Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julietta julianska

Nienawidze swojego faceta...

Polecane posty

nienawidze tej szmaty, jak go zobacze to go chyba zabije.musze sie komus wygadac.2 lata znosilam tego pieprzonego debila...No po prostu zaraz eksploduje z tej nienawisci to juz 5 dzien takich nerwow a ja ne moge wytrzymac mysl o tym kretynie, ale przestac myslec tez nie moge....

Gość to proste jak nic
a co ci ta gnida zrobila?

Gość smutnaistęskniona
Czyli to jednak prawda,że od miłości do nienawiści tylko jeden krok:-(

Gość mleczna kraina niegodziwości
A co sie takiego stało ,jeśli można spytać , ze tak go nienawidzisz ? Jest to twój obecny partner czy były ?

Gość Olifia
jesteś masochistką?

Gość smutnaistęskniona
julietta julianska, ja się właśnie boję,że u mnie może być podobnie,tyle że u mnie to początki związku dopiero...o ile można to nazwać związkiem:-O Trzymaj się i nie denerwuj, bo szkoda urody i zdrowia na tych wszystkich palantów...

narazie obecny ale jeszcze jeden dzien a niewytrzymam.To zyciowa niedorajda, wlazaca w dupe byle kretynom.mial dobra prace, na dobrym stanowisku.odszedl z niej wiecie dlaczego? Bo kumpel po swojej pracy chodzi malowac klatki zeby sobie dorobic.a on chce mu tak pomagac...Dostal 300 zl.za miesiac pomagania w malowaniu swojemu \"przyjacielowi\" i kupl 2 litry wodki i jakis pierdól zeby oblac to ze skonczyli malowac.teraz zostal bez pracy.wszystko mu sie nie podoba, nawet sobie kanapki nie potrafo zrobic, a wszystko co ja ugotuje wybrzydza.nie sprzata po sobie i wysysa ze mnie cala zyciowa energie.od kiedy z nim jestem czyli 2 lata ani razu nie wyszlam nigdzie z zadna kolezanka.cale zycie mi menda niszczy.jestem na etapie wyprowadzania sie z wynajmowanego wspolnie mieszkania.

Gość Rębajło
A co on zrobił ? Pierdział do seksiku , chlał piwo czy co ?

piwo codziennie, no bo co to on see piwa wypic nie moze? balwan jeden...i codziennie pytania czy pojde z nim i jego kumplami na wodke.pewnie...juz lece...chamski byl, nie potrafil byc mily ani wogole nic co dobre...

Gość axelala
juz dawno trzeba bylo zostawic a teraz uciekaj

Swoją droga tez bym się chyba wyprowadziła...a jakby się stęsknił a ja bym ochłonęła to być moze wróciłabym do niego pod warunkiem , ze wiedziałabym na 100% że ma dobra pracę, mieszkanie jest czyste, ogólnie-stara się...

Gość Rębajło
kopnij w odbyt palantunia i gitara.

Gość Olifia
na głupotę jeszcze nie ma lekarstwa

moze i jestem.kretynka na pewno skoro ludzilam sie ze on wydorosleje i dojzeje do pewnych spraw...normalnie chyba juz w zyciu nie bede miala faceta...jeszcze opowiada kumplom o calym naszym zyciu sexualnym...zdazylo sie raz ze przy mnie...jak zwrocilam mu uwage, powiedfzial ze jestem histeryczka i ze nie mamy co ukrywac bo w lozku uklada nam sie super...pewnie...chyba jemu, bo ja nie pamietam kiedy ostatni raz dzieki niemu orgazm mialam

Jeśli masz jakąś przyjaciółke lub koleżanki to zacznij z nimi wychodzic na miacho pare razy w tyg. zostaw mu na lodówce karteczke - "odgrzej sobie obiad ,ja wrócę o ...." i tyle... Jak Kuba Bogu , tak Bóg Kubie :)

A tak nawiasem ...mam podobną sytuację. Mój jest totalnym leniem, zwisa mu wszystko ale jakoś wytrzymuje

Gość sosnowa igielka
to jakis prostak!Wiej kobito gdzie pieprz rosnie!

jestem teraz u rodzicow, moj pokuj w nienaruszonym stanie i chyba tu zostane, a on niech na obiadki do mamusi sobie chodzi...boze, a wchwilach w miare dobrych zareczyny planowalismy na swieta...Dobrze ze moje nerwy puscily teraz.juz nie bede dla niego \"dobra niuna\". nie nalezy mu sie nic....Niech sie uzala nad swoim zyciem do kogos innego i niech teraz zatruje zycie jakies innej dziewczynie, tak mONdrej jak i on

Gość t45te45ry
i co zostawilas tego pachołka??

Gość gość
uciekaj od niego i ułóż sobie życie, po co się męczyć