Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glamour babka

Super babki!!!!!

Polecane posty

Gość bo jebne
"Nie ważny jest wiek, płeć i kolor owłosienia " to po chuj w temacie piszesz, ze zapraszasz super babki, a pozniej wypisujesz, ze plec jest niewazna?

Gość bo jebne
diabel twki w szczegolach :classic_cool:

hej babeczki! jest tu ktos dzisiaj?? jak wam weekend minal?mi strasznie leniwie,tak leniwie,ze nawet na kafe nie zagladalam.a dzisi poniedzialek:O pooniedzialki nie powinny sie wliczac w tydzien pracujacy,pn powinny byc przedluzeniem weekendu!

noooo!!a juz myslalam,ze topik umarl! 🖐️ a jak dziewczyny ida wam przygotowania do swiat?mii sie juz nastroj tak udzielil,ze siedze w pracy i spiewam siateczne piosenki,ludzie musza myslec,ze jakas nadwyraz pobudliwa jestem;-) tylko,ze tu w ukk nie mam takiej atmosfery swiat jak w pl,tu wszystko obraca sie wokol pieniadza,a nie rodziny. a co sadzicie o czarnej choince?bo chcialam kupic,ale jak mam sie dowiedziala to mi prawie w leb dala:O

nie obchodzę świąt... odnośnie czarnej choinki, fajna może być :)) Mam dzisiaj o 17 jeszcze służbowy obiad 😭 jedynym plusem jest to, że głodna jestem i w tym momencie zjem konia z kopytami a olbrzymim minusem jest fakt, że pewnie będę musiała tam siedzieć do 20 jak nie dłużej :(

ale z tym apetytem tez powinnas uwazac i jesc jak dama,a nie jakbys na wyzere przyszla;-)(ale skoro nie idziesz to nie ma sie o co martwic;-)) dostaje slinotoku na sama mysl o obiedzie,dzieki wlasnie zalinilam sobie koszule;-) nie mam dzis przerwy,siedze kolkiem 10 godz!a tu nudy!!!!!!!!!!!niesamowite! dlaczego nie obchodzisz swiat?przyznam szczerze,ze gdyby nie corka to chyba tez bym nie obchodzila,zawsze sobie mowilam,ze u mnie choinki w domu nie bedzie,a tu masz,przeobrazam sie we wlasna matke,o zgroza:O

nie wierze, więc ciężko święta obchodzić, bo jaki miałby być powód? :) oczywiście, że zachowanie kultury przede wszystkim w ramach obiadu/spotkania z klientem, ale udało mi się wybrnąć, klient umówiony na czwartek :)