Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asepoester

czy..........

Polecane posty

Gość Asepoester

zainwestowalybyscie w zwiazek, w ktorym facet sie zarzeka, ze nigdy w zyciu sie nie ozeni???

dlaczego dla tak dużego grona ludzi celem w życiu jest małżeństwo??

Gość gfbhyun
nieeeeeeeeeeeeeeeeee ale zalezy jakie ma podejcie do sprawy moz etak mowi bo nie ma zamiaru na mnie konczyc i jak pozniej kogos pozna powie mowilem ci ze nie chce sie zenic widzialas z kim jestes

Gość Asepoester
wiesz, wydaje mi sie, ze dzien slubu jest jednym z tych dni, ktore pamieta sie do konca zycia...

Gość jamnior
to zalezy czy dla ciebie malzenstwo jest czyms waznym, jezeli tak nie inwestuj w ten zwiazek, jezeli nie to czemu nie`?

Gość Asepoester
w tym wypadku wynika to raczej ze zlego doswiadczenia w zwiazkach...

Gość gowienko
ale nie ożeni się bo co?co jest przyczyną?

Gość Asepoester
ja na pewno bym kiedys chciala stanac na slubnym kobiercu

Gość Asepoester
On nie chce sie ozenic, tak jak zaznaczylam wczesniej, ze wzgledu na zle doswiadczenia z przeszlosci

Nie a czyjeś złe doświadczenia by mnie nie obchodziły. Dlaczego miałabym ponosić konsekwencje tego, że ktoś dokonywal w przeszłości niewłaściwych wyborów ?!

Gość totylkoja22
Asepoester mysle ze sam slub nie ma znaczenia, ale to czy on cos robi zeby z Toba wiazac sie na powaznie (jakies wspolne plany, inwestycje) na przyklad moj nic nie wie, czy chce czy nie chce, twierdzi ze dobrze jest jak jest i nie ma potrzeby nic zmieniac- mieszka z rodzicami :/

Gość Asepoester
Jestem pewna, ze on chcialby zwiazac sie ze mna na stale tzn; chce powaznego zwiazku. Problem jest taki, ze ja chcialabym miec meza kiedys w przyszlosci. I nie chodzi tu o glupi papier, ale przykladowo jesli kiedys mielibysmy miec dzieci, nie chce aby on byl ''tylko'' ojcem moich dzieci, ale takze moim mezem. Dlatego sie zastanawiam czy warto w to dalej brnac, bo kiedys moze nastapic tzw; konflikt interesow

wg. mnie wiele zależy od Was - tego jaki to będzie związek.. ludzie zmieniają się i poglądy.