Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociekota

HERBACIARNIA dla 20latek!!!! Zapraszam na herbatkę!

Polecane posty

Nudzi mi się :P reszta dziewczyn chyba imprezuje :D bo coś nie zagladaja ;)

Chyba tak... Też bym gdzieś chętnie polazła...ale romansuję z choróbskiem...mmm :p

cóż to za tłok mojej maleńkeiej herbaciarni :D:D:D ?? Syjamka - remonty łazienek to koszmar, przezywalam taki 4 lata temu i wole nie wspominac tego co sie dzialo. Broszka - mi do facetow tez brak slow. Dlatego tak mnie tu mało..... Mam bardzo zly okres w zyciu. Bardzo zly. Pozadrawiam serdecznie w mroźny poranek:) Ide poczytac ksiazke, a poźniej jeszcze zajrze:) BUUUUUZIA 😘

hej dziewczeta wpis z samego rana :) jeszcze przed wyjazdem na egzamin..... jezeli chodzi o imprezowanie to dopiero sobie odbije.... jak zalicze dzis ekonomie ;O w telegraficznym skrocie do tematow: a) chomikowi faktycnie nic byc nie powinno :) nie martw sie b) moj komentarz do facetow ................................ (z pewnoscia wymowny...:D) c) remont teraz uciazliwy pozniej bedzie cieszyc d) Kociekota co czytasz ?? e) do do wiosny u mnie pogoda suuuuuuuper :) f) pozdrawiam Was serdecznie i do pozniej kochane :)

Dzień dobry :) zapracowana ---> trzymam kciuki! będzie dobrze! MUSI BYĆ :* 🌼 kociekota ---> miłego czytania Ja za chwilkę wybieram się na obiadek do dziadków i się objeeeemmmm :D:D:D mniam :P

Hej dziewczynki:) ja późno wczoraj wróciłam, a że sama w domu na weekend zostałam, to spałam do 11:) jeszcze siedzę w piżamce. cały dzień tylko dla mnie i mogę robić co tylko mi się podoba:) na 18 idę z koleżanką do kina na LEJDIS:D:D:D była może któraś z Was? Ja słyszałam i czytałam bardzo dobre opinie, więc też postanowiłam się wybrać. Zwłaszcza, że w konie nie byłam chyba z rok:o i bardzo tego potrzebuję:D zapracowana no i jak poszło na egzaminie? trzymałam kciuki:D u mnie pogoda nawet nawet, jaśniutko na dworku i nawet przyjemnie:)

oj Mysza...zazdroszczę Ci...ja muszę się uczyć dziś :/ ;( ale póki co, czekam na pewnego przystojniaka, który ma mi porządek z dyskami na lapku zrobić :D :P hihi też bym się wybrała do kina...może mi się w tym tyg. uda :)

broszka, mnie od czwartku czeka nauka jak się dowiem, że mam poprawkę... Ale dziś się nie mam zamiaru tym przejmować:P a Tobie z całego serca współczuję:D no i życzę powodzenia:) a tego przystojniaka zazdroszczę:D;) ja właśnie robię sobie kąpiel:D z solą o nawet ładnym zapaszku:) się dziś wybyczę, na samą myśl mi się buźka cieszy:) idę się popluskać:D

hey dziewczeta ;) Ale mam dziś piękna pogodę... WIOSNA!!! W ogródku znalazłam rozkwitniete przebiśniegi :)🌻 kocham taką pogodę... co do filmu \"lejdis\" to tez okropnie chciałam iśc na to do kina, ale to w moim mieście jest już spory czas zamknięte :( a najbliższe 40 km stąd więc masakra. Jedyne co mi pozostalo to sobie film sciągnąc co aktualnie robie -może do wieczora będzie :P jesli chodzi o nauke to jak sie wszyscy \"chwalą\" to ja też :D \"Naumiałam\" juz się na spr. z romantyzmu, \"inny świat\" nieszczęsny przeczytany więc dziś już daję sobie spokój :P aczkolwiek mam kilka interpretacji do napisania na korki z polaka z tego rozszerzenia, ale już się dziś za to nawet nie biore -DZIEŃ ODPOCZYNKU :D:D:D w końcu ostatni ferii... zapracowana--> czekamy na wynik i trzymamy kciuki :)🌻 no to do poźniej dziewczęta 3majcie się :)🖐️

