dosyc! dzis zremy paczki a nie parowki heheee