Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***ss***

Owłosiona twarz..meszek..

Polecane posty

Gość ***ss***

Kobitki..Która z was depiluje twarz??np woskiem u kosmetyczki? chcialabym sie zdecydowac bo mam dlugie jasne wloski na policzkach...jest to troche krepujace powiedzcie czy odrastaja mocniejsze i ciemniejsze??? pozdrawiam:*

Gość wysokie obcasy26
z czasem odrastają słabsze ale musza mieć około 5 mm żeby je wosk chwycił;)

Gość ***ss***
sa dosc dlugie...a nie bedzie to dziwnie wygladalo jak bede odrastac?? nie beda takie klujace..boje sie tego..ale wstydze sie tego owlosienia na twarzy...pomozcie:(

Gość wysokie obcasy26
kłujące będa nna 1oo% ale z czasem odrastają coraz slabsze i efekt jest fajny nie będzie to wyglądało źle;)

Gość ***ss***
no to troche dziwne to bedzie jak np moj facet mnie dotknie na twarzy albo ktos mnie pocaluje w policzke a tam klujacy zarost jak u faceta....juz nie wiem co robic...:( i niby sa niezle podraznienia...ehhhhhhhhh

jesli to jest istotnie jasny meszek to bym go zostawila w spokoju, ja mam gorszy problem na brodzie rosna mi pojedynczo grube i czerne wloski , i co z tego ze 10 lat temu bylo ich trzy - od wosku i pensety jest ich 33 :o meszka nei ruszam usuwam tylko te co sie wyczuwa od pacami jak grube i widoczne , reszta jest dla mnie na luziku ;) a u kosmetyczki faktycznei moga zaczac rosnac grubsze u jednych u drugich pomoze.

Gość ***ss***
no to mam niezly problem..:(...w sztucznym swietle to jest niezle widoczne..one sie wrecz blyszcza:(:( w styczniu mam studniowke chcialam pochodzic troche do solarium to one jeszcze bardziej bede widoczne na opalonej skorze...jeny ale mi jest ciezko..moze ktos ma jeszcze jakies rady:(???

jak sie orzyjzysz czasem na zdjecia w gazetach steczkowskiej albo innych gwiazdek to zauwazysz ze nie jedna ma taki mech ze hej , a jeszcze sa mocno upudrowane w programach tv czy cos i daja rade , ja bym sie az tak bardzo nie przejmowala, jesli chodzi o plec przeciwna to oni taki meszek zauwazaja po kilku miesiacach albo nigdy ;) a jak zauwaza to jzu im takei rzeczy nei przeszkadzaja .

Gość ***ss***
ale on jest dosc dlugi..:( ma ktos jakies pomysly?????? mnie to wykonczy;/

Gość też mam włoski
na twarzy, kiedyś było parę na brodzie, wyrywałam pensetą, teraz to plaga, rosną gdzie chcą, nie nadążam wyrywać,jestem załamana, macie jakieś szybkie sposobyna pozbycie sie ich? Niedługo będę bardziej owłosiona niż mój mąż

Gość depilacja woskiem tak na 100
odrost po 6-8 tyg a ponowna depilacja po 3 miesiacach tak jest przynajmniej u mnie płace za cała twarz 18-20 zł (tzn wąsik , boki , brodę ) tel do kosmetyczki po 14,00 Agnieszka /071/3556927 Wrocław