Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie karmic trolla prosze

poleccie dobra prostownice prosze

Polecane posty

Jakie firmy slyna z najlepszych prostownic? jak dobrac prostownice? (powloka, grubosc-od czego zaleza?) pomozcie prosze. Wiem, ze bede musiala wydac troche kasy, ale przynajmniej chce nie zalowac tego zakupu

no to ja tez czekam na propozycje.mialam do niedawna cudowna prostownice,nie wiem jaki typ ale byla dosc szeroka,z grzebieniem,czarna :P i byla super,wlosy mi sie po niej nie niszczyly,ale wiadomo ,skoro sie przepalila po latach,to teraz chciałabym jakas inna-dobra :)

takaOna26 - a dlugo musialas dochodzic do perfekcji w prostowaniu wlosow? mnie to troszke przeraza. Zwlaszcza prostowanie wlosow z tylu

wlosy z tylu glowy....częsc zwiazywalam gumka,a te luzem prostowalam.potem czesc ze zwiazanych puszczam i prostuje,i reszte tak samo,nie wiem czy dobrze ci wyjasnilam,dobrze jest miec przed soba lustro i za soba lustro-na poczatek.ale zamieszalam :/

mniej wiecej zrozumialam. najgorzej bedzie z lustrem:)

wyglada fajnie..tylko ja mam dosc krecone wlosy i potrzebuje naprawde czegos mocnego.

widzialam to \"moja\" prostownice w realu za 30 zl.cena smieszna,ale sprzecik super.ja prostuje wlosy 15 minut,ale mam kolezanke i jej wlosy sa strasznie nieposłuszne ,i ta prostownica udalo je sie wyprostowac.uwazam ze do kreconych wlosow powinna byc szeroka prostownica,ale moze sie myle.poczekamy moze ktos odpowie na Twoj topik.

oj, chyba nikt ie odpowie..nie wierze, ze nie ma tu dziewczyn, ktore prostuja wlosy:)

Gość keja.help
pomozecie?

Gość Power girl
w mpm product kupilam sobie swoja mam ja od ponad roku ceramiczna z regulacja temperatury ( 5 poziomow) bardzo szybko sie nagrzewa i co racja to racja ceramiczna mniej wlosy niszczcy

Gość Power girl
i osobiscie szerokiej nie polecam te wezsze sa o niebo lepsze i jezeli prostujecie wlosy to zawsze najpierw bierzcie te pasemka ktore zamierzacie prostowac na grzebyczek (taki maly do tapirowania)i powoli zjezdzajac na dol wlosow jednoczesnie trzymajac grzebyk wtedy sa prosciutkie jak druty:)

Gość zemnobija
ja mam prostownice ale nie lubie jej uzywac.mam potem sianokos na głowie a pozatym wcale nie wygladaja na super proste moje wlosy a kosztowala ze 150zl. pare razy ja uzylam tylko. pewnie istotne jest to,ze od farbowania i dekoloryzacji tez mam troche znieszone wlosy

Gość guccimimi
trzymaj sie z dala od prostownicy z grzebykiem - niektore z nich plączą i wyrywaja wlosy. Kup albo Babyliss - model Wet/n/dry w Media Markt za 149zl albo Remingtona - cs5002 za 99 zl lub s1031 za 149zl - ta drozśza ma regulacje temperatury. trzymaj sie tylko tych dwóch marek - obie sa specjalistami w dziedzinie produkcji sprzetu do stylizacji wlosow. Nie kupuj Philipsa, Boscha i innych popularnych, bo produkcja prostownic nie wychodzi im najlepiej ;))

Gość guccimimi
o rany, co ja tu czytam... :D żadne szerokie prostownice!! szerokie tylko do włosów niemiłosiernie gęstych i mocno poskręcanych. Dla wszystkich innych - optymalna szerokosc, jaka ma wiekszosc prostownic.

ja mysle ze najlepiej kupic prostownice w salonie fryzjerskim.od jakiegos roku wlasnie takiej uzywam i jestem z niej bardzo zadowolona jest to firma wigo zaplacilam za nia jakies 230zl.i jak narazie nie chce zmieniac na inna a wlosy czesto prostuje.wczesniej mialam 3 prostownice z media markt ktore byly nawet drozsze od tej i nie bylam z nich zadowolona

Gość prostownica prostownica
polecam tylko i wylacznie REMINGTONA!!!! nie zaleznie za jaka cene!

Gość guccimimi
prostownice salonowe sa bardzo drogie, a i tak zdziera się w nich ceramika z płytek - wiele moich klientek przychodzi z takim problemem. Dlatego polecam Remingtona - jakościa nie odbiega od prostownic salonowych,a ceny ma bardzo atrakcyjne!! 99, 149 to bardzo mało jak na prostownice ktore dadza rade każdym włosom. Sama używam :)

bede bronic mojej prostownicy :) nie placze wlosow i nadaje sie do cienkich jak i do grubych,kreconych wlosow-wyprobowane!

Gość a ja polecam
a ja polecam prostownice ghd. dostalam niedawno w prezencie wiec nie znam dokladnej ceny, wiem tylko ze do tanich nie nalezy. czytalam recenzje- jest to jedna z najlepszych prostownic na swiecie. Cieniutka przez co latwo prostuje moje grube dlugie i geste wlosy. Wlosy sa gladkie i proste. nie uzywajcie grubych prostownic, bardzo ciezko sie nimi prostuje. bardzo dobra prostownica jest rowniez wahl- moja poprzednia prostownica. oddalam ja jednak mojej mamie. rowniez swietnie prostuje wlosy. koszt to ok 250 zl, ale warta swojej ceny.