Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość funiaA

zakonczyc zwiazek?

Polecane posty

Gość funiaA

mam faceta jestesmy ze soba ponad dwa lata jak w kazdej parze czasem klotnie poworty idt. jednak mi wydaje sie to juz nudne.. wiem ze on mnie kocha niewiem co ja czuje do niego jednak boje sie skonczyc, boje sie ze zostane sama choc moj facet powiedzial ze jesli nie bylibysmy para to nawet by do mnie nie swirowal w ttm sensie zo go oleje.. co mam zrobic? pomozcie prosze

Gość dziwne troche bo jak mu zalezy
olej! mialam to samo - 2 lata on zakochany po uszy a ja nie wiedzialam co czuje,a jak sie ktos zastanawia coc zuje znaczy,ze naparwde nie kocha.Też się bałam samotności,ale jak teraz jest źłe,nudno i nie ma uczucia c to bedzie za 20 lat?lepiej skonczyc wceśniej niż ciągnąć coś z powodu strachu pzred samotnością:)

Gość aicwcholire
dokladnie,zgadzam sie :)

Gość funiaA
no tak ale boje sie poprostu nie dbede miala sie z kim spotykac bo przez to ze bylismy razem odizolowalam sie od znajomych boje sie samotnych weekendow nie wiem co mam zrobic

Gość dziwne troche bo jak mu zalezy
nie bój się:) wiem,ze teraz dziwnie to brzmi,ale jeszcze bedziesz szcześliwa z tak podjętej decyzji:) a facet nowy znajdzie się szybciej niz myslisz:)