Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michelle123

czy to mogła być zdrada?

Polecane posty

Potrzebuję pomocy, podzelcie się ze mna opinia co myslicie o tym... A wogóle to jestem tak zaj... zła że gdyby nie to że jestem uziemiona z córeczka w domu to musiałabym to jakoś odreagować. Otóż jestem meżatką 8 lat i wszystko było ok miedzy nami, choć nigdy do końca nie ufałam mężowi, bałam się że w sytuacji kryzysowej mógłby zrobić coś nieodpowiedzialnego (ma to chyba w genach po swoim ojcu;)) ale z racji braku takowych wzystko było dobrze do tej pory. Od czwartku pojechał ze swoim ojcem na na targi i z racji tego że odbywaja sie one w mieście gdzie maja rodzinę to się tam zatrzymali. No i mieszka tam jego daleka kuzynka, osoba bardzo spokojna, religyjna, opiekuńcza ale która kiedyś przed naszym małżeństwem próbowała rozbić nasz związek, była w mężu zabójczo zakochana, potrafiła na weselu jej siotry gdzie bylismy wszyscy chodzić smutna, potem ryczeć żeby wzbudzić w nim poczucie winy, a po wyjeździe dostawała 40stopni goraczki, no po prostu załama. Mineło 8 lat i teraz się spotkali, a oni własnie się zatrzymali u niej i jej ojca. Wczoraj rozmawiałam z nim rano i obiecał że jeszcze zadzwoni, nie napisała i nie zadzwonił, więc po 20:30 zadzwoniłam do niego, a wiedziałam że targi są do 17 więc był już gdzie indziej - telefon miał wyłączony, wkurzyłam się, napisałam mu cos tam, po kilku minutach odpisał \\\"Wszystko ok Kocham Was\\\". a musze zaznaczyc że rzadko pisze że mnie kocha, więc ja za telefon i dzwonię, a on nie odebrał, więc mu napisałam że niech się dobrze bawi, i nie dzwoni do mnie i pisze, byłam totalnie wkur...cał.a nc nie spałam. Dzisiaj zadzwonił, mówił że może dzisiaj już przyjedzie bo targi małe (czy to nie poczucie winy i nie chec oddalenia od czegoś co zrobił??), mówił że tęskni i na pytanie co robił, powiedział że byli on, jego ojciek, kuzynka i jej ojciec w knajpie, a na pytanie dlaczego nie odebrał powiedział że nie słyszał, a dlaczego nie zadzwonił cały dzień - nooo...miałem zadzwonić, przepraszam...a wszystko mówił szeptem, jakby nie chciał aby inni usłyszeli co mówi, bo mam wielkie obiekcje do tego czy w knajpie byli tam wsszyscy, myślę że był tylko on i jego kuzynka. Miał cały wieczów, całą noc żeby zadzwonić, napisac cokolwiek...a nie zrobił tego i to tłumaczenie dzisiaj...Boje sie, że mogło coś się wydarzyć, sama nie wiem co:/ Co o tym myślicie, ciężko mi wysuwać jednoznaczne mysli, bo to wszystko tylko sugestie, nie mam dowodów...???

Gość sama sobie wymyslasz
lepiej zyc w nieswiadomosci nie roztrzesaj takich rzeczy

Gość a znasz kobiete ktora
ciezko stwierdzic, ale sadzisz ze bylby zdolny zrobic cokolwiek z kuzynka??? :(

Gość a znasz kobiete ktora
ciezko stwierdzic, ale sadzisz ze bylby zdolny zrobic cokolwiek z kuzynka??? :(

To nie jest bliska kuzynka, to bardzio daleka rodzina, nie miałam jak ja nazwać... A poza tym nie należe do osób które zaakceptują w małżeństwie osoby trzeciej, nie potrafiłabym zyć w nieświadomości, to odpada...

Gość jak dla mnie
to coś tam musiało być , raczej starsze osoby nie siedzą długo, a jak byliw knajpie to popili i starzy poszli cspać . a co ni robili nie wiem. Ale pamiętaj, że takie syt typu kocham was, nie słyszła tel zawsze zdarzają się gdy facet coś przeskrobie. Ja na Twoim miejscu zrobiła bym tak, weżjego tel jak pójdzie spać i zadzwoń ale ze swojego numeru i opierdol ją, powiedz ze mąz mówił ze znowu próbowałaś być nachalna itp. Zdenerwuj ją i wtedy zobaczysz co ona Ci powie. Atel weż zeby ona od razu do niego nie zadzwoniła.

Gość totylkoja22
jak dla mnie beznadziejny pomysl, zachowanie typowe dla histeryczki autorko wez pod uwage ze kieruje Toba strach i wyobraznia, a tak naprawde to nie wiesz jak bylo i sie raczej nie dowiesz. wszystko co mozesz zrobic to zadzwonic (jesli masz dobre kontakty) do tych ludzi z rodziny z ktorymi mial byc w tym barze,pogadac o duperelach a przy okazji sprytnie podpytac czy rzeczywiscie tam byli...no i komorke sprawdzic

Gość Myślę że ...
po prostu szukasz dziury w całym. Jesteście malżeństwem i macie do siebie zaufanie i koniec kropka. Takich okazji jak tutaj sugerujesz w zyciu zdarza się od groma i trochę więc nie przesadzaj . Gdyby chcial ciebie zdradzić to nie musiał z tego powodu robic takiego cyrku, wyjeżdżać ... etc. Nie nakręcaj się bo jak widzę wyobraźnia twoja działa ... Lepiej jak przyjedzie idźcie sobie w 2 na dobrą kolację albo ewentualnie zrób kolację w domu i powiedz, że ... tęskniłaś za nim , coreczka też ..., powodzenia 🌼

Gość Myślę że ...
po prostu szukasz dziury w całym. Jesteście malżeństwem i macie do siebie zaufanie i koniec kropka. Takich okazji jak tutaj sugerujesz w zyciu zdarza się od groma i trochę więc nie przesadzaj . Gdyby chcial ciebie zdradzić to nie musiał z tego powodu robic takiego cyrku, wyjeżdżać ... etc. Nie nakręcaj się bo jak widzę wyobraźnia twoja działa ... Lepiej jak przyjedzie idźcie sobie w 2 na dobrą kolację albo ewentualnie zrób kolację w domu i powiedz, że ... tęskniłaś za nim , coreczka też ..., powodzenia 🌼

Gość Dziewczyno .....
gdyby on chcial ciebie zdradzic to ręczę tobie, że nie robił by takiego sobie zachodu, wyjeżdźal z ojcem ... co ty wygadujesz, mało ma dziewczyn na miejscu ? Masz fantazje ... Nawet gdyby byl w knajpie z tą dziewczyna o ktorej piszesz , to co takiego, posiedzieli, pogadali i koniec kropka. Powiem tobie jedno pomyśl, gdyby mu zależalo na tamtej to by się ożenił z tamta nie z tobą - TAK CZY NIE Spoko kochana, więcej zaufania

Gość Dziewczyno .....
gdyby on chcial ciebie zdradzic to ręczę tobie, że nie robił by takiego sobie zachodu, wyjeżdźal z ojcem ... co ty wygadujesz, mało ma dziewczyn na miejscu ? Masz fantazje ... Nawet gdyby byl w knajpie z tą dziewczyna o ktorej piszesz , to co takiego, posiedzieli, pogadali i koniec kropka. Powiem tobie jedno pomyśl, gdyby mu zależalo na tamtej to by się ożenił z tamta nie z tobą - TAK CZY NIE ? Spoko kochana, więcej zaufania

Gość NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
nie była

Gość Dziewczyno ..................
gdyby on chcial ciebie zdradzic to ręczę tobie, że nie robił by takiego sobie zachodu, wyjeżdźał z ojcem ... co ty wygadujesz, mało ma dziewczyn na miejscu ? Masz fantazje ... Nawet gdyby byl w knajpie z tą dziewczyna o ktorej piszesz , to co takiego, posiedzieli, pogadali i koniec kropka. Powiem tobie jedno pomyśl, gdyby mu zależalo na tamtej to by się ożenił z tamta nie z tobą - TAK CZY NIE ? Spoko kochana, więcej zaufania

Gość =========ui-
Wiecie co wam powiem a w szczególnosci tobie Michele-wszyscy faceci to dranie i nie licz na to,że twój mąż będzie inny.

Gość marianos.exe
na bank to byla zdrada fuj

Gość =========ui-
Dlatego nie roztrząsaj tego przypadku,że nie oddzwonil,ciesz sie z tego że was kocha i jest z wami.Pamietaj tylko o tym,ze kazdy facet jak tylko nadarzy mu sie okazja do zdrady to to zrobia pomimo ,ze kochaja swoje żony.Po prostu to takie ptasie móżdzki i nic na to nie poradzimy,pozostaje nam albo to zaakceptowac albo byc singlami. Pozdrawiam cię gorąco i radzę ci nie zastanawiaj się nad tym za bardzo bo nie warto.Na drugi raz go nie puszczaj samego bo okazja czyni złodzieja a gdy jeszcze w grę wchodzi alkohol to juz niczego nie mozesz być pewna.W odwecie zrób mu kiedyś podobny numer,nie odbieraj jego telefonu gdy bedziesz na jakimś spotkaniu niech teraz trochę pofantazjuje!

Gość michellle123
Hmmmm, pewnie że macie racje że nie musiał wyjeźdźaż aż tak daleko aby zdradzić, zgadzam się z tym i on nie raz tak mówi, że gdyby chciał mnie zdrazić to zrobiłby to setki razy... Ale chodzi o to, że był poza domem, co rzadko się zdarza, wie że nie mam kontaktu z tamtymi ludźmi i niczego się nie dowiem, gdyby cos się wydarzyło... no i alkohol i chwila...wytchnienia od pracy, rodziny, żony... Ogólnie jest b. odpowiedzialny ale niestety ma słabą głowę i nie wiem jak zachowuje się w takich sytuacjach gdy mu laska nadskakuje... Po prostu nie potrafię zaakceptowa faktu dlaczego nie odebrał telefonu...jakby nie chciał bo zła chwila, nieodpowiedni moment... Nie szukam dziury w całym, dla mnie to ważne co tam się działo a jakoś tak naiwna nie jestem aby sądzić że powie mi co tam dokładnie robił, próbuje sama wyciagnać wnioski ;)

Gość Dziewczyno ...
dawniej ludzie nie mieli komorek i żyli. Nie szukaj dziury w całym ... ktos tobie tak napisal i też tak uważam Ktoś tez tutaj pisze takie uogolnienia, że każdy facet jak ma okazje to skorzysta ... dupa prawda i wierz mi wiem co mówię. Głowa do góry pamiętaj, że facet jak chce zdradzić to zdradzi i nie musi wyjeżdżać i odwrotnie oczywiście, kobieta jak chce ... Twoj facet nie zdradził ciebie, nie masz powodu do zmartwień i domysłów. Jest takie powiedzenie nie wiem czy je znasz ... głodnemu chleb na myśli ... :( Uśmiechni się :-D

Gość Bzdura ...
co ty wymyslasz, nie masz innych zmartwień ??????????????????

Gość No nie ...
co też tobie przychodzi do glowy ? Innych zmartwień nie masz ? Nie wmawiaj sobie takich bzdur

Gość Nachodzą ciebie ...
czarne mysli pewnie dlatego, że jest za oknem buro i ponuro w dodatku pada :( http://pl.youtube.com/watch?v=oHMVTb0POy4 Gdyby chcial ciebie zdradzić to nie musi wyjeżdżać, wiesz o tym doskonale

Gość
Laska. Ile brazy to byłem na całonocnym chlaniu, wysyłałem lasce mesa i wyłączałem komórkę, bo baterie mi siadały, potrzebowałem jej na rano. Albo słałem mesa i wyłączałem, bo nie chciałem bełkotać po totalnym pijaku. Trochę luzu. Jak już ludzie pisali nie ma co się aż tyle wysilać. Umoczyć można wszędzie. A gimnazjalistki robią laskę za 30 zł :P