Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaa24

smutno mi

Polecane posty

Gość smutnaa24

Gość w rozterce ona
mi tez przytulam a jaki jest powod?

Gość smutnaa24
o juz lepiej.. siedze sama w domku brak znajomych andrzejki w samotnosci buuuuu

Gość smutnaa24
nie weimjak długo tak wytrzymam.. faceta tez brak i znajomych z którymi moglabym gdzies wyjsc od czasu do czasu

Gość dsfds
" siedze sama w domku brak znajomych andrzejki w samotnosci" u mnie to samo, dodatkowo urodziny :o

Gość smutnaa24
nie chcę tak dluzej i ciezko tak samej pogadac z kim tez nie mam.. nie wiem juz co robic

Gość kolejna smutna
u mnie ta sama sytuacja!! nic tylko sie pochlastac:(

Gość w rozterce ona
nie martw sie, ja tez nie mam znajomych z ktorymi moglabym wyjsc. wczoraj i dzisiaj siedze sama w domu. mam faceta ale zw zwiazku to same problemu i jeszcze wiekszy dol, nie mam ochoty sie z nim spotykac

Gość dsfds
Czerwony Tulipan - to do mnie? Dzieki :D

Gość smutnaa24
SOLENIZANCIE-- POMYSLNOŚCI!!!!!!!!!!!!

Gość w rozterce ona
dsfds wszystkiego najlepszego :D

Gość mi tez
smutno :(, pozdrawiam

Gość w rozterce ona
smutnaa24 a jaki jest powod braku znajomych?

Gość dsfds
dzieki, dzieki, przynajmniej Wy mi zyczenia zlozyliscie :)

Gość smutnaa24
ale ja juz nie chce tak dalej zyc, spedzając weekendy samej, chce wyjsc do ludzi, posmiac sie odstresowac a nie mam z kim .. mam juz dosc

Gość smutnaa24
powód braku znajomych- raczej brak powodu.. mimo ze studiuje ale zaocznie wiekszosc jest z drugiego konca kraju a druga polowa to starsze osoby a i pozostala czesc- to nie bawiace sie osobistosci, facetow tez brak- babiniec, wiec nie ma kto zorganizzowac

Cześć ! dsfds sto lat sto lat niechaj żyje nam :):) smutnaa24 rozumiem Cię, też jestem na zaocznych i wiem jak to jest połowa z innego miejsca a jak już się znajdą Ci z okolic to dość trudno jest się dogadać. Ja odkąd łącze prace ze studiami to nie mam czasu na znajomych....... a robi się coraz bardziej smutno

Gość wkurzona na maksa a moze i nie
o rety a mi jak smutno........:(:(

Gość smutnaa24
tak na codzien to idzie wytrzymac ale np w ostatki, sylwestra, urodzinki jest mi ciezko i zal sie robi ze nie można tego czasu spędzić w gronie dobrych znajomych :(

Gość dsfds
100 lat? Az tak zle mi zyczysz? :P Moze byc i te 100 lat, byleby te lata byly lepsze od obecnych :P

Gość smutnaa24
nieraz mam wrażenie że nikogo nie obchodzę.. jeśli teraz nie mam przyaciół to co bedzie za kilka lub kilkanaście lat... samotność Faceta też nie mogę znalezc no bo jak nie ma z kim z domu wyjsc.. a z nieba nie spadnie wiec tak juz chyba bedzie zawsze:(

.......prawda jest taka,że zakochałam się...no wpadłam po uszy...był dla mnie kimś wyjątkowym mimo tego,ze jesteśmy razem dopiero 4 miesiace..no cóż bywa. wczoraj powiedział,ze zostaje dłuzej w pracy...coś mi nie pasowało......mieszka sam,mam klucze do mieszkania...nie miałam bardzo co robić wiec pojechałam tak z myślą zmienienia pościeli... już na wejsciu wiedziałam,że coś jest nie tak-stały buty w których wychodził do pracy(wiem bo nocowałam u niego)a nie było innych...nie trudno nie zauważyć-był w domu i wyszedł...golił sie,układał włosy bo kosmetyki były przestawione,nawet kuźwa paznokcie obcinał...pomyślałam,ze pewnie gdzies poszedł a mnie po prostu oszukał bo nie chciał powiedziec,ze chce wyjsc np z kolegami(dodam,że nigdy mu tego nie zabraniałam) napisałam czy jest jeszcze w pracy..nie odp..odebrał telefon po tym jak napisałam że to pilne...zdziwił się,ze jestem w domu byłam zła wiec sie rozłaczyłam...zaczał pisać,ze naprawde jest w pracy,ze pojechał na dodatkowe zlecenie...skwitowałam to,że jest kłamczuchem i takie tam.......na ostatnią wiad typu"Asiu Kochanie...."wcale nie odpisałam bo i niby co......mysłałam,ze dzis sie zobaczymy i porozmawiamy o tym...wróciłam do siebie i poszłam z kolezanką na piwo...siedziałam tam jak na szpilkach i tylko o nim myślałam...nie odezwał sie....a ja z tych nerwów to po czterech piwach czułam się jakbym z litr wódki wypiła............ dzis rano mi napisał,ze ma dosć,że podejrzewam go o kłamstwo,ze on tak nie chce żyć............ matko a ja nie chce bez niego później co jakis czas pisał...a to,że on nie potrafi beze mnie,ze wie,że go kocham........ \cały czas się upierał,że naprawde był w pracy... \nie ważne..mysle,że to już koniec

Gość Lustereczko_powiedz przecie...
a kiedy są andrzejki bo zapomniałam hlip hlip :(

powie ktos ??

Dziękuje bardzo za odpowiedz :*

wyjarałam już paczke fajek....mam totalnego doła nie potrafie ogarnac mysli