Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strach zwyciezyl

Odeszlam od faceta ale czy mialam racje? Pomocy!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość strach zwyciezyl

Razem 4 miesiace, zwiazek byl cudowny ale strasznie meczylo mnie to, ze on mial duzo znajomosci przede mna:( Moze spotykal sie z 20 dziewczynami... To bylo niby jakis czas temu ale balam sie, ze bede jedna z zabawek. Na komorce mial wpisanych wiele dziewczyn, z tego co mowil- polowy kontaktow nie pamietal-czyli zapewne jakies przygodne znajomosci z imprez:( Odeszlam , strach zwyciezyll...

Gość józek z gór skalistych
i dobrze zrobiłaś.

Gość no prosze a nie
czy ja wiem czy dobrze,a mogłąs zarzucić mu coś innego prócz tych kobiet,które tam kiedys były?

Gość strach zwyciezyl
niech ktos mi jeszcze powie, ze dobrze zrobilam:( Teraz zaluje coraz bardziej ale boje sie, ze bym byla dla niego tylko kolejna dziewczyna. On nie wyglada na takiego, jest spokojny, dbal o mnie, zapewnial ze tamto to przeszlosc a teraz ja sie licze. Niby facet moze sie zminiec dla jednej kobiety ale na jak dlugo:( na pol roku?

Dobrze, źle, zależy z jakiego punktu widzenia. Z Twojego, tak jak można Cie odebrać, pewnie dobrze, bo bałaś się. Inan kobieta żyłaby chwilą i nie czekała na nic poza uniesieniami tu i teraz.

Miłość, namiętność, uczucia... Tego nie można mieć bez pewnego ryzyka. Prawdę mówiąc nie podoba mi się tego rodzaju podejście jakie prezentujesz. Nie będziesz miała uniesień gdy nie zaryzykujesz ale żeby ryzykować, nie można się bać, a Ty się boisz, więc masz to co masz, gorzką pewność że Cię nie zostawi, bo Ty go zostawiłaś.