Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ILONA 18

Ile nas ma termin na 4grudnia???ile nas za niedlugo rodzi???

Polecane posty

Gość ILONA 18

moj termin to na 8grudzien ale urodze 4 grudnia przez ciecie cesarskie

Gość ILONA 18
zapomnialam dopisac reszty... Ja sie czuje nawet nawet:):) tyle ze skurcze mam tak wykazalo ktg..i brzuch mi twardnieje... A wy jak ???przyszle mamusie??

hej ja mam termin na 30 listopada to moje pierwsze dziecko więć możliwe że urodze po terminie. Zresztą mieszkam obecnie w Irlandii a tu dowiedzieć się czegoś od lekarza to cud.

Ja mam termin na 15 grudnia, ale lekarz mi powiedział, że mogę rodzić w każdej chwili bo jest wszystko ok i dzidzia jest donoszona:) Niepotrzebnie mi to mówił, bo teraz o niczym innym nie myślę, a każdy syndrom jaki u mnie występuje (np. senność, chwilowe twardnienie brzucha) traktuje jak początek porodu:) - nie mylić z paniką, bo takowa nie występuje.

Gość ILONA 18
no to jestesmy 3 juz ....a gdzie reszta przyszlych mamus???

Gość ILONA 18
hej gdzie jestescie???

Gość pada śnieg i u mnie
Juleńka nie bój się :) wszystko będzie z pewnością dobrze i wreszcie przytulisz swoje dzieciątko :) powodzenia dla Ciebie i dziecka 🌻

Gość julka121
Gość julka121
http://www.allegro.pl/item275971394_26_szt_ubranek_rozm_62_gratisy_ubierzesz_maluszka.html http://www.allegro.pl/item275983151_25_sztuk_ciuszkow_rozm_62_80_super_prezent_.html http://www.allegro.pl/item276372912_27_szt_ubranek_dla_dzidziusia_rozm_62_80_gratisy_.html gorąco polecam zakupy przed urodzeniem dzidziusia.Ja tego nie robilam bo bałam sie zapeszyc a pozniej nie mialam jak wyjsc z domu ani nie mialam czasu zeby sie zastanowic nad zakupem czego kolwiek.Zapraszam do licytacji!!!

Gość lLONA 18
WIESZ JA MAM NA WTOREK I TEZ SIE BARDZO BOJE...A MIALAS SIE SAMA PRZYGOTOWAC??BO JA W PON BEDE MIEC GLODOWKE :(:(:(:

Gość lLONA 18
NO TYLKO TY MASZ WCZESNIEJ CC A JA PUZNIEJ..4DNI PRZED ZWYKLYM TERMINEM!!NA 8RANO MAM BYM W SZPITALU ALE NIE WIADAONO O KTOREJ MI ZROBIA CESARKE A DZIEN WCZESNIEJ MAM ZJESC SNIADANIE I LEKKA ZUPKE I NIC WIECEJ NIE JEST TYLKO PIC NIEGAZOWANA WODE..WIEC JAK MIALA BYM MIEC CC PO POLUDNIU A MIALA BYM SIEDZIEC W SZPITALU OD 8 TO TAM ZEMDLEJE Z GLODU BO PIC OD RANA NIE MOGE NAWET..I MAM SIE OGOLIC NA ZERO DOKLADNIE CIEKAWE JAK TO ZROBIE JAK NIEC NIE WIDZE

Ilona no to mamy ten sam problem hehe:)golenie z tak wielkim brzuchem to nie latwa sprawa a z ta wodą to damy rade:) hehe pozdr ide sie pakowac do konca:)