Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo neidoświadczona34

co to znaczy?

Polecane posty

Gość jullie
Kodeks karny RP: "Odbywanie stosunków seksualnych przez osobę dorosłą z małoletnim jest zagrożone karą więzienia (nie pamiętam ile lat)" On już jest dorosły, jeżeli sie prześpi z tobą, to popelni przestępstwo, bo niby seks jest dozwolony od ukonczenia 15 roku życia, ale między równolatkami. A poza tym....władujesz mu się do łóżka po 2 miesiącach? Kobieto (dziecko?) miejże trochę szacunku do siebie! Raz, że masz jeszcze czas, a dwa, jeżeli on już teraz od Ciebie oczekuje to znaczy, że zależy mu tylko na jednym. Nie dawaj mu jednoznacznie do zrozumienia, ze "za miesiac od dzis bedziesz mogl sie ze mna kochac" bo to bez sensu...

ale to juz odchodzimy od tematu... rzadzi bo taka kolej rzeczy jest 10 lat starszy trudno abym toja nim rzadziła w tym wieku....ma wieksze doswaidczenia\e wiecej przeżył tonieraz troche porzadzi ale wierz mi to nic groznego:D Nawet mi to na dobre wychodzi.. Np kaze mi sie uczyć..jak mi sie nie chce zamiast ogladać na wspólnej i mi wyłacza(co mnie wkurza a moja matke cieszy) nieraz sie czepia ubiru...że zima a ja zakadam za krutka kiecke albo za letnie buty i nie chce mnie odwozic do szkoły zanim sienie przebiore..jest lekkouparty kiedyś nie pojechałamna pierwsza lekkcje bo nie chcialam sie przebrac ale sama widzisz ze od tego si enie umiera moja mama go uwielbia i z nim trzyma....mnie to troche trazni bo chciałabym byc jego partnerka a nie córka chociaż jak raz zrezygnowałam z na wspólnej i uczyłam sie gegry to po raz pierwszy dostałam 5 z pracy klasowej....i wtedy byłam mu wcieczna wychowawczyni mnienawet wyrózniła No stawiaj tą swoja diagnoze samanda:D

Gość a potem
facet 26 i 16stka :O

Gość a potem
dobra, to wszystko zmyslone, albo masz nienormalną matkę :(

Gość bardzo neidoświadcczona34
mozna mówić że już 17mnastka do -dziewczyno ale seks .....no przecież nie robił by ze mnie kretynki mówił że zrobi wszystko bym najlepiej zapamietała ten pierwszy raz ze bedzie sie staral byc bardzo delikatny i w ogóle

mój ojciec jest starszy od mamy o 15 lat

Gość dobrze wiedziec ...
jak bedzie chcial sie z toba seksic, to powiedz mu, jeszcze nie teraz kochanie, musze si eisc pouczyc gegry :D

Gość a potem
16 17 co za róznica!?

Gość ajlabvljbavljdbvlja
dziewczyno ale seks-> zgadzam się. Autorka zna faceta dwa miesiące, nie spała z nim a twierdzi że go zna i że na pewno nie ma tego na myśli:o a tymczasem sama zadaje pytanie, co miał na myśli tak mówiąc:o wstydzi się go zapytać o to sama, ale nie wstydzi się iść z nim do łóżka:o Poza tym facet 26-letni dobrze wie co zrobić, żeby młoda dziewczyna szybko weszła mu do łóżka. Najlepiej być właśnie takim milutkim, kochanym, pomocnym, żeby się dziewczyna zauroczyła :o i jak widać skutkuje:o

rodzice mysla że ma 21 bo młodo wyglada a ja nie chciałam by mama sie bała chociaż mysle że nie miałaby nic przeciwko ale tak na wszelki wypadek troche mu odjelam.. dobrze wiedziec "hahahahaha wiesz że dobre:D:Dżebyś wiedziała że powiem:D

Gość to uwazaj
a czy nie zastanawialas sie dlaczego matka tak uwielbia twojego chlopaka?

Gość a potem
jasne- jak będziesz miłaa 20 a on 30 - super ale teraz jesteś małolatą ;) a przez 4 lata dojrzejesz

dobra...to ja poczekam z tym seksem moze nawet kolejne dwa miechy....zobaczymy..poznam go lepiej..chociaz po tych 2 miesiacach mam wraznie za znam go latami....ale poczekam

no wez przestań! Uwielbbia bo uwaza ze jest odpowiedzielny zaliczyłam dzieki niemu matme i sie podciagnełam.Mówi że wczesniej miałam takich "wsiu bziu"co mie na zła droge spraowadzali....z bluzami w kapturach.....słuchajacych hiphopu i wagarujacych...I bardzo sie cieszy ze mam koos normanego

Gość dziewczyno ale seks
Głupia jesteś.... I tyle. Jeżeli Ci mówi, ze lubi dominować, a do tego lubi sie rządzić i ci mówi, co masz robić io co jest dobre dla ciebie, to zrobi z tobą, co będzie chciał. Zapytaj się kogokolwiek z tego forum, czy w odczuciu mężczyzny poniżaniem partnerki jest walenie jej w dupsko albo to, z eona połyka spermę. Zaraz każdy facet ci powie, że skądże, że oni tez tyle dla kobiet robią, że każda kobieta połyka, li,że dupę facetowi, bo to wyraz akceptacji a najlepiej jak jeszcze ssie jajka i w ogóle daje ze sobą zrobić, co tylko komuś przyjdzie do głowy:O I jak widać ten gość trafił na podatny grunt:) Nawet jak ci zrobi coś, czego nie będziesz chciała, to i tak nawet nie piśniesz, bo przecież mama z nim "trzyma", a on jest taki dobry i mądry:O

Gość samntaaaaaaaaaaaaa
diagnoza-to moze byc sadysta-dominator...a y juz sie odniego uzalezniłaś jezeli tego nie przerwiesz wpakujesz sie wpowazne tarapaty...a matke masz glupia

dajcie jej spokój, przecież jeśli się sama nie sparzy to nie posłuch. Wyście w jej wieku słuchały dobrych rad? Bo ja nie :)

Gość NA TACY
BEZ PRZESADY!!!!!

Gość a potem
kurde, sama wiedziałam czym takie coś "pachnie" przecież ona też chyba nie ma w głowie samych trocin....:O

Gość NA TACY
DZIEWCZYNO ALE SEXS-CHYBA ZA MOCNO JEDZIESZ!

Gość samntaaaaaaaaaaaaa
Ale dlaczego wynie wierzycie że on mozekochac...? czy ktos kto nie kocha zwalnial by sie specjalnie spracy zeby jechać z warszawy do KATOWIC!!!!bo mój kot sie zatruł a ja płakałam?????? Czy uczył by mnie od 8.rano do 22 wieczorem jakiś nudnych funkcji zamist siedziec z kumplami i grac w bilard>????

Gość ajlabvljbavljdbvlja
to że lubi dominować to już wszyscy wiemy z tego co piszesz. Jak widać lubi dominować też w życiu codziennym. Widzisz już na czym ta dominacja polega? własnie na tym, że on ci mówi co masz robić a ty to pokornie robisz. I o taką dominację chodzi też w seksie.

Gość a potem
i to jest dziwne........ jeszcze dziwkę z Ciebie zrobi :(

Gość samntaaaaaaaaaaaaa sadysta
to by mojego kota jeszcze dobił a nie wiózł do weta

no normalneże troch w życiu dominuje jest wkoncu 10 lat starszy.. Acha zapomniałamdodać ze skończył studia(politechnike)

Gość a potem
dajcie spokój, ona chce mieć rozjechaną ..... nic się nie poradzi, nic dalej nie rozumie.....

Gość ajlabvljbavljdbvlja
a co mają do tego wszystkiego jego studia? bo nie zrozumiałam:o

Gość dziewczyno ale seks
No naprawdę jesteś naiwna. Ja mam 23 lata, ale nigdy, nigdy, jak byłam nastolatką, nie zadawałabym się z kimś 10 lat starszym ode mnie, zwłaszcza jakby uważał mnie za swoją zabawkę. Może tego nie widzisz, ale to NIE jest normalne, a życiowy partner nie może robić za rodzica:O A co na to Twój ojciec? Pewnie w ogóle nie mieszka z wami????

kurcze mnie tez sie trudno z wami dogadać. A nie ch mi mówi co mam raobic w łózku...bo przecież ja nic nie wiem..to co mam robić jak nic nie umiem???? Inaczej sie nie naucze...trudno zebym to ja mu mówiła skoro ja tego jeszcze nie rbiłam NIGDY!

nie nie mieszka