Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oprs

czy ktoś słyszał o ALVEO? tej wodzie na bazie ziół

Polecane posty

Gość oprs

podobno ma niesamowite wlsciwosci lecznicze. slyszeliscie o tym?

Gość tak slyszalam i jest super
znam wiele osob stosujacych i podejalam decyzje ze tez skorzystam :)

Gość to proste jak nic
slyszalam i pilam, dobre, skuteczne, polecam - obys tylko nie trafila na podrobe

moi znajomi tym handluja, szczerze polecaja, ale ja w te cudowne ozdrowienia nie wierze kiedys zbigniew nowak tez leczyl przez ekran zdrowa woda:):) tez mial swoich sympatykow ktorzy wierzyli ze to wlasnie on ich uzdrawia:)

Gość to proste jak nic
frrr >>> jednym slowem walnij jedno piwko potem drugie piwko potem trzecie piwko a potem.....;)

moze na kaca bedzie dobre alveo??? ja na to mowie zdrowa woda:) (na alveo)

Gość oprs
widze ze temat sie powoli rozwija.... no dalej, dalej

Gość oprs
podnosze

Gość bikerleszno
Witam! Na wstępie pragnę poinformować, że ta reklama jest skierowana do ludzi, którzy chorują lub mają różnego rodzaju dolegliwości, ale także do osób, które chcą zainwestować swoje pieniądze i zdobyć świetną okazję do zarobku. Produkt Alveo jest to naturalny preparat ziołowy występujący w postaci płynnej jako sok o smaku winogronowym lub miętowym. Zawiera 26 ziół z całego świata. Jeśli często borykasz się z różnymi dolegliwościami odwiedź moją stronę i dowiedz się więcej – www.TwojeAlveo.info Osoby, które interesuje tylko inwestycja i zysk zapraszam bezpośrednio na moja stronę do działu dystrybucja, gdzie jest szczegółowo opisane na czym polega ten biznes oraz ile oraz w jaki sposób możesz zarobić. Serdecznie zapraszam! www.TwojeAlveo.info

Gość drink4life.eu
witam, na kaca tez pomaga :) jedno z działań to detoksykacja organizmu. Niektóre z ziół mają takie własciwosci i trudno z tym polemizoawać. Co do napromieniowanej wody hmmm, nie wiem bo nie stosowałem. Ja mam pozytywne doświadczenia zdrowotne związane z piciem alveo, między innymi umormowałem ciśnienie tętnicze i odstawiono mi leki, które miałem brać do końca życia. Jeżeli chcecie poczytań o moich prywatnych doświadczeniach z Alveo zapraszam na http://www.drink4life.eu/ziolaalveo/jakdzialaalveoopiniewlasne/ a jeżeli potrzebujesz więcej informacji zapraszam do kontaktu.

Gość ściema
alveo to ściema!!!! zwykłe placebo, nabijanie ludzi w butelce. zapytajcie farmaceutów i lekarzy.

Gość jest tu caly kilkuletni topik
o alveo,Poszukajcie. Ja pilam przez rok, nie zaszkodzi, nie pomoze, jak to ziolka. Nie mowie, ze niezadrowe, ale nie za te cene!!

Gość Maja_Wolska
A ja polaczm Wam zapoznanie się z badaniami porównawczymi preparatów tonizujących (Alveo, PhytoChi, Intra stara i nowa) z sokami owocowymi (jabłkowy, gruszkowy, winogronowy). Bardzo ciekawe, warto sprawdzić co pijecie! Badanie zostało wykonane metodą chromatografii gazowej cienkowarstwowej bez zastosowania markerów. Tu macie prezentację wyników: http://www.ziolaPhytoChi.pl

piłam to Alveo jakiś czas w niczym mi to nie pomogło chorowałam tyle samo co przed tym cudownym "lekiem". jego wspaniałe właściwości tkwią w głowach ludzi którzy uważają go za dar od niebios. wszystkich można zmanipulować i wszystko można wmówić

Gość abandre28
Zapraszam do zapoznania się z nowymi ziołami tańszymi od Alveo w których także jest możliwość zarabiania pieniędzy - dla chętnych więcej informacji pod mailem bbtao@onet.eu