Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy używacieeeeee

Czy używacie w domach odświeżaczy powietrza? Jakich?

Polecane posty

Gość czy używacieeeeee

Gość czy używacieeeeee
Ale jaki to jest?:) Bo chciałam kupić jakiś ładny, taki elektryczny. Kupiłam Air Wick i miał bardzo ładny zapach, tylko że w dużym pomieszczeniu prawie wcale go nie było czuć.

Gość czy używacieeeeee
No?:)

Gość ale ja się pytam poważnie
won z tą reklamą😠

ja tez uzywam air wick, jakos tak 3 w 1 czy 2 w 1- nie pametam (skonczyl mi sie wlasnie) Ostatnio mialam o zapachu bialych kwiatow: rozy, konwalii i czegos tam jeszcze. Z air wicka w ogole wszystkie zapachy sa fajne. I jeszcze konwaliowy Brise jest ladny- ale jak kto woli :) Aaa , mowa tu o odswiezaczach w sprayu. Mam jeszcze taki do gniazdka- air wick-tez sie fajnie sprawdza

Gość ja okna otwieram często ale
chodzi o to, że w jednej łazience nie ma okna;) Nawet nie chodzi o kiblowe zapachy, bo jakoś nie ma strasznych problemów, ale jak się włącza ogrzewanie, to jest takie suche powietrze, po prostu nieprzyjemnie jest w tej łazience. No właśnie miałam tego Air Wicka, bo potrzebuję odświeżacz podłączany do prądu. Chyba o zapachu zielonej herbaty. Całkiem ok, tylko praktycznie w ogóle nie było go czuć:O

Gość JA UżYWAM
kadzidełek, pachną najlepiej:) i domków zapachowych. Oprócz tego świeczki zapachowe, woreczki z pachnącymi kuleczkami i jakiś w spray'u, żeby czasem jeszcze psiknąc-teraz Air Wick White Flowers:) Mam świra na punkcie zapachów-w każdej dziedzinie:)Mam też Ambi pur zielona herbata, taki do gniazdka, ale kiepsko pachnie, na początku było go dobrze czuć, teraz prawie wcale...

hej Lubiś! no to razem wietrzymy! hehehehehe..........................!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość JA UżYWAM
wietrzenie a używanie zapachów to dwie różne sprawy:D To tak, jakby powiedzieć "nie używam perfum, wystarczy, że się myję!" :D

Gość tak ale te w sprayu
to już w ogóle sama chemia, nie zależy mi na kulkach, kadzidłach, itd. Dla mnie kadzidła strasznie śmierdza, aż mnie oczy szczypią od nich. Chciałam tylko się dowiedzieć, jaki odświeżacz elektryczny jest dobry...

Gość tak ale te w sprayu
O!!!!!! Własnie:D Ja nie mam Air Wicka, tylko Ambi Pur zielona herbata!!!!!:P I też właśnie on prawie wcale nie pachnie:O SIedzi w gniazdku, już z 5 tygodni, skończył się, a w ogóle nie było go czuć... O to mi chodzi- jaki odświeżacz do gniazdka jest lepszy.

Gość JA UżYWAM
łatwo dostać kadzidła Napoleon-w Krakowie, nie wiem, skąd jesteś:)Ja teraz sie zakochałam w Orange-Wanilla:) mniam!:) Kadzidła sa dla mnie super, bo pachną najdłużej, a ich zapach tak cudnie przesiąka wszystko wokół, i długo sie utrzymuje. Najlepiej zapalić w przedpokoju, i otworzć wszystkie drzwi-wtedy zapach się rozchodzi, i nie przeszkadza nadwrażliwym;) Dla mnie te do gniazdka są wszystkie do du...W ogóle ich nie czuć. A chemiczne i niezdrowe są wszystkie, naprawdę. Ale jakby na to patrzeć, to niczego nie wolno używać, i prawie nic jeść:D

Gość JA UżYWAM
taaak, oglądałam ten program, oglądam też setki innych, w których mówią, że niezdrowe są wędliny, pieczywo, warzywa też nie bardzo-jedynie te z pewnego źródła. Jajka trzeba wybierac klasy "0", bo tylko w produkcji tych kury nie cierpią. Do twarogu dodają jakieś świństwo, w mące też jakieś gówno zawsze znajdziesz. Cukier i sól to biała śmierć. Słodycze tuczą. Z mięsem w sklepach cuda się dzieją-najlepiej też go nie jeść. W owocach za dużo cukru. Ludzie, nie dajmy się zwariować:D Na pewno nie przestanę używa kadzideł z powodu tego, co mówi w jakimś programie Claudia Carlos i przemądrzała, grubawa Bosacka;)

Gość dobra ale ja nie mogę tych
kadzideł używac, bo dosłownie aż mi oczy łzawią:O Chciałabym taki odświeżacz podłączany do kontaktu, tylko żeby działał lepiej niż ten Ambi Pur, tzn. żeby go było czuć w ogóle!:)

Gość dobra ale ja nie mogę tych
aha, no i chodzi mi TYLKO o łazienkę na piętrze, więc nie będę w zamkniętym pomieszczeniu palić kadzideł, ani stawiać jakichs kominków zapachowych:O Potrzebny mi jest zwykły, ale działający odświeżacz podłączany do kontaktu:)

Gość gość
Zajrzyjcie tutaj http://www.airwick.pl/cz%C4%99sto-zadawane-pytania/od%C5%9Bwie%C5%BCacze-elektryczne/ Zapach rewelacyjny i co wazne przy tym bardzo trwały.

Gość gość
Korzystam z odświeżaczy i w najniższej cenie zamawiam przez internet na stronie www.hurtoownia.pl gdzie mają duży wybór więc można trochę oszczędzić.

Gość gość
Używam odświażaczy z oferty https://hurtowniachemiczna.com/ . Od bardzo dawna zaopatruję się we wszelkie zapachy z ich sklepu, między innymi w czarne winogrono, kawę i białe kwiaty, które są moimi ulubionymi zapachami. :)