Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glamour babka

Super babki!!!!!

Polecane posty

Gość e - e
mi mała jestem zdania, że miłość sama Cię odnajdzie, nie musisz jej szukać, więc nie szukam :D

e-e,korzystaj,jestem pewna,ze masz swoje pasje i jestes ambitna superbabka;-)a z facetami roznie bywa,a przez zdrade,to chyba wiekszosc z nas przeszla,co;-)?

Gość poinformowana
a moje plany na weekend to nauka slowek ruskich. co za zycie !

dzieciątko też chyba już bym chciała, pisze chyba bo wiem, że do bycia rodzicem potrzebna jest też druga strona a ja sama nie wiem czy jestem gotowa na takie związki do końca

poinformowana - można się uczyć przy winie albo piwie, przyjemniej będzie, chociaż niebezpiecznie :D

Gość poinformowana
to sie jeszcze krzywo naucze;) ale dzisiaj wieczorem mam zamiar wypic troche wina ryzowego.a co,ucze sie od jutra;)

lalka25 - nie wiem czy wszystkie, ale wiem, że zdrada dużo uczy, więc (nie życząc tego nikomu) taka lekcja mi się przydała.

poinformowana - a jakie to jest wino ryżowe? ja znam tylko to z winogron :D

e-e,a najgorsze jest to,ze ty nie zdradzasz i wierzysz slepo we wszystko,bo myslisz,ze jak ty swieta to i on,a tu lipa,o tym moglabym chyba ksiazke napisac:O

Gość poinformowana
no wiec wino ryzowe,jak sama nazwa wskazuje,jest z ryzu...;) w chinach czy w japonii takie piją. a ja z moja lepsza polową robimy je sami;) tak jak normalne wino.przepis jest prosty a wino pyszne,delikatne i tanie hehe :D

a ta saka przypadkiem nie jest robiona na bazie ryżu?

Gość poinformowana
tak,sake tez na bazie ryzu ale to jest wodka. no wiec przepis jest prosty,pelno jest ich w necie. po krotce powiem,ze plucze sie ryz,wode z cukrem trzeba przegotowac wlac to wszystko do baniaka do wina i dodac rodzynki,dorzdze a nastepnie zrobiony karmel. po dwoch tygodniach trzeba przelac wino do innego naczynia wyrzucic ryz i rodzynki ,wlac do baniaka spowrotem i tak sobie dochodzi;) najsmaczniejese jest to na samym koncu. my juz drugi baniak pijemy;) a doladne propocje i ilosci znajdziesz w necie. mi to wino smakuje,polecam;)

nie mam właśnie pojęcia, ale z tego co mi wiadomo jest bardzo ostre :)

Gość poinformowana
baniaki takie male kosztuja jakies 30-40zl. takie 10litrowe. w sklepie nie widzialam takiego wina. a czy mocne,pierwsze wino bylo mocne a to ktore teraz zrobilismy,jest delikatniejsze.w ogole nigdy nie bylam po nim pijana;)

To właściwie minus tego wina :) Moja babcia kiedyś robiła wino, takie tradycyjne z winogron, ale że już jej nie ma wśród żywych to i wina swojskiego ni ma :(

Gość glamour babka
:D🖐️

no niby prosty ten przepis,ale ja wogole lenia mamjesli chodzi kuchnie i te sprawy..no dobra wykrecam sie za duzo zachodu;-)

glamour babka,no,dotrzymalas obietnicy;-)w domciu?wlasnie pijemy wino,dolaczysz sie?

Gość glamour babka
jakieś domowe sposoby na stworzenie dobrego trunku? to trzeba wykorzystać :) lenia trzeba zwalczać :D

no i co tam??wylaczyam sie na chwile bo obiad robilam a teraz pyszne winko heh a co tam u was?

a ja proponuje gin z sokiem ananasowym,pycha!!ginu prawie wogole nie czuc!a tez ma kopa,hehe

Gość glamour babka
o tak! te drinki są pyszne, ale takie delikatne :) najbardziej lubię czerwone wytrawne wino.