Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majorka *

jaki macie telefon i czy jestescie zadowoleni

Polecane posty

Gość majorka *

jaki macie telefon i czy jestescie zadowoleni wpisujcie firmy i modele ja mam sony ericson k3110i naprawde kofffaana komóreczka :) pozdrawiam!!!!

Gość nokia 9300 i N70
z obu jestem bardzo zadowolona, mimo tego, ze wczesniej wysluchiwalam wielu niepochlebnych informacji na temat oprogramowania tych telefonow. Oba dzialaja bez zarzutu :)

Gość majorka *
mam też spalinowego Anal Intrudera o mocy 145 koni mechanicznych ,który koffa mnie kiedy mój tata jest w delegacji :classic_cool:

Gość majorka *
o jaaaaaaaaa ale przeasadziłes w tym momencie :( na rodzine sie wjezdza mozesz mowic o mnie ale rodzine zostaw w spokoju debilu

Gość ja nie mam komórki i nigdy
nie miałem. Nie jest mi do niczego potrzebna.

Gość siemens af51
a ja mam siemensa af51 i gorszego w zyciu nie mialam... nie polecam...:O:O:O:O

Gość majorka *
do ja nie miałem nigdy komórki a to jak uczymujesz kontakt z ludzmi?

Gość majorka *
o jaaaaa dalej się rodzicom w nogach ps. mam 24 lata

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaab
majorka *---> A Ty zawsze mialas komorke? Czy kiedys nie utrzymywalas kontaktow z ludzmI? :P

Gość majorka *
spadaj wiesz?

Gość majorka *
mam komorke od 14 roku zycia a nie pamietam co bylo wczesniej za bardzo :( to znaczy pamietam co bylo ale nie pamietam jak kontakt z ludzmi :)

Gość majorka *
nie utrzymywałam kontaktów z ludźmi do 15 roku życia ponieważ rodzice trzymali mnie zamkniętą w ciemnej komórce ,ale to inna sprawa :classic_cool:

mam troche wiecej lat niz Ty... Komorke mam od 5 lat. Przez wieksza czesc swojego zycia nie mialam tej "zabawki" i moje zycie towarzyskie wcale na tym nie cierpialo ;) Wrecz przeciwnie :)

Ja mam Nokie 6103. Lubie ją, ale ma dwie wady - za mało pamięci (ale akurat to nie jest takie ważne) i zbyt długo sms\'y się wysyłają - to potrafi być wkurzające.

a wracajac do tematu: mam SE K320i Nie podoba mi sie (smsy sie glupio pisze - ma idiotyczne przyciski, niewygodny w trzymaniu, slabo bateria trzyma) ALe jego podstawoowa zaleta jest to, ze dostalam go w prezencie, a darowanemu koniowi sie w zeby nie zaglada ;) Wczesniej mialam Nokie 3110 - to byla super komorka... Szkoda :(

Gość ja nie mam komórki i nigdy
Nie utrzymuję, bo ludzie nie są mi do niczego potrzebni.

Gość komorkacz
Kazdy kolejny telefon jaki mialem byl lepszy od poprzedniego, i kazdy poza pierwszym o czym nizej byl dobry jak na swoje czasy. Pierwszy: Nokia 3310 - porazka, ciezka, brzydka, ladowala sie 4h, po 3 miesiacach zamienilemna: Siemensa S35 - jak na tamte czasy nic lepszego bym nei znalazl, super telefon, po zmianie baterii na nowa dziala do dzisiaj! SE 68i - mily, maly telefonik - wada: po 3 latach zdazyly mu sie dwa odpryski lakieru - nigdy nei uzywalem zadnych futeralow. Motorola E398 - swietny telefon, dobry odtwarzacz mp3, najlepsze materialy i wykonanie jakie mialem przyjemnosc widziec w telefonie, 3 lata i nic nie piszczy, nic nie trzeszczy, nic sie nie zacina - wzor. Sluzy mi do dzisiaj. SE K750i - materialy gorsze niz w Moto, ale dziala szybciej, lepsza jakosc rozmow, super bateria, super aparat - to mnei najbardziej zaskoczylo, jakosc taka sama jak w mojej pierwszej cyfrowce 2MP Kodaka, a miesci sie w kieszeni i zawsze mam przy sobie, super przydatne na zakupach jak spotkam cos fajnego i chce sie tym pozniej pochwalic, czy zasiegnac opini. Na razie nic lepszego nei potrzebuje, kusil mnie troche jakis telefon na symbianie lub Window Mobile, ale wedlug mnie zbyt zawodne oprogramowanie jak na telefon i wolalem kupic osobno PDA.