Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenorka

płyn do płukania jako odzywka do włosów

Polecane posty

Gość lenorka

tak wyszło ,że nie zauważyłam,ze nie mam już odżywki a byłam po umyciu włosów szamponem...:O \wpadłąm na pomysł wypłukania włosów w wodzie z płynem do płukania tkanin...i co i jest ok.zadziałało dosłownie jak odżywka. \w ekstremalnych przypadkach uratuje nam życie:D(Inaczej bym chyba włosów nie rozczesała)\ a jak pieknie pachną i to juz drugi dzień::)lenor hi hi

Gość bardo fajowy pomysł

Gość lenorka
dziewczyny naprawde polecam:) jak sobie przypomnę,że czasami rwałam kłaki z głowy bo nie było ich jak rozczesać bez odżywki....to płyn jak zbawienie hi hi

Gość no prosze a nie
pomyślałabym

Gość zosia_samosia__
akurat...

Gość o ludzie......
no nie takiej chemii to ja na głowę nie położę:)

do autorki---> teraz nie widac zadnych,,skutkow\'\'ale za jakis czas to wyjdzie;-) moja mama myla wlosy,,w proszku\'\'do prania-serio kiedys miala czarne dlugie wlosy,teraz ma jakis,,rudawe\'\'trzy piorka;-) a tez wczesniej zachwalala;-) trzeba bylo wyplukac w piwie-efekt ten sam;-)i nawet blyszcza

Gość eifgwjajegzjgxdjlzckpvdkjs
omg :O

Gość Choo19
To prawda, że płyn jest ok. Znajoma ma włosy do pupy,co 4 dni wciera sobie w wilgotne włosy ręką taki płyn i jakoś włosy zapuściła z od ramion po pupe w 3 lata a w międzyczasie zeszła z czarnych do ciemnego blond. Używa szamponu i odżywki LOreal plus płyn do tkani jaki akurat ma a te jej włosy to po prostu boooooskie są.