Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatjana900

mam dosyś delikatnego seksu!!

Polecane posty

Gość tatjana900

To słowa mojego ukochanego... Dodam że nasz seks wg mnienigdy nie był delikatny...przynajmnej dla mnie..wiec ja nie wiem czego on jeszcze chce bo delikatnego seksu to on chyba nigdy nie widział a ja go nie miałam w jego wykonaniu...Boje sie isc znim teraz do lózka bo jezeli nasze dotychczasowe pozycie było dla niego za delikatne to strach pomyslec jak wyglada...mniej delikatny seks Nienormalny i tyle!

Gość tatjana900
mozecie mi powiedziec jaki to jest wg was delikatny seks? Ajaki nie delikatny?

Gość goamd
a jaki byl ten Wasz seks, ktory uwazasz za niedelikatny?

Gość tatjana900
kochamy sie tylko od tułu w pozycji na pieska i on naprawde nie jest delikatny chodzi o ruchy o zahowanie podczas seksu i całokształt ogółem

zwiąż mu łapki przypierdziel pare razy pasem po dupie ze sprzączka--> a wiez mi znów bedzie chciał delikatnie;) chyba ze to...:o :Dkurna faceci to jednak czasem maja nasrane

Gość tatjana900
zachowanie

delikatny to taki który sprawia tobie niebiańską przyjemność bez bólu i poniżenia,ruchy są płynne delikatne,przy końcu przyśpieszone ale dające rozkosz Niedelikatny to seks sprawiający ból ,poczucie winy,ruchy szybkie gwałtowne,niedostosowane do Twoich potrzeb

Gość tatjana900
ojjj nie jego kreci niedelikatny ale w druga strone ja mam być delikatna:/

Gość tatjana900
upadła Anielica to ja teraz jestem pewna ze nasz delikatny nie jest

Gość goamd
to dziwny ten Twoj facet. Jestes pewna, ze Cie kocha, czy jest z Toba tylko dla seksu?

Gość tatjana900
jestesmy razem juz 2 lata...zawsze myslałam ze mnie kocha ale po ostatnich sytuacjach zaczynam miec watpiliwości

Gość kup różaniec
Poznaj prawdziwą siłę Różańca Świętego Z pewnością wielokrotnie miałeś w ręku różaniec. Jednak czy znasz jego prawdziwą siłę? Czy znasz moc tego prawdziwego daru z Nieba, jakim jest różaniec? Dowiedz się więcej - zamów książkę nt. różańca. Z pomocą przychodzi Ci książka Różaniec - ratunek dla świata, autorstwa Antonio Borellego. Książka ta w przystