Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mr_Kumpir

zbieram ploty

Polecane posty

Przed chwilą, Szon patroI napisał:

Chcesz foteczki?😀

Pewnie z netu i jak uwierzę to będzie beka, że dałem się nabrać. 😅

5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ale doopsko piecze że ktoś jeździ po świecie a ten 10 lat musiał zmyślać Jukon 😄

Dla niego pewnie nawet Marsa alam z Januszami to jak lot balonem dookoła świata 😜 jaka to bidę trzeba klepac żeby nie mieć 2k na jakiegos lasta

1 minutę temu, Gеt Out napisał:

Jedyne co może bujać jedno i drugie to jaja za pieniądze. 😅

Myślisz że co, dadzą 500 euro to jak za darmo.

Przed chwilą, Gеt Out napisał:

Pewnie z netu i jak uwierzę to będzie beka, że dałem się nabrać. 😅

No skoro już zastrzegasz ze pewnie z netu… to wlasciwie nic cie nie przekona;) pozostanie mechanizm obronny w postaci samopocieszania ze to musi być nieprawda 😜

1 minutę temu, Fifofa napisał:

Myślisz że co, dadzą 500 euro to jak za darmo.

Dokładnie 😜

1 minutę temu, Szon patroI napisał:

Dla niego pewnie nawet Marsa alam z Januszami to jak lot balonem dookoła świata 😜 jaka to bidę trzeba klepac żeby nie mieć 2k na jakiegos lasta

Obawiam się, że dla niego do Białegostoku to jak wyprawa do Tajlandii.

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Twoja stała zagrywka, zakrywasz uszy, zamykasz oczy i powtarzasz że to niemożliwe gdy tylko coś nie jest po twojej myśli.

To, że ty się okazałeś głupim mitomanem nie znaczy, że wszyscy śmiejący się z ciebie są tacy sami jak ty 😄

To są twoje urojenia jak byś chciał żeby było , a ja twierdzę że tutka paryska gnije tu cały czas co wyklucza jej podróż po świecie w dodatku z niepełnosprawnym typem który nie potrafi nawet jednego słowa napisać czytelnie . 😁

To są twoje urojenia jak byś chciał żeby było , a ja twierdzę że tutka paryska gnije tu cały czas co wyklucza jej podróż po świecie w dodatku z niepełnosprawnym typem który nie potrafi nawet jednego słowa napisać czytelnie . 😁

Nie moje urojenia, tylko nawet zwykłą Warszawę potrafisz zakwestionować i zmyślać jakieś kosmiczne teorie 🙂 

Ty też na pełnosprawnego nie wyglądasz, pewnie dlatego myślisz, że wyjazd gdzieś to tylko w głowie można zrobic?

1 minutę temu, Szon patroI napisał:

No skoro już zastrzegasz ze pewnie z netu… to wlasciwie nic cie nie przekona;) pozostanie mechanizm obronny w postaci samopocieszania ze to musi być nieprawda 😜

Dobra to wrzuć te foty i każdy sobie wrzuci w grafikę aby zobaczyć czy nie są kradzione. 😅Ty chcesz mnie przekonać, że jedziesz na Wyspy Kanaryjskie po czym siedzisz całą niedzielę tutaj zamiast tam korzystać z atrakcji, to się nie klei. 😁

8 minut temu, Gеt Out napisał:

Przecież pisze że to ściema z tymi ich wycieczkami po świecie , bo nawet nie potrafią udawać, że ich nie ma pelikanie łatwowierny .😅

A po co ma ktos udawac ze go nie ma? Kojarzysz coś takiego jak smartfon i internet?😀

18 minut temu, suse napisał:

Czyli klątwa działa za to co zrobiłaś wiesz komu. To dopiero początek twoich cierpień...

Hahahaha.

5 minut temu, Szon patroI napisał:

Dokładnie 😜

Jak zarobią nawet pojadą Hawajaspodjaja.

6 minut temu, Gеt Out napisał:

Tak tak wszystko co normalne jest wykluczone z perspektywy goscia zamkniętego w piwnicy  w ruderze z dziurawym dachem, który 10 lat zmyślał na forum amebom ze rezyduje w Yukon, Canada 😜

to ze ty jesteś kłamliwym świrem nie znaczy ze inni nie prowadzą zwyczajnego zycia, ktorego nie musieli wymyslac😉

Edytowano przez Szon patroI
  • Like 1

4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Nie moje urojenia, tylko nawet zwykłą Warszawę potrafisz zakwestionować i zmyślać jakieś kosmiczne teorie 🙂 

Ty też na pełnosprawnego nie wyglądasz, pewnie dlatego myślisz, że wyjazd gdzieś to tylko w głowie można zrobic?

Chłopie ty tak podpadłeś i skompromitowałeś się , że boisz się nawet przyznać do flagowca na ero jaki miałeś, a chcesz mnie przekonać, że w takiej sytuacji podawał byś tak ochoczo swój rejon. 😅Przecież ty nawet za babę się przebrałeś dla niepoznaki 😁

7 minut temu, Szon patroI napisał:

A po co ma ktos udawac ze go nie ma? Kojarzysz coś takiego jak smartfon i internet?😀

To nie wiesz po co udajesz , że nie jesteś tutką paryską żeby przekonać pelikanów że jesteś na wyspach Kanaryjskich 😅

1 minutę temu, Gеt Out napisał:

Chłopie ty tak podpadłeś i skompromitowałeś się , że boisz się nawet przyznać do flagowca na ero jaki miałeś, a chcesz mnie przekonać, że w takiej sytuacji podawał byś tak ochoczo swój rejon. 😅Przecież ty nawet za babę się przebrałeś dla niepoznaki 😁

Chłopie? 😄 Ty przez ostatnie trzy lata co parę miesięcy wmawiasz, że jestem jakimiś losowymi nickami, ostatnio nawet płeć mylisz 😄

A weź powiedz, jak myślałeś że mieszkasz w Jukonie to polskim sąsiadom też opowiadałeś o śmiganiu na moto po Kanadzie i łódce Honda pod kanadyjską hacjendą na uboczu? Bo jak tak, to pewnie dobrą bekę mieli 🙂

6 minut temu, Szon patroI napisał:

Tak tak wszystko co normalne jest wykluczone z perspektywy goscia zamkniętego w piwnicy  w ruderze z dziurawym dachem, który 10 lat zmyślał na forum amebom ze rezyduje w Yukon, Canada 😜

to ze ty jesteś kłamliwym świrem nie znaczy ze inni nie prowadzą zwyczajnego zycia, ktorego nie musieli wymyslac😉

Ale ja nie twierdzę że ludzie nie jeżdżą na jakieś egzotyczne wyspy, ale jak gniesz tutaj cały dzień i jutro i pojutrze będziesz gnić, to wyklucza twój pobyt tam chociaż za wszelką cenę chcesz przekonać ogół, że z narzeczonym właśnie odpoczywasz na jakichś wyspach. 😅

Ale ja nie twierdzę że ludzie nie jeżdżą na jakieś egzotyczne wyspy, ale jak gniesz tutaj cały dzień i jutro i pojutrze będziesz gnić, to wyklucza twój pobyt tam chociaż za wszelką cenę chcesz przekonać ogół, że z narzeczonym właśnie odpoczywasz na jakichś wyspach. 😅

Wszyscy mogą jeździć tylko nie ludzie, których ksysio nie lubi 😄

18 minut temu, Szon patroI napisał:

No hej krejzi 👋

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się