Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapłakana86

Straszny ból

Polecane posty

Gość Zapłakana86

Mam 22 lata. Przez 5 lat nosilam aparat. Zęby miałam proste do czasu, kiedy zaczely rosnac osemki. Niestety sie nie wyrznely, tylko zaczely rosnac zupelnie krzywo w dziasle , nachodzac, tloczac pozostale zeby. Nie powiem bylam zla (bo tyle lat noszenia aparatu a zeby znow sie krzywia? :/) Szybko pobieglam do dentysty, mialam zabieg i usunieto mi wszystkie zeby madrosci. W sumie zeby sa proste, ale przez osemki troszeczke skrzywila sie lewa gorna strona. Po lewej stronie w gornej szczece dwojka nachodzi troszke na jedynke. Troszke sie stloczyly. Jednak co jest najgorsze?? CHOLERNIE boli mnie w tym miejscu dzaslo. Dzis caly dzien strasznie boli. Juz chce mi sie plakac, boli ,troszke swedzi (glupi bol do opisania). Nie wiem co sie dzieje. Czuje jakbym zabkowala bo jak cos gryze bol jest mniejszy ! Smaruje sobie jakimis masciami na zmniejszenie bolu. Ale to pomaga na chwile. Nie wiem juz co mam robic. A moja dentystka dopiero jest w poniedzialek, niestety jutro nie mam szans sie do niej dostac. Moze znacie jakas dobra plukanke z ziół?? Dziekuje bardzo za rady. Pozdrawiam

Gość misia-P
płucz usta szałwia.