Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vanessa 28

Dlaczego milczy po spotkaniu

Polecane posty

Poznałam na imprezie super faceta Potem długo dzwonilismy do siebie smsowaliamy Przyszło spotkanie było super miło Rozmawialismy jakbysmy kupe lat tyle tematw było do rozmowy Na pozegnanie dał mi buziaka Powiedział ze zadzwoni do dzis milczy mineły 4 dni Nie odpisuje na moje smsy ani nie odbiera tel Jak mam to odebrac

Gość dziwne troche bo jak mu zalezy
powiem CI ze dziwne:) ja poznałam tez na imprezie i raczej to laski za nim latały,wiec go olałam i to on wiecznie wydzwanial do mnie i smmsy pisał, a po spotkaniu na ktore sie ledwo co zgodziłam tez od razu po godzince sms z pytaniem jak mi sie podobało itd:D facet ześwirował na moim punckie chyba, bo choc to zawsze jego wyrywały dzeiwczyny ty razem jego trafiło,ale nie ukrywał tego tylko choc to byla dla niego nowa sytuacja to mimo to za mną latał :) musisz po prostu czekac;]

no wiec prawda jest taka: Na imprezie byl po alkoholu wtedy wydawalas mu sie pikena Potem spotkaliscie sie na trzezwo i facet sie przestraszyl:P Poprsotu sie nie spodobalas mu i tyle bywa;)

Gość wpiszcie te uwagi
głupio że do niego wypisywałaś smsy, trzeba było czekac aż on się odezwie pierwszy

Gość to normalne bym powiedziala
po prostu zapomnij i sie nie zastanawiaj ;) Jakby chcial ciagnac znajomosc to by zadzwonil ;)

nic szczególnego, nie spodobałaś mu sie, a on nawet nie ma jaj, zeby ci o tym powiedziec, tylko stosuje taktyke na wyciszenie. Olej go, po co sobie takimi ludzmi głowe zawracac? :)

Gość ale to chyba lepsza taktyka
niz mowic komus, ze jest brzydki, czy gruby :D Tylko, trzeba zalapac przeslanie takiego milczenia. Jak widac, nektorym to z trudem przychodzi ;)