Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trgtrh

czy moge wyslac dwie aplikacje na rozne stanowiska do jedej firmy?

Polecane posty

Gość trgtrh

bank szuka pracownikow do oblugi klienta i zastepcy kierownika, nigdy nie pracowalam i troche sie boje aplikowac na to wyzsze stanowisko, mimo, ze mam odpowiednie kwalifikacje wydaje mi sie, ze mam wieksza szanse dostac juz to nizsze stanowisko wymagania miedzy nimi roznia sie jedynie stopniem wyksztalcenia, srednie-wyzsze boje sie, ze jesli wysle na dwa rozne stanowiska zostanie to zle odebrane, a jak wy myslicie?

Gość YO Anna
a co ci kurwa szkodzi, skladaj.

Gość a czy w ofercie na to
stanowisko zastepcy kierownika nie ma wymagania: doswiadczenie? Ja bym skladala na to biuro obslugi tylko. A moze kiedys awansujesz :)

Gość trgtrh
na zastepce kierownika jest tylko : -wyższego wykształcenia - biegłej umiejętności obsługi komputera - optymistycznego podejścia do życia - wysokiej kultury osobistej - dokładności, sumienności i odpowiedzialności - zdolności organizacyjnych - nastawienia na realizację wyznaczonych zadań. a wlasnie to ''mile widziane doswidczene'' ktorego nie mam jest w opcji doradca tego sie boje, ze stwierdza ze nic nie umiem i sle gdzie popadnie i nie ma to dla mnie roznicy(ale taka jest prawda):O

Gość akakka
Dziewczę, w zyciu nie pracowałaś i myślisz że cię z miejsca zastępcą kierownika zrobią??? Dobre.