Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiśTylkoTwój

moje ty ukochana....jesli bedziesz tu .....

Polecane posty

Gość SkaRbie
Moj kochany Niedziwadku.. Jestes dla mnie wazniutki i zawsze bedziesz przeze mnie kochany bede czuła i troskliwa zonka:)

Gość MiśTylkoTwój
dobranoc najukochansza kruszynko....miłych snów,,i jak sie połozysz to pamietaj o nas...pamietaj ze to miłość na zawsze...bo to prawdziwa miłość ,,,,dbajmy o nią i pielegnujmy ją,,bo ona daje i bedzie dawac nam wszystk...,,kocham Cię,,,miłych snów,,,dobranoc,,,,,,KOCHAM CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość żonka misia
nawet jak bedziemy cierpieć na artretyzm i parkinsona?:p:p:D

Gość żonka misia
wiesz co, jak ja nie lubię tych obcych którzy wtącają sie do naszego pisania,,,, skaRbie który piszesz tutaj jestes kobietą?

Gość miśka skarbek
nie ociagaj sie kotku juz wilgotna jestem w srodku chodz mnie zalej szczelnie potem wyliz mi patelnie na jezyku w usta przenies a na koncu tej zabawy wsadz palec do kawy:)

Gość żonka misia
wierzę że jesteś kobietą:) bo ja jestem facetem:)

Gość MiśTylkoTwój
wiesz co kruszynko...a ja sie nabijam z nich,,,,niektórzy nawet maja fajne pomysły..mimo ze jełopami sa,,,;) poprostu olewka.....liczymy sie my i tylko my.....my wiemy i rozpoznajemy sie i to najwazniejsze jest skarbulku

Gość SkaRbie
Krusyznko.. pięknie.. Wiem kochany. Dbajmy o naszą miłość. I wierzmy, ze my to my. Nikt tak nie kochał jak my. Bardzo ciebie kocham. Tesknie, mysle. Ciagle. To chociaz tyle, to chcoiaz tak jestemy razem i poprzez nasze pisanie:) tajne i nietajne. Nasze:) Duzo to dla mnie znaczy. Spij spokojnie. I nie boj sie:) Przeciez cie kochammmm bardzoooooooo. Jak mam ci to wyrazic jasniej? nie da sie:) dobranoc KOCHAM

Gość SkaRbie
wiem kochanie:) Wielu zazdrosci nam takiej Miłosci:) gdzie znajdziesz pare ktora pisze sobie tak z dali do siebie, szyfrem;)? nie maa:) kruszynka.. słodkie 👄 w oba policzki:)

Gość SkaRbie
kocham cie bardziej niz mojego starego psa Burka:)

Gość żonka misia
mój kochany m. zwijamy się,, ktoś pisze do ciebie- hmmm, wyspij się bo jutro :))))) papa

Gość miśka skarbek
a teraz juz przestan pisac malenki chodz do mojej wilgotnej szparenki

Gość MiśTylkoTwój
kochanie...nie zwracaj uwagi na reszte....połóz si spac i pomysl o nas,,,,pamietaj ze kocham i bede kochać,,,,nie tracmy wiece chwil....ich sie nie da nadrobic....tęsknie za Tobą....bardzo

Gość SkaRbie
To prawda... ale patrzmy na te chwile wieczne przed nami:) dobranoc kochanie:) od dzis jestes moim "mezem" :) przyszłym, pamietaj:):*

Gość MiśTylkoTwój
zwijamy się,,,moja ukochana,,,bo jutro ;);) dobranoc,,,nawet tutaj nie potrafimy sie rozstac....jeszcze tyle godzin.....

Gość żonka misia
zapomnialam jeszcze dodac zebys kupil wibrator, urozmaicimy sobie troszenke jutrzejsze przytulanko kochanie... a ja ci zrobie lodzika jak ci tylko stanie.......... wyssam cie do ostatniej kropelki tak zebys poczul moje ssanie uwielbiam ci obciagac, choc jest niezbyt duzy kochanie.......:P

Gość żonka misia
misiu- to mój mąż:))dobranoc:))

Gość SkaRbie
no to pisz, pisz misiaczku👄 :p

Gość MiśTylkoTwój
a zonka misia - to moja najwspanialsza ksiezniczka,,,to mój skarb najwiekszy,,,i zadna kobieta nie jest w stanie dorównać jej,,ZADNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość SkaRbie
no własnie, bo jak tu sie roztsca jak jestesmy jak jestes:) szkoda... człowiek cieszy sie najmniejsyzm gestem chwila czasem spedoznym z ukochaniem nawet gdy to pisanie:) a mowisz mi tyle cudownych rzeczy:) dobranocccc kochany:) ale nieumiem tak odejsc, jak ja zasne..;)

Gość MiśTylkoTwój
dobranoc zono ukochana.....tylko Ty kochana....

Gość SkaRbie
👄 całuje Cię w Twoje słodkie usteczka Ja Twoja Żoneczka:)❤️

Gość SkaRbie
dobranoc :)👄:************************ A wy inii mrozić vodke:P będą dzieciaczki:)

Gość MiśTylkoTwój
juz niedługo moja żono najwspanialsza,,,,,,juz jutro moze zatrzymie sie czas,,,,,kocham Cię,,,dobranoc

Gość żonka misia
czytam i oczom nie wierzę- skaRbie do spania!!!!!!!! pa m.

Gość MiśTylkoTwój
a ja sie z niej nabijam.......zrezta i tak tylko na Twoje słowa czekam najukochansza,,,,,kocham Cie Re,,, dobranoc....tylko Ty,,,,zadna inna nie dorówna Ci ,,,,,,

Gość aicwcholire
wezcie zaczernijcie te nicki bo ogolnie to smieszni jestescie ;/ jak takie 12latki.... milosc na pokaz??

Gość SkaRbie
a ja sie z niej nabijam....... -- z której?