Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miniminka

Ci co maja - Ile kosztuje Neostrada TP

Polecane posty

Jestem totalnym laikiem, niedlugo przeprowadzam sie do domu gdzie jest tylko linia telefoniczna - niech mi ktos powie jakie sa calkowite koszty Neostrady - co trzeba kupic (jakis starter? modem? zestaw instalacyjny? ) z ich strony internetowej nic dla mnie nie wynika... :-O Czy wystraczy, ze zamowie na ich stronie internetowej zestaw instalacyjny, podpisze umowe rpzez net i juz? dzieki za wszystkie informacje :-)

Gość b free
Zadzwoń po 9393 i poproś o spotkanie z przedstawicielem handlowym u siebie w domu.

Gość neostrada
co za utrzymanie łącza płacić.. ja mam 512.. od dostawcy lokalnego i płace 39zł....i nie mam żadnych problemów z łączem.. zapłaciłam za antena i instalacje 100zł 3 lata temu..

Gość asssssiaaaaa
ja płace miesiecznie 64zł za 1 mg , plus abonament telefoniczny co wynosi razem ok 130zl.

Gość co to jest 1 mg
? :-D

ja mam aktualnie internet z fimy co ma permanetną awarie, i zdecydowałem się na neostrade. Zapropnowali mi wirtualny numer dla neostrady ale postanowiłem wrócić do telefonu domowego, jak już mam to łącze to niech telefon będzie.

U mnie sie nie da od dostawcy lokalnego - mam tak usytuowany dom, ze nie podejma sie instalacji :-O zostaje mi tylko neostrada, netia, tele2 itp. ale co robic :-( nie wiem tylko ile mi to wyjdzie bo nie rozumiem co oni rozumieja pod pojciami \"zestaw instalacyjny\" \"oplata aktywacyjna\" \"utrzymanie lacza\" jak zaczelam to sumowac to jakis koszmar - przynajmniej na poczatek trzeba wydac kilkaset zl...

czy jesli mam ju telefon TP to tez place dodatkowo za utrzymanie lacza?? czy tez ta oplata jest zawarta w abonamencie telefonicznym?

Gość nie płacisz za utrzymanie
łącza tylko abonament tel i za neo taką jaką wybrałaś jeśli chcesz neo nie musisz nigdzie chodzić można to załatwić kurierem a skąd jesteś? województwo? pracuje w Oryndz :) mogę pomóc

i żadne tam kilkaset złotych z instalację zapewniam

ale z Ciebie laik, musisz sobie wybrać odpowiednia dla siebie opcje. Płacisz abonament (kwota zależy od Twojego wyboru rodzaju abonamentu) i wybierasz sobie rodzaj neostrady i też kwoty są różne. Ja mam 512 bez ograniczeń czasowych, umowa podpisana na 3 lata. Im na dłuższy okres podpisujesz umowe tym jest ona korzystniejsza.

srutututu święta prawda :D

Gość ja nie wiem bo rodzice płacą
:-)

Gość sosnowa igielka
slyszalam,ze 6 MG w neostradzie kosztuje 120 zl...wiecie co to jest 6 MG?To zyleta i mozna to podzielic na pare osob.Jezeli nikt nie siedzi na laczu ,to calosc dla was.Telefon z tym wyzszym abonamentem musi miec najemca,a reszta sie z nim rozlicza.

Musialam wyjsc z psem, jest jeszcze pan z orydza? :-) Jestem z podkarpackiego, mam telefon TP i powiedz mi co dalej robic, krok po kroku bo jestem totalnym laikiem...

Nie smiejcie sie ze mnie - wiem, ze nic z tego nie wiem ale to naprawde nie jest moja dzialka :-P

zadzwon na bezplatny 9393,tam sie dowiesz dokladnie w zaleznosci od dlugosci umowy i tego jaka wybierasz to sa rozne ceny

w dodatku cu chwile sa jakies nowe oferty ,to sie ciagle zmienia wiec trudno podac koszty ja np.za modem placilam 19.90 przywiozl mi go kurier

Gość Haribo
mam 6 mega z neostrady nie mam telefonu płace mies 195zl :P

jabyalma na stronie TP i juz wiem ile zaplace meisiecznie za wybrana opcje - interesuje mnie co to jest \"oplata aktywacyjna\", zestaw instalacyjny tez sama sobie wybiore - jego cena zalezy od tego jaka umowe podpisuje (na ile i jaka opcja) czy ktos wie ile wynosi aktywacja? jak zamawiam to co przyjdzie kurierem? modem i umowa? polacze modem podpisze umowe i juz moge dzialac?

ile teraz aktywacja to nie wiem z modemem mialam tak:zadzwonilam na 9393,tam podalam wszystkie dane,pani podala mi nr umowy i spytala czy chce odebrac modem w salonie czy ma mi kurier przywiezc. wybralam kuriera i on przywiozl modem i umowe

Gość sosnowa igielka
Haribo,bos frajerka,rozejrzyj sie na boki...moze da sie z kims dogadac.Wiesz,ze polak potrafi;)