Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość półeczka

jak się Wam układa z rodzeństwem?

Polecane posty

Gość półeczka

Gość beznadziejnie
mam siostrę, stara baba a wredna, że nie ma do czego porównać :P

Gość poliaaaana
jeden brat mlodszy znerwicowany, starszy poza krajem, ni egdalam z nim rok, zero wiezi, poza byciem siostra... fajnie nie?

Gość Grajka
starsza siostra. wnerwia mnie, bo nie bierze moich problemów na poważnie i ciągle sobie ze wszystkiego robi jaja, kiedy ja potrzebuje jakieś dobrej rady czy coś ;p grrr! jest starsza to powinna mi pomagac i mnie wspierać, a nie kurna, robić głupie miny i pierdzielić od rzeczy! :P

Gość atlantyda600
Starszy brat - mamy extra kontakt i skoczylibysmy za sobą w ogień. Mogę na niego liczyć w każdej sytuacji i on na mnie też. Natomiast z z najstarszą z nas siostrą mam bardzo chłodny kontakt i nic się nie zmieni w tej materii.

Gość półeczka
ja mam siostre z którą mam dobry kontakt jest młodsza 8lat i brata 2 lata młodszego z którym fatalny kontakt czasem to nieznosze, chciałabym zeby go nie było, a siostra ma z nim troche lepszy kontakt odemnie ale też nic szczególnego. Dziś powiedziała że on dla niej nieistnieje, to chyba samo za siebie mówi.

Gość SUPEROWO....
z wszystkimi rozumiemy się doskonale, stale mamy kontakt, zawsze mozna na nich liczyć.........mam 6 rodzeństwa :D