Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna w piątkowy wieczór

samotna w piątkowy wieczór

Polecane posty

w sumie jestem zajeta ->lezeniem hehe poprostu wczoraj przez cala noc rozmawialam z kolega przez telefon ,poszlam spac dzis ok 10 ,spalam do 18 ale nie dlatego ze spoich jestem tylko mama mnie wkurzyla i na zlosc jej byczylam sie przez caly dzien hehe no i teraz znowu nocka zarwana :/ duren ze mnie

Gość __lolek
no to masz fajne zajęcie :) nic ja chyba zmykam na jakieś "śniadanko" zobaczymy co tu będzie na mnie czekac jak wróce :*

Gość __lolek
widze że topik marnieje zostaliśmy tylko we dwójkę :)

ano marnieje :) troche zaluje ze zaczelam przesiadywac na forum ,to wciaga łeeee.... a ze jestem podatna na roznego rodzaju uzaleznienia to czarno to widze oj czarno ... :( a tak poza tym do ktorej bedziesz w pracy?

Gość __lolek
do 6 rano więc jeszcze możemy sobie poopowiadać o ile nic sie nie wydarzy będę cały czas przy kompie

Gość __lolek
no taka specyfika zawodu ale na szczęscie nie wypada mi to zbyt czesto tydzień na 2 miesiące też wolałbym w łóżeczku niekoniecznie sam :P

hehe wiadomo ,z kims cieplej ale jak to mi dzis wywrozyla tarocistka z forum ,niedlugo spotka mnie wielka namietnosc :) oj a zeby to byla prawda :)

Gość __lolek
hmm lepiej byłoby ja (namiętność) poszukac na mieście a nie leżeć samotnie w łóżku :) chyba że spotkasz ją w necie :D

Gość __lolek
no nie da się ukryc zważywszy że jest po drugiej... a tak w ogóle to co robisz??

studiuje ,jestem na 2 roku tzn wlasciwie bylam poniewaz wzielam urlop dziekanski i zamierzam zrbic cos ze swoim zyciem ,mam nadzieje ze sie uda a jak nie to... eee nie ma takiej opcji musi sie udac i juz hehe jesli wolno spytac ile masz lat (czysta babska ciekawosc )

Gość __lolek
24 wiec co teraz zamierzasz?? będizesz kolejną osobą, która wyemigruje??

raczej tak, brat jest w londynie ,niewidzialam go prawie rok i troche tesknie a poza tym za kazdym razem kiedy dzwonil namawial mnie zebym przyjechala na dluzej do niego wiec pomyslalam sobie ze jak rok starce studiow to nic sie nie stanie,przynajmniej jezyka naucze sie

zreszta sama jeszce na 100% nie wiem ,chcialabym robic wiele rzeczy na raz ale to jest raczej niewykonalne hehe czesto siedzisz na forum?

Gość __lolek
no jest jakieś wyjście ja do pracy za granica jeździłem zawsze przez wakacje no i na 5 roku na ostatnim semestrze gdy miałem tylko seminarki teraz taka tułaczka by mi sie już nie uśmiechała ale miło wspominam tamte czasy niestety na wyspy nie dotarłem :/ a szkoda bo chciałem poznac klimat panujacy wśród Polaków tam pracujących

jesli chodzi o klimat to z tego co brat mowil jest ok ,zakumplowal sie z grupką kolegow i wynajeli razem caly dom sobie,,zaruja z brata ze go adoptowali a teraz jesli ja tam doturlam sie nie beda mieli wyjscia i tez beda musieli przyjac mnie do rodziny hehe

Gość __lolek
często przeglądam a rzadziej sie wypowiadam ale dziś nei mam się do kogo odezwać więc pisze :D

no tak zawsze lepiej pisc niz siedziec i gapic sie w monitor :) Osobiscie wole na gg klikac ale cos zepsulo mi sie i nie dziala od dluzszego czasu wiec jak siedze w domu to tutaj zagladam .

Gość __lolek
będąc w Holandii kumpel załatwił prace u jednego gościa, który za domem miał niby taki domek gospodarczy a w środku extra drzwi którymi wchodziło sie do takiego niewielkiego mieszkania i tam spędziłem z kumplem całe wakacje ale było spoczko w kuchni lodówka chłodziła browarki, które smakowały po powrocie z roboty :)

Gość __lolek
a skad właściwie jestes i co studiujesz??

Gość __lolek
po automatyce jestem ze śląska tak wiec jak widze dwa krańce Polski :)

automatyka?a co to jest tak mniej wiecej ,nie slyszalam o czyms takim :) fakt dwa konce ale w Polsce wszedzie jest blisko ,podobno...

Gość __lolek
automatyzacja procesów przemysłowych czyli tak w skrócie tworzenie programów sterujących jakimis maszynami lub większymi obiektami jak np elektrowniami itp itd do tego dochodzi zbieranie danych tworzenie wizualizacji w celu ułatwienia obsługi użytkownikowi i takie tam :)

Gość VoGuE je
ja też. Mój facet śpi.

Gość __lolek
o widze ktoś nowy sie pojawił :D hej