Mysza, juz wypluskana? :> Nie ma czego zazdrościć...14 lat starszy, syn znajomych, zna mnie od zawsze, a kurde zaczął mi się podobać :/ :( jakaś taka \"napalona\" na facetów jestem ostatnio ... powinnam się zdolować, ale staram się nie... jejku...ale mi się uczyć nie chce:/

tak, wypluskałam się za wszystkie czasy:D jakąś książkę wzięłam z półki i w ten sposób ponad godzinę w wannie siedziałam:) no u mnie jak patrzę za oknem 4 stopnie tylko. Ale słońce świeci:D Syjamka no gratuluję determinacji, ja jak mam jakieś zaliczenia to zawsze się uczę dzień przed, a Ty dziś robisz sobie wolne, pogratulować:) ja mam jeszcze pół tygodnia ferii, tak to można nazwać:D broszka hohoo, widzę, że hormony szaleją hehe:D no i dobrze, moje chyba śpią i się obudzić nie mogą;) mam nadzieję, że już niedługo:) Idę pozmywać i się szykuję do kina:) chyba się nawet umaluję jak zdążę, czego zwykle nie robię, no zobaczę:) Do później:) 🌼

Cześć Herbaciarki moje :) Ja wlasnie przyjechalam na uczelnie,znaczy do Gdanska... i dzis tez o 18 wychodze do kina na Lajdis heheheh ,co za zbieg okolicznosci :P Trzymajcie sie,ide cos zjesc napisze Wam wieczorkiem jak było

hej kochane :) dziekuje wszystkim za kciuki, jestescie kochane 🌼 na egzaminie mam wrazenie ze nie bylo zle :) chciaz zawsze jestem ostrozna w prorokowaniu :D ale wyniki w czwartek wiec juz czekam z niecierpliwoscia.... ale skoro trzymalyscie kciuki9 dobre fluidy doszly i pewnie bedzie coo l:) Mysza dobrze doczytalam ze Ty wyniki tez w czwartek :) bedzie super i tez zdasz, napewno :) bede trzymac kciiuki :) pozatym u mnie piekna wrecz cudowna pogoda :) cieplutko swieci sloneczko :) taka pogoda nastraja do pozytywnego myslenia:) Mysza udanego wieczorku w kinie :) juz tak dawno nie bylam moze tez trzeba sie wybrac :) poczekam na Twoja recenzje :) Syjamka dolaczam sie do gratulacji Myszki zdeterminowana z Ciebie kobitka :P:P do pozniej dziewczyny 🌻

14 lat to sporo Broszka:) Ale co tam;) Ja czytam Diabeł ubiera się u Prady. Slodka książka. Do kina nie chodzę. CHyba ze z \"kochaniem\". Nie sprawia mi zadnej przyjemnosci wyjscie do kina ze znajomymi, rodzina, kimkolwiek kto nie ejst moim \"aktualnym\" facetem. Nie wiem czemu ale tak mam...wiec nie dolacze do grona \"lejdis\"... Pozdrawiam :*

Cześć :) wiecie co??? Ja chyba chcę króliczka miniaturkę :) jak tylko będę miała możliwości... to sobie zakupię :P \"Diabeł ubiera się u Prada\" -w filmie się zakochałam swojego czasu :) ciekawe czy film na podstawie książki czy odwrotnie ;) jak tam film??? warto obejrzeć?? ech... nieudało mi się ściągnąć :(

Czołem :) Wiem, że 14 lat to sporo...ale póki co, to nie wiem jak się za niego zabrać:/ Właśnie wróciłam od znajomych (btw od jego rodziców, bo to nasi dobrzy znajomi - jego nie było:( ) i grzałam się przy kominku...mmm...mam nowe kryterium w dobieraniu facetów: MUSI MIEĆ KOMINEK :) :p a co u Was kochane?

film widziałam, książki nie czytałam :) króliczki są słodkie...tak fajnie noskami ruszają :D

ale mi się skojarzylo apropo ruszania noskiem... :) mój obecny facet czasem tak słodko śmiesznie rusza noskiem :) po naszym wczorajszym/dzisiejszym spotkaniu posanowiłam ze dam szanse... :) a króliczki podobno wszystko gryzą, więc chroń meble i wszystko co moze mu wpasc pod ząbki :) wlasnie obejrzałam 9 odcinek 3 sezonu Prison Break :) ehhh serial fajny ale TRZEBA patrzec z przymrużeniam oka bo tam jest za dużo nieprawdopodobnych scen ;) (ogolnie w calym serialu) jak Wam wieczór mija ??? 🌼

Zasnęłam wczoraj nawet nie wiem kiedy... Nectarine --> masz racje z tym króliczkiem! Ok, dokończę śniadanko i lecę do szkółki. Fatalnie się czuję - gardło mi chce rozwalić i prawie nie mówię :( Buziaki, miłego dnia :*

Hey dziewczyny :)🌻 Godzine temu wróciłam ze szkoły i jestem zmarnowana :P Aczkolwiek upiekł mi się dziś wf i nieszczęsny niemiecki -do mojej szkoły przyechalo dwoje ludzi z wymiany -brazylijka oraz chinczyk :D oczywiście rozmawiali z nami w języku English ;) niewiele zrozumiałam ale coś jednak więc nie jest źle :D:D:D Ale naprawdę zabawni ludzie :) Co do króliczków to znam się na nich :) przez 8 lat miałam bialusieńkiego króliczka Kubusia, który w rzeczywistości się okazał Kubusią :D Słodziak z niego był ❤️... Umarł ze starości :( kochany zwierzaczek ❤️❤️❤️ Broszka--> powodzenia w \"łowach\" :D ;) Dobra, mam kupę zadań na korki i wypadałoby je zrobić... więc papapa ;)

Syjamka, ja też miałam królika. Miał na imie Wacik. Słodki zwierzak, ale wszystko niszczył... sikał, i nie dało sie tego doprac co zasikał, gryzł.... i nie dawał się głaskać, ani brać na ręce. Wkońću musieliśmy go oddać....eh. Na wspomnienia mi się wzieło..................

Mój Kubusiek był zupełnie inny, niż Twoj Wacik... Wypuszczony z klatki brykał radośnie po całym pokoju, skakal po mnie gdy siedziałam na podlodze, zaczepiał mnie -po prostu uwielbiam się bawic :) A załatwic się wchodził grzecznie z powrotem do klatki i robił wyłącznie na mieszanke trocin i takiego jakby torfu... :P Pamiętam, że zawsze jak bylam smutna, otwierałam klatkę a on wychodził i najpierw brykał wywijając śmiesznie łapkami, a jak widzial, że nie mam ochoty na zabawę to właził mi na kolana i albo grzecznie leżał a ja go głaskalam po uszach (potem gdzies wyczytałam, że króliki tego nie lubią -Kubi uwielbiał!!!), albo lizał mnie po dłoniach... To byl moj pierwszy zwierzak w klatce... Heh nawet miałam z nim małą \"przygodę\" :D uczyłam go chodzic na smyczy po podwórku :D:D:D i któregos dnia, wypuściłam go na ogródek koło komorki (ogrodzony), ale on sie przekopał i zniknął... Ile ja się naszukałam, naplakałam... A jak juz szłam do domu, aby powiadomic rodzine o ucieczce pupilka, wchodzę na korytarz, a tam... Na wycieraczce grzecznie siedzi Kubuś!!! Znalazł drogę do domu i wrocił :D❤️ Taki zwierzak to skarb... Ale niestety zdarzają się i takie jak Twój Wacik, Kociekoto... Pewnie przeżył w swoim życiu cos przykrego ze strony ludzi, lub stresował go za młodu jakis pies czy coś... Słyszałam, zę tak reagują potem te zwierzątka... Bardzo Ci współczuję, że musiałaś go oddać :( uch ale się rozpisalam :P :D pozdrowionka :)👄

Wiecie co, ja też miałam króliczka:) ale że rodzice się nie zgadzali za bardzo na nic w tym czasie, to koleżanka podrzuciła mi pod drzwi, zadzwoniła i uciekła hehe:D kupiła mi na urodzinki:) mówiłam do Niego Misiu, bo nie mogłam się zdecydować na nic innego;) ale już go nie ma:( wcześniej miałam 2 papużki faliste, śmieszne były, Fiki (żółta) i Miki (niebieska), niestety jak Miki umarł, to parę dni później umarł Fiki, podobno te ptaszki nie mogą żyć pojedynczo, to chyba z tęsknoty:( ale były zabawne, tyle, że za przeproszeniem srały mi wszędzie;) miałam jeszcze chomiczki... Ale z dwóch małych chomiczków zrobiło się chyba 12... Nie dawaliśmy sobie rady z nimi;) 1 dałam koleżance - miał być samiec, okazał się samiczką i to w dodatku ciężarną --> urodziła 5 małych chomiczków:P aktualnie nie mam żadnego zwierzaka, choć strasznie chciałabym kotka, niestety rodzice się nie zgadzają, a tata mówi, że strasznie ich nie lubi... Może kiedyś, jak sama zamieszkam...

tez miałam 2 papużki faliste :D Lily (żólto -zielona) i Cleo (zólta). Fajne były :) nawet nauczyłam Lily, zanim kupiłam Cleo, siadac na palec i jeść z reki :P ale cleo juz się nie dała. I niestety mi zgineły... Lily zatruła się chyba taka rośliną ozdobną (znalazłam ją pewnego poranka martwa na dnie klatki -był okropny płacz i pogrzeb jako że Lily była moją ulubienicą), potem do towarzystwa dla cleo kupiłam drugą \"taką sama\" Lily, ale gdy wyjechałam nad morze uciekły moim rodzicom :( Ale ja ogolnie miała dużo zwierząt... Hmm niech policzę: 1. Pies Reksio(zabili mi go :() 2.Kot Klakier(zaginął) 3.Pies Monti(zagryzły go psy) 4.Królik Kubuś(umarł ze starości) 5.Pies Mikuś(żyje do dziś) 6.Pies Sonia(tez nadal żyje) 7. Papuzki Lily (zatrula się prawdopodobnie), Cleo i Lily2(uciekły) 8.Kot Myszka(zagineła) 9.Mysz Pinki(zjadła pól tabliczki czekolady i umarła :() 10.Myszoskoczki Rufi i Diana + ich dzieci, które po 2 tyg. oddawałam do sklepu zoologicznego(zachorowały przy ostatnim miocie i wszyskie umarły :( razem chowałam ich 15) 11.królik Jagoda (była potwornie zdziczała -oddałam ja panu z ogrodem , który miał juz jednego królika -jak się okazało jagoda miała nawet małe kilka razy :)) 12.Myszki chińskie (oddałam -miały byc brata, ale w końcu to ja sie nimi zajmowałam a że miałam w tym zasie tez myszoskoczki nie dawałam sobie rady z dzikimi myszami jeszcze :() 13.Koszatniczka Wiktor (udar... :() 14.Swinka Morska Kobi (oddałam -był niesforny tak jak królik Kociekoty...) 15.Kot Kicia :D (własnie spi na moim łóżku :D) Uwielbiam zwierzęta, ale jak widac nie mam szczęścia :( Miki ma początek cukrzycy -poza tym jak był mały spadł na klatkę z królikiem z okna i ma do dzis problemy z tylnimi łapkami, 2 lata temu prawie zamarzł (mieszkam na wsi i psy u nas sie po prostu wypuszcza -zimą szybko wracaja), któregoś razu wracam od koleżanki, patrze cos lezy pod drzewem w śniegu... podchodze a to mój Miki... Ledwo oddychał... Zabralismy go do domu, położyliśmy koło piecyka -jak piszczał jak odtajał!... :( na szczęscie nic mu nie było. Musiał uderzyc się w głowe, pewnie się wystraszył samochodu i puknął w drzewo i stracil przytomnośc... No i najgorsze -ostatniego lata, brat wziął go na spacer i pogryzł go owczarek... złapał go za głowę i Miki okropnie zapuchł -nie obeszło sie bez weterynarza, dochodził do siebie 2 tyg, z czego przez jeden w ogóle nie chodził -był na tabsach przeciwbólowych i antybiotykach... O may włos nie umarł. Do dziś mam przed oczyma jak taki słabiutki wychodzi w słoneczny dzień na dwór niemal się przewracając od ogłupienia przez leki... Ech... Wspomniałam wszystie moje zwierzaki... Wszyskie kochane ❤️ -powstała tu taka mała tablica pamiątkowa... 🌻❤️🌻 mam nadzieję, że wybaczycie że tyle miejca tu zajełam ;)

hej kochane :) strasznie sie ciesze ze zawsze jak tu wpadam to sa nowe posty i zaluje ze tak malo ostatnio pisze :( ale mam goracy okres w pracy............ jezeli chodzi o zwiarzatka ja mialam 3 papuzki faliste w sumie fajne ptaszyska :) i.......... owczarka niemieckiego FUKSIA :( ssczesciem go kupilam, kochany psiak....ale w noc przed matura musialam go uspic niestety byl chory nadal mi zal ale teraz juz sie nie meczy (marne pocieszenie 😭 ) ..... ❤️ koncze i lece dalej do zajec ojjj ostatnio jestem na zakrecie duzo rzeczy musze przemyslec moze cos pozmieniac.......... idzie wiosna wiec czas na wiosenne porzadki w glowce :) trzmajcie sie cieplutko do pozniej 👄

Syjamka, faktycznie miałaś troche tych zwierzątek! Ja jak Mysza chce kotke. Miałam: Psa - Pongo - uśpiliśmy go bo był chory. Suczke - Sabe - uśpiliśmy ją bo była chora po tym jak ją potrącił samochód. Nie dało się odratować, tzn po 2 miesiacach walki się poddaliśmy. Świnkę morską - Kubusia Chomika - Pink Chomika - Twardziel Królika - Wacik Szczury - Wałkokulki kochane, Kulek i Wałek...zostały u Kota gdy wyjechałam... wypuścił je na wolność :(:(:( mam nadzieje ze sobie poradzily..

Oh i zapomniałam o Gapie! jamniczka, zyje szczeka skacze i mieszka u mojej babci :)

Witam Kochane...troszkę mnie tu nie było i proszę, proszę...jaki zwierzyniec się zrobił :) Ja mialam tylko 3 chomiczki w swoim życiu, nie licząc psa i kota u dziadków :p ehh...ja tylko na chwilkę - zapalenie oskrzeli mam i leże jak kłoda...nawet klikać nie mam siły :( buziaki:*

Broszka--> prędziutkiego powrotu do zdrowia!!!! 🌻 Chomiczki słyszałam fajne zwierzątka -tylko zniechęca mnie do nich to, że żyja tylko 2 lata... Bardzo przywiązuję się do zwierząt i każda śmierć pupila jest dla mnie katastrofą... :( a 2 lata to mi się tak krótko wydaje...