Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo neidoświadczona34

co to znaczy?

Polecane posty

Gość ajlabvljbavljdbvlja
ale on cię traktuje jak dziecko, stosuje kary i nagrody:o zrobisz jak on chce to cię zawiezie do szkoły (nagroda), nie zrobisz jak on chce to cię nie zawiezie (kara) :o

Gość dziewczyno ale seks
Wiesz, jeżeli on skończył studia i jest inteligentnym człowiekiem, tym bardziej nie wiem, co robi z dzieckiem, które nie wie, jak się pisze "krÓtka":O A w zasadzie to wiem:)

Gość samantaaaaaaaaaa
ajlabvljbavljdbvlja ma racje mnie sie to bardzo nie podoba to moze byc poczatek nieciekawej histori ,wiem co mówie

Gość samantaaaaaaaaaa
mwiac dominujacy miał namysli ostry seks albo.....nawet BDSM()za pierwszym razem bedzie delikatny a potem...zacznie pozwalac sobiena wiecej i wiecej...

Gość dziewczyno ale seks
No własnie nie mieszka.... To, ze nie masz kontaktu z ojcem od razu widać. Nic już nie napisze, bo sama kręcisz bat na swoją szyję, jesteś naiwna, prowokujesz go do rządzenia tobą, a on jeszcze wciąga w to twoja matkę:O Jak się kończa takie historie, można się dowiedzieć z MOPSach, domach samotnej matki, na psychoterapii dla ofiar przemocy domowej oraz gwałtów:O To nie jest twoja wina, że żyjesz w takiej rodzinie i że jesteś taka, jaka jesteś. Ale powinnaś posłuchać dobrych rad, jeżeli sama się nie chcesz nad tym wszystkim na zimno zastanowić. Teraz twój chłopak zgrywa opiekuńczego i pod tym pretekstem wyłącza ci telewizor, mówi, co masz robić, każe się przebierać, zostać w domu, a twoja matka się z tego cieszy... Potem, jak poczuje, że ma cię w garści, bo macie dziecko, bo ty nie masz pracy, bo i tak z nim będziesz, w ramach kary będziesz dostawać wpierdol.

Gość ajlabvljbavljdbvlja
tak, za pierwszym razem może być delikatny ale potem....

Gość wwwwwwwwwwwwe
moze wygladać poprostu tak.."Za włosy i od tylu"i moze ci sie to spodobac

Gość ijuz
nie chce mi sie gadac ,ale jezeli cie szanuje to poczeka ,powiedz ,ze nie jestes jeszcze gotowa ,a zobaczysz co zrobi ....2 m i sex hihihihi

Gość jeśli ktoś po 2 miesiącach
mówi że kocha, to jest jakieś nienormalne. Pożąda - to uwierzę. Z miłością to jednak NIC wspólnego nie ma. A szczególnie ma ochotę wychować sobie młodziutką niedoświadczoną i cnotliwą dziewczynkę. To tak jakby z własną córką prawie...Bleeeeeeeeeee

Gość jeśli ktoś po 2 miesiącach
ja też poznałam swojego mając 16 lat. On kochał i czekał 3 lata zanim poszliśmy do łóżka, bo nie byłam gotowa. A ty chcesz mu dać 3 miesiące, bo wtedy "kocha" na pewno :-)

nie zastanawialas sie nad tym, ze facet w tym wieku powienien miec dziewuche mlodsza od siebie tak o ok. 4-5 lat? ale mlodsza o 10?! to jest juz przesada i zahacza o paragraf. jestem po studiach pedagogiki spolecznej i jak dla mnie twoj zwiazek to patologia. powtorze PATOLOGIA. dorosnij, otrzasnij sie z zauroczenia i przejzyj na oczy. facet owija sobie ciebie dookola palucha a ty sie cieszysz, ze masz takiego boskiego facecika. przemysl to sobie - by nie doszlo do tragedii. tylko ty na tym potem ucierpisz.

Najgłupszą głupotą jest dla mnie stwierdzenie \"wstydziłam się zapytać\". A NIE BĘDZIESZ SIĘ WSTYDZIŁA POKAZAĆ MU CIPĘ?! Nie jesteś gotowa w takim razie.