Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

snoepje

Czy...

Polecane posty

...inwestowalibyscie w zwiazek z facetw, ktory sie zaklina, ze nigdy sie nie ozeni???

Gość jeśli bym sama nie chciała
ślubu to tak.

Może być tak, że zmieni zdanie. W końcu kobiety krzyczą, że nie będą nigdy matkami a kiedy się zakochują ... Jednak nie wiem czy angażowałabym się w taki związek i czekała na cud. To tak jakby Ci powiedział \"jest fajnie, ale nie rób sobie wielkich nadzieii\".

Gość a moj zmienil
zdanie i sie wogole zmienil

On ma 30 lat. Mial zwiazek z kobieta 9 lat (bez slubu)...zostawila go dla innego. Teraz on twierdzi, ze nie chce slubu bo pozniej bedzie tylko zbedne latanie po sadach w razie rozwodu

Gość Szczęśliwa Młoda Mężatka
Hmm jeśli On ma takie nastawienie to wątpię, żeby Mu się odmieniło. Jeśli Ty nie chcesz ślubu to nie widzę problemu, ale jeśli chciałabyś w przyszłości wyjść za Mąż to nie jestem pewna czy warto tracić czas z Facetem, który tak się zaklina.

mam kolezanke, tez jej facet powiedzial, ze slubu nie chce i chciec nie bedzie, uznala, ze z czasem zmieni zdanie, czekala 10 lat i teraz sie rozstali, bo ona ma 35 lat i chce miec meza i dzieci, a on nadal nie.

Skoro jest już w tym wieku to marna szansa, że zmieni zdanie. Jeśli naprawdę zależy Ci na ślubie to odpuść. Ale sama zadaj sobie pytanie czy to prawdziwa miłość, może jest ważniejsza od sakramentu?