Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka 22

samotnośc jest straszna

Polecane posty

Gość malutka 22

To chyba jedna z najgorszych rzeczy jaka może spotkac człowieka , tak mnie wkurzaja Ci ludzie który klucą się w zwiażkach o byle co . Doceńcie to co macie !!!!

Gość piskacz
ciężka choroba, nieuleczalna jest straszniejsza

Gość samotna i szczesliwaa
mnie wkurzaja takiedziewczyny dla ktorych sprawa priorytetowa w zyciu jest posiadanie faceta..To jest naprawde straszne.Takie to nie maja na ogół zainteresowań i pasji.Jedyny ich cel w zyiu to znalezc kogoś...kogokolwiek byle by był facetem..Sa tak spragnine miłości że pakuja sie potemw beznadziejne zwiazki z niewłasciwymi ludzmi byle tylko kogos mieć.Ja jestem samotna...miałam nieraz adoratorów,ale to nie było to...i doś długi czas jestem sama..Nie widze w tym nic strasznego.i wkurza mnie takie gadanie

ale to ze ktos pisze o samotnosci nie musi oznaczac odrazu brak faceta!!!!!!! mni wkurzaja wlasnie takie osoby ktore tak mowia:o bywa tak ze ktos nie ma wokole siebie osoby bliskiej........ogolnie.......ktorej moze sie wyzalic......wyjsc gdzies........

autorka pisze o kłótni w zwiazkach wiec mozna domniemiwac ze o to własnie chodzi...

autorka pisze o kłótni w zwiakach wiec mozna domniemiewad. Powinni sie nie kłocić nic od siebie nie wymagac tylko zamknac geby i dziekować b\Bogu ze nie sa samotni...co za gadanie

szczęścia trzeba szukać w sobie, a nie w innych.. nie może byc tak żeby ktoś uzależniał swoje szczęście od kogoś innego.. bo wtedy sie tylko unieszczęśliwia drugą osobę.. szczęściem swoim można obdarowywać, ale nie żądać go od innych..

Gość malutka 22
To nie tak, że jestem nieszczęśliwa, brzydka, głupia , nigdy nie miałam chłopaka lub spotykam się z byle kim :D nie o tym tu mówię , porostu ciężko jest spotkać tą "bratnia dusze " i tu nawet nie chodzi o faceta ale tak ogólnie . A ludzie korzy, sa kochani i sami kochają maja wielkie szczęście, i powinni to doceniać a nie kłócić sie o każdą pierdołe ...

czasami bycie razem jest gorsze od bycia osobno. miszkam z chlopakiem i chociaz jest dla mnie wazny, to wyjazd na jakis czas do rodziny jest jak ogromna ulga.