Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

pasuje to to ??

Polecane posty

bo ja sie czuje winna,z e nie pracuje... jest mi zywczajnie glupio, powinam isc do pracy ale wiem,ze nie dam rady pogodzic studiow z nauka... to awykonalne w moim przypadku.

Gość ajlabvljbavljdbvlja
a jak czytam takich facetów to myślę, że prezerwatywy powinny być po 50zł (jak pigułki) i niech se kupują jak chcą bzykać, a my się wyluzujemy i przestaniemy brać tabsy. Niech faceci wezmą na siebie odpowiedzialnosć i koszty zabezpieczenia.

Gość eloeloelo
poważnie?Jakiś trochę dziwny ten twój facet :)

Gość GEEEEEEJYTE
dla mnie to śmieszne jest. jesteście ze sobą już długo, a on tak postępuje ?? on jest już samodzielny finansowo, a Ty nie a próbuje Was równo traktować pod tym względem - niesmaczne. I dziwne, że sam Ci tego nie zaproponował,zeby za tabletki on płacił... nie dziwie się, że nie wiesz jak go o to zapytać...

Gość GEEEEEEJYTE
no normalnie chore - to jakaś tam skromna część jego pensji, a Twoje całe miesięczne środki. nie głupio mu??

ale moze on ma racje, bo to nie jego wina,ze nie pracuje:( sama juz nie wiem... poza tym w tygodniu spotykamy sie u mnie i to ja wszytsko organizuje, nie hce zeby to zabrzmialo jak wypominanie bo to nie tak:(

ale on tez ma duzo wydatkow... doklada sie troche do domu, paliwo tez kosztuje...

Gość GEEEEEEJYTE
nie ma racji! nie może wymagać od Ciebie, żebyś już szła do pracy, bo on już pracuje. wiedział chyba ile masz lat i jakie plany związane ze szkołą/pracą kiedy się zaczęliście spotykać, co??

Gość rerere
masz chłopa dupka

masz racje tylko,ze on ma 27 lat a ja 24 i wiem, ze w tym wieku juz dawno powinnam pracowac :( jak skoncze studia na pewno pojde do pracy, to nie tak,ze chce byc utrzymanka:( zarabia miedzy 1500 a 2000 ale naprawde ma duzo wydatkow, troche tez kredytow

Gość izóchna
no to skoro go tłumaczysz, to znaczy, że rozumiesz jego trudną sytuację...więc macie ją oboje...dlatego widzę rozwiązanie pół na pół

Gość foxxx
kobieto zrozum,że ..... w sumie nie chce mi się pisać, powiem tylko że nie nie powinnas szukać winy w sobie a robisz to

Gość ajlabvljbavljdbvlja
ojej, no to wcale tak dobrze nie zarabia a na dodatek piszesz, że ma wydatki. Proponowałabym powiedzieć mu, że teraz skoro nie zarabiasz to musicie przejść na gumki i zobaczysz jaka będzie reakcja.

heh, najlpiej to bede placic co miesiac ale 20 zl... moze to jest jakies wyjscie... po polowie co miesiac, bedzie mi tak latwiej

Gość ajlabvljbavljdbvlja
no jak masz taką możliwość to pewnie, ze tak:)

chyba nie mam innego wyjscia... nie umiem poprosic go o pieniadze to dla mnie upokarzajace :( a poza tym zawsze 30 zl mi zostanie na "przyjemnosci" wiec nie jest tak zle...

a moim zdaniem to on powinien placic, tym bardziej, ze jak pisalas nie wesz nic o prezentach i kwiatach. Co to za chlopak w ogole?:o