Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieludzki maz

Nieludzki maz

Polecane posty

Gość Nieludzki maz

Czesc wszystkie dziewczyny Poniewaz moja zona czerpie wiedze wszelaka z tego oto Forum, postanowilem zasiegnac u was informacji czy jestem nieludzkim wlasnie mezem jakim ono (moja ZONA) mnie nazywa. Co zatem dla was nieludzki maz czy czlowiek znaczy. Moze jeszcze przyblize wam co takiego ten nieludzki maz robi. -gotuje (nie zawsze ale zawsze :) -pierze nie tylko swoje ubrania -sprzata zawsze moja zona nie sprzata -zakupy razem lub ja Moze zatem mi powiecie co musze jeszcze robic by byc mniej niludzkim? Czekam zatem na odpowiedz

Gość miśka skarbek
palnij jej w pape raz a solidnie:)

Gość Nieistotne
Wierz mi jestes ludzki

Gość miśka skarbek
na pewno jest:D wszak skoro sprzata i gotuje to domniemam ze ma dwie rece:) jak jedna zaboli to jeszcze jest druga

Gość olifia
A gdzie kwiaty przynajmniej raz na tydzień? A kasa na jej wydatki? A słowa kocham cię codziennie? A wieczory przy świecach? Wizyty u teściów? Kapiele w kozim mleku? A może lubisz popatrzeć na ładne dziewczyny? to grzech Piwko ? niedozwolone! Wyjścia z kolegami? ja k możesz Samochód? dlaczego jej wszędzie nie wozisz? A co z jej kosmetyczką i fryzjerem? A może nie ma osobistego masażysty? Tyle zniedbń a ty się dziwisz,

słowa nie ludzki nie są definicją mężczyzny który nie sprząta bądź nie robi zakupów sam :/ to definicja dla kogoś kto ma złe zachowania w stosunku do innych ludzi..nie współczuje... źle się odnosi do innych...itp...