brożka 0 Napisano Luty 20, 2008 Czesc!!! U mnie idzie fajnie, widze juz roznice po spodniach, ktore kiedys nie mogly sie dopiac a teraz leza calkiem, calkiem...Niestety dopada mnie juz ochota na slodkosci, nie poddaje sie jednak. Musze wytrzymac. Wazyc sie bede dopiero w przyszlym tygodniu we wtorek, ale juz sie nie moge doczekac, bo to juz miesiac mojej diety i cwiczen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Luty 20, 2008 ja juz po uczelni:) dzisiaj jogurt-150 kcal, obiad: zupke szczawiowa mala, 2 male surowki jakies 250-260 kcal, opakowanie platkow ryzowych z sola morska- jakies 380 kcal, a na kolacje troszke zupki grochowej wiec max 220kcal wiec w 1000 kcal dzisiaj sie mieszcze:) i udalo mi sie nie aczyc ierwszy dzien weglow z białkiem:) jest ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Luty 20, 2008 uffff po treningu:) dzien 4 udany:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Luty 21, 2008 witajcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Luty 21, 2008 witajcie dziewczyny zeby nie bylo ja sie nie poddalam....:) jestem jeszcze 3 dni u chlopaka ale od niedzieli bede pisac juz normalnie bo koniec ferii:( szkoda tak mi dobrze u niego ja nie odejde z swojego forum nigdy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Luty 21, 2008 ufff cale szczescie, ze kto tu jest.:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Luty 22, 2008 ech.. witam.. ale sama siebie .. na to wyglada.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brożka 0 Napisano Luty 22, 2008 Ochhhhhh dziewczyny, gdzie Wy sie podziewacie??? Koniec diety, czy co??? Ja sie staram jak moge nie poddawac, ale potrzebuje wsparcia ze strony jakis wspoltowarzyszek niedoli:-) Wczoraj o malo sie nie poddalam, wieczorem dopadla mnie potworna ochota na slodycze, myslalam, ze zwariuje, pobieglam co sil w nogach do lodowki po kalafiora;-) i na szczescie pomoglo...ufffff...Ale weekend przede mna, az sie boje:-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Luty 22, 2008 ja dzisiaj juz zjadlam: sniadanie: wyzej pisalam, potem 100g surówki porowej + 2 krazki ryzowe, potem troche musli.. wydaje mi sie, ze za duzo..:(, jablko, golabka, 2 parowki.. zjem jeszcze tylko jogurt dietetyczny ( 150 kcal w 250g).. zmiescilam sie w 1000kcal? ja walcze bez slodyczy juz 6 dzien:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hija de la Luna 0 Napisano Luty 22, 2008 hej nie poddawać się proszę! :P ja się jakoś trzymam. ćwiczę coraz więcej, ale na wadze cały czas 74 :o nie wierzę, że w 3 tygodnie ubyło mi tylko kilogram :o nie podoba mi się to tak wiem, miałam się nie ważyć :o nie wytrzymałam. eh, no nie ważne - zobacze w marcu po okresie ile będzie, liczyłam na 72, ale jak będzie 73 to będę skakać z radości buźka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Luty 22, 2008 bedzie dobrze, przy odchudzaniu trzeba byc cierpliwym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Luty 22, 2008 na kolacje zjadlam tylko 2 krazki ryzowe, bo stwierdzilam, ze za duzo zjadlam juz dzisiaj:) a jak tam wam dzisiaj poszlo? jak jutro bedzie pogoda w miare to pojde pojogingowac chociaz z 10-15 zeby byl jakis ruch:) od czegos rzeba zaczac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Luty 22, 2008 witam :) no i wrociłam troche połamana ale coz...warto było :) wyjezdziłam sie za wszystkie czasy w ciagłym ruchu..i tak spadło 3.5 kg przez 5 dni.. a wiec jest juz 70 kg :D ołl jee :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Luty 22, 2008 gratuluje... ja mam nadzieje, ze to osiagne pod koniec marca..:( oby sie udalo, ale brak mi wiary.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Luty 23, 2008 kasiulka napewno osiagniesz :) tylko teraz wiem ze podstawa to duzo ruchu ! ja tam czasem zjadłam cos normalnego (np jakas bułke) ale dzien w dzien cały czas na stoku duzo ruchu i tak samo spadło mi pare kg :D jeszcze 1 kg i bedzie 6 z przodu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Luty 23, 2008 tak, a ja ciagle jestem chora..:( ale dzisiaj chyba pojde pobiegac chociaz 15 minut.. musze na 1 kwietnia miec 70.. a nawet chce miec 69.. tylko do jasnej cholery ja jestem ciagle chora..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Luty 23, 2008 ze mna tez nie najlepiej ;/ zaraz jade na pogotowie...bo cos z szyja nie tak i sie ruszac nie moge..pozatym chyba wstrzas mozgu miałam;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Luty 23, 2008 o kurcze, no to ładnie.. uwazaj na siebie.. ja czuje sie okropnie, caly dzien w lozku:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Luty 23, 2008 a ja niestety chyba jestem przed @ bo wpierniczam za 3... od 15.30 postanowilam, ze koniec iu juz nic dzisiaj nie jem, chyba ze napije sie soku marchwiowego, ale tylko plyny.. i jeszcze chora jestem:( ale ide na spacerek z moim kochaniem na jakas godzinke.. wiec cos tam spale.. jakies 200kcal moze..:) buziaki i 3majcie sie, odezwe sie wieczorkiem:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Luty 23, 2008 kochane kupilam dzisiaj sobie sok z hortexu ananasowo-grejpfutowy light i ma 13 kcal/100 ml.. cudownie smakuje, a co najwazniejsze dietetyczny:) jest jeszcze pomaranczowy i on ma 16kcal/100ml. super, teraz moge pic a pic:) mam wyrzuty ze dzis tyle zjadlam.. zaliczylam 1h spaceru..mam nadzieje, ze chociaz troche spalilam.. jeszcze wieczorem twisterek rusze, jakies brzuchy, ogolne cwiczenia.. ech..:( @ sie zbliza..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Luty 24, 2008 no dziewczyny...dopoki nie podlacza neta do laptopa nie moge tu zagladac...bo ze mna nie najlepiej przez 3 tyg musze lezec i nie chodzic..kurde tak wiec z ruchem pozniej tez pewnie bedzie ciezko bo przez pol roku mam zakaz ;/ ale nie poddaje sie dietki dalej sie 3mam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Luty 24, 2008 wspolczujue i 3maj sie wytrwala!:) ja dzisiaj ide pobiegac na jakies 10-15 minut.. buziaki i zdrowiej!:) czekamy tu na Ciebie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Luty 24, 2008 cześc dziewczyny:) wybaczcie że nie p[isałam ale neta nie miałam przez kilka dni... rany... czułam sie jak odcięta od świata... ale juz jest dobrze i będe zaglądac codziennie :) tak w ogóle... przez ten tydzien znowu wpierdalałam na potęge... a wszystko dlatego że @ sie zbliżał... np wczoraj zjadłam 1,5 tabliczki czekolady i 1 wielka paczke czipsów... :/ ehh wiem nie powinnam... ;/ ale jak dzisiaj weszłam na wage to dalej było 79,5 więc tak strasznie nie było... dzisiaj zjadałam puki co 2 parówki z musztarda i tarta marchew z 2 tartymi jabłkami i sokiem z cytryny ok 15-16 zjem tuńczyka a na kolacje to jeszcze nie wiem co... no i wracam do ćwiczen bo sobie odpuściłam ostatnio przez @... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Luty 24, 2008 wytrwała 3maj sie! ;* kasiulka ty tez zdrowiej szybko! ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Luty 24, 2008 dzisiaj dzien udal sie super, przed chwilka zjadlam zupke + 4 krazki ryzowe i mala miseczke platkow cini minis i na dzis kniec jedzenia:) aa no i biegalam 15 mnut, jeszcze wieczorkiem pocwicze, dzien zaliczam do udany..to juz 8 dzien sie konczy:) cheri ja tez przed @.. ale poki co sie trzymam:) dzisiaj kupie sobie 2 marchewki i jabluszko i zrobie sobie tarta surówke jak ty.. mniam mniam:) buziaki ja spadam do mojego kochania:) bede wieczorkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Luty 24, 2008 siema laski wrocialam:) niestety koniec ferii juz mam...nic nie przytylam ani nie schudlam...wytrwala co sie stalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Luty 24, 2008 hej firanka, wytrwala byla na nartac, chyba jakis upadek no i miala wstrzasnienie mózgu prawdopodobnie.. lezy w lozku.. niech odpoczywa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Luty 24, 2008 nom dokładnie...wstrzas mozgu... :/ i z szyja cos nie zabardzo... ale mam laptopa juz wiec bede zagladac :) ehh no i przytyłam kg po ty wyjezdzie ale to przez to ze wogole nie chodze i nie mam ruchu ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w51 bezlog Napisano Luty 24, 2008 Witam :) Poszukujemy sympatycznych rozmówców, którzy umieją i chcą napisać więcej niż trzy zdania na naszym forum : www.swiatowid.fora.pl Pozdrawiamy, zapraszamy do rejestracji i klawiatury:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Luty 24, 2008 wytrwala, narazie lez i se kuruj.. nie ma co szalec..:) polez ze 2-3 tyg o potem bierz sie za ruch.:) bedzie ok.. do lata zdazysz!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach