Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glamour babka

Super babki!!!!!

Polecane posty

Gość glamour babka
lalka25, i twoje zdanie jest prawidłowe, bo tak własnie jest :) superbabka tryska optymizmem i zaraża nim innych? ;)

Gość glamour babka
superbabkamagda o cholera, nie bardzo :) Warszawa :-o strasnzie nie lubię tego miasta, dlatego dokałdam wszelkich starań aby się przeprowadzić do ukochanego Krakowa 🌼

ja tak mam,chyba,dlatego moj manager wscieka sie,ze odchodze,a ja nieposiadam sie z radosci:-)mialam na mysli swoj optymizm a wy superbabki lubicie swoja prace czy wciz szukacie?jak ja?

Gość superbabkamagda
ja za to Wroclaw kocham najbardziej. spedzilam tam troche czasu i obiecalalm sobie kiedys tam powrocic

Gość glamour babka
nie spełniam się w tym co robię, ale uwielbiam tych wszystkich ludzi z którymi pracuję :) Oczywiście przeglądam różne oferty a nóż coś się trafi :D

Gość glamour babka
We Wrocławiu nigdy nie byłam, ale słyszałam, że jest piękny. W Krakowie za to bywam zawsze kiedy mogę się wyrwać z tej szarej stolycy :)

wlasnie,ludzie z ktorymi pracuje tez sa wspaniali,ale to nie wystarczy,chyba popadlam w ten caly wyscig szczurow

Gość glamour babka
Kochane zmykam, za góra 30 minut jestem znowu 🖐️ :D Podnosić wątek :))

Gość glamour babka
lalka25, własnie to jest najgorsze, że ludzie to nie wszystko. Niby atmosfera się liczy, ale jak zauważasz brak postępów w rozwijaniu siebie to właściwie ta praca nie ma sensu.

krakow tez piekny!taki z charakterem,mam znajomego,ktory sie w tym miescie wrecz zakochal,a moze po prostu w naszych polkich superbabkach(on angol);-)

Gość glamour babka
mi mała 🖐️🌼 I TY MOżESZ ZOSTAć SUPERBABKą :)

mi mala,a nie planujesz do niego dojechac na stale?nie meczy cie taki zwiazek na odleglosc?

Gość e - e
uwaga przyłączam się 🖐️ :) życia osobistego nie posiadam, znaczy się narzeczonego, męża, kochanka czy też chłopa, kilka miesięcy temu rozstałam się i takie rozstanie dobrze mi zrobiło :D Jestem pełnoprawną singielką :D

to tylko pozazdroscic:-)zycze wam jak najlepiej:-) u mnie to skomplikowana sprawa troche,jestem ze swoim facetem juz prawie 2 lata,planujemy na razie ze soba zamieszkac od lutego,ale ja jakos wciaz nie jestem pewna swoich uczuc:O i nie wiem co robic,on za mna szaleje,za moja corka rowniez,a ja wciaz nie wiem:O tez kiedys bylam w zwiazku na odleglosc ponad 1,5 roku,ale wreszcie po jakims czasie wyszly jego klamstwa(zdradzal mnie z kelnerkami z pracy),moze dlatego,ze bylismy za mlodzi wtedy?w kazdym razie od tamtej pory przestalam wierzyc w takie zwiazki,ale ciesze sie,ze sa osoby,ktore udowadniaja mi,ze moze byc inaczej:-)

Gość e - e
weekend: piątek: siedzenie przed kompem z butlą wina a może dwoma :) sobota: od rana (10) zabiegana jestem, wieczorem (wieczorek babski na piwku), niedziela: odpoczynek :D

singielki rowniez mile widziane e-e:-) tez kiedys bylam jedna z nich i wrecz uwielbialam to,do czasu az zachcialo mi sie powaznego,stalego zwiazku,no i mama mi bez przerwy o to glowe suszyla:O

Gość e - e
ja już mam pseudonim rodzinny vel stara panna (wolałabym singielka, jakoś tak nowocześniej brzmi) rodzice po ostatnim moim rozstaniu się stwierdzili, że chłopy się mnie nie trzymają i jestem skazana na samotność :( może kiedyś przybędzie jakiś książę z bajki, ale do tej pory samotność (chłop) mi nie przeszkadzała :D

Gość e - e
Sssilly maggot a tam Toruń śliczne miasto jest, te uliczki i pierniki :D

Gość e - e
oj co ja się miałam z tymi chłopami, zawsze jak nie zdrady, to monotonność w związku, nie mogę trafić na swojego, ale jestem zdania że wszystko jeszcze przede mną :)

mi mala,swieta racja! corka ma 6 latek i vanessa na imie(wiem infantylnie,ale mieszka ze mna w uk,wiec chyba z imieniem lepiej trafic nie moglam;-)) jest moim malym aniolkiem i oczkiem w glowie i wykorzystuje to do granic mozliwosci;-)