Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synteza111

Zdradzam męża, on o tym wie i udaje że nic nie widzi

Polecane posty

Gość TEZ NIE WIDZIALEM
Do WSZYSTKICH !!! Z okazji Swiat Bozego Narodzenia moc najserdeczniejszych zyczen dla wszystkich rogaczy [bez wzgledu na plec] przesyla "jeden z Was " :)) Pozdrawiam WSZYSTKICH !

Gość Nienawidzę kurwiszonów
TEZ NIE WIEDZIALEM - przeczytałam całą Twoją historię z zapartym tchem i muszę Ci coś powiedzieć!! Dobrze postąpiłeś, choć z tym kolegą to lekka przesada :) Trzymaj tak dalej!!

Gość TEZ NIE WIDZIOALEM
NK...... :) Ubawiles mnie.Te dwa krotkie posty na drugiej stronie to podszywy. :) .Mimo przykrych doswiadczen nie zmieniam preferencji i tak jak zawsze bede sie kochal tylko z plcia piekna.Pozdrawiam !

Gość upssssssssssss

Gość kontakt
TNW.czytalem to co tu opisales.jestem pod wrazeniem.z tego co zrozumialem nadal mieszkasz i pracujesz w londynie.ja tez tu mieszkam i pracuje.i mam podobna sytuacje jak ty.jesli tu jeszcze jestes i jesli przeczytasz moj post to mam prosbe chce sie z toba spotkac i pogadac.jesli nie chcesz sie ze mna spotkac to moze kontakt na GG albo na skajpie albo na czacie. narka.

Gość TEZ NIE WIEDZIALEM
Bede na czacie dla 30 - sto latkow w piatek i w sobote po godzinie 19 - stej.Nik - T.NIE.W

Gość Aaaaaaaaaaaleeeeeeex
Ehmmm czy ta historyjka to była o tobie?! Jeżeli tak to mąż twój nic nie mówi bo cię bardzo kocha i nie chce cie stracić... ALE PAMIĘTAJ JEŻELI TO PRAWDA TO Z CIEBIE JEST DZIW** Kurde on cie kocha a ty robisz mu coś takiego!? grrr.... Mam nadzieje że to nie o tobie bo jeżeli tak to bym z chęcią napluła ci na twarz!!!!!!!!!!