Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia-asia

Co robić?Moja wychowawczyni..

Polecane posty

Gość Kasia-asia
Sama pewnie jesteś nauczycielką co?Widać po twoich wypowiedziach...

Gość Kasia-asia
W dodatku ten geograf tak jakoś dziwnie na mnie patrzy, czsem też lubieżnie się oblizuje na mój widok. Czy to normalne?

Gość Kasia-asia
Kto się znów pode mnie podszywa??? Grr.

Gość Kasia-asia
Pan od wuefu też coś tak jakoś na mnie spogląda. Czy to przez rozmiar mojego biustu (duża 6-tka)?

Jestem nauczycielką i wcale się z tym nie \"kryję\" :D ani to powód do dumy, ani do wstydu. Nauczyciel nie jest KRÓLEM, podobnie jak uczeń. Każda strona ma prawo do prywatności, a tobie chyba zależy na taniej sensacji. Uczucia to prywatna sprawa. Zastanawia mnie, dlaczego tak cię ten romans (s)ekscytuje :classic_cool:

Gość Kasia-asia
no trochę tak :)

Nie, to ja gadam jak nauczycielka, bo napisałam te zdanie o wyciąganiu konsekwencji :classic_cool:

Gość Kasia-asia
Po prostu jestem zazdrosna o pana z gery, kocham go!!!

Gość Kasia-asia
nie ekscytuje! Ja jestem zszokowana, i jeszcze to do mnie do końca nie dociera,że oni są razem...

uwaga dziecko ma problem czy puścić plote znaczy się że ma poważniejszy problem ze sobą jakoś tak to jest że ludziki które mają w swoim życiu prywatnym jakieś problemy interesują się czyimś a co cię dziecko kurwa wogóle interesuje z kim sypia czy jak to określiłaś ma romans twoja wychowawczyni jej życie jej sprawa a tobie i innym kurwa nic do tego a jak ci popieroliło mózg czy raczej tą galkaretę co tam masz zamiast to idź się leczyć ale na nogi bo na głowę już za późno

Gość Kasia-asia
znów się ktoś podszywa! to ,że kocham gościa od gegry to nie prawda! Głupi podszywacze!

Gość Kasia-asia
Ok, wstretne podszywacze!! Tak serio, to kocham pana Kazia z kotłowni, ot co!

Hm, a gdzie to? :D Środowisko małe, szkoła jedyna w mieście... właściwie w miasteczku. To wiele mówi. Pan, wójt i pleban.

Gość dam ci radę
kazdy niech pilnuje siebie.Jakbym Ci napisał co u mnie w liceum się działo zgubilabys swoje bujne włosy

Gość Agnie
Kasiu: jeżeli jesteś plotkarą i lubisz plotkować: to plotkuj... tzn. powiedz całej klasie, będziecie mieli o czym gadać, zdobędziesz mistrzostwo świata za sprzedanie takiej informacji... baw się dobrze;) a jak nie jesteś plotkarą: to nie plotkuj i tyle... jakiej niby pomocy oczekujesz i porady? no, a jeżeli Twoje poczucie moralności czy czego tam zostało urażone i uważasz, że to nieetyczne, żeby wychowawczyni miała romans z geografem (nie wiem? może jakiś punkt w statucie szkoły to określa?;)), to ZGŁOŚ TO DYREKCJI :)

Czasami moi uczniowie sa lepsi niż Ojciec :classic_cool: uczę polskiego I moje poczucie moralności też jest codziennie narażane na szwank :classic_cool:, kiedy wysłuchuję opowieści o tym, kto ile wypił w sobotę, która dziewczyna pierwsza spadła z krzesła pijana i kiedy będzie następne picie. Oni są z tego autentycznie dumni :O

takich to czasem najlepiej zostawić w spokoju i pozwolić im się zachlać na śmierć. u mnie jest inny rodzaj hardcoru: po dachu biegają i straszą ludzi zapalniczką i dezodorantem.

Gość Pielgrzan
Dobry wieczór. kasiu uważam że jak najszybciej powinnaś powiedzieć o tym klasie. W końcu wszyscy powinni wiedzieć co najlepszego wyprawia Wasza wychowawczyni!

Gość kasia-plotkasia
to sie wam przyznam to ja kocham pana od geografii i pani wychowawczyni nas przylapala i teraz sie boje czy powie czy nie dyrektorce i klasie ,ale chyba nie ,bo mija wychowawczyni ma swoje sprawy i nie wscibia nosa tam gdzie nie trzeba

Ja z nimi nic nie zrobię, bo oni już nie są do naprostowania, a przynajmniej ja za cienka na to jestem, a może za młoda. Niestety przeważająca część uczniów mojej szkoły ma poważne zaburzenia emocjonalne, kwalifikujące się do leczenia psychiatrycznego, a co najmniej psychologicznego.