Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gleba

MAM OCHOTE SIE Z KIMS POKLOCIC

Polecane posty

o to, że siedzisz w domu i nie masz towarzystwa, nie masz do kogo gęy otworzyć, idiotko

A po co chcesz sie ze mna klocic ze siedze w domu?? Przeszkadza Ci to?? Przynajmniej mam dobrego kompa, nie to co ty 🖐️

CikiCiki - jak mi pokazesz gdzie jest napisane ze to Twoje forum to ustapie. inaczej mozesz sobie pomazyc

ha ha ha po co mi kupiene towarzystwo ?? tacy to tylko na kase leca, ale skoro ty uwazasz ze to fajne to wspoluczje Ci bardzo. Wole jednego przyjaciela, ale prawdziwego.

Cikiki, dzieki wielkie za ta twoja lache. mozesz ja sobie schowac w tyleczek :) A dokladniej w .... Pewnie sie zmiesci bez problemu ;d

Cikiki co tak ucichlas?? Probujesz z ta Twoja łaską? zmiescila sie? ;p

Cikiki , ze mnie sie nabijasz a sama przy kompie siedzisz. pewnie twoi kupieni znajomi dawno cie olali bo przegralas zycie!

a poza tym tworzac ten topic mialam na mysli raczej kulturalna klotnie, bez wyzwisk i przeklenstw, ale skoro jestes na takim poziomie, coz, az mi sie odechcialo takiej klotni z toba

tak tak, a swistak siedzi i zawija je w te sreberka... Siedzisz bo Ci wolno?? wooow, mi tez wolno i co z tego? odpoczywasz od zabawy z przyjaciolmi??? ha ha ha, zeby od tego odpocac to najpierw trzeba ich miec

Proponuje zajrzec Ci do slownika;;;; \"klutni\" hahahaha, chyba dawno nie widzialas zadnej ksiazki. Moze najwyzsza pora jakas otworzyc?

Z Bogeim, wybacz, ale nie mam sily na klotnie z Toba... nie jestes zbyt ambitna.. a przyjaciele sa nie od tego, zeby sie nimi chwalic, jak ty to robisz! pa

stac Cie zeby ja kupic? ciesze sie.. TYlko po ci ona skoro nie potrafisz jej przeczytac?

Ooooooooooooooo, widze ze ocs pomogla, juz wiesz ze klótnia pisze sie przez o z kreską. Brawo dla tej Pani barwo brawoo brawo brawo brawo!!!!!! Jakze pojętnym uczniem jestes.. jak w takim tempie bedziesz sie uczyla to moze nobla dostaiesz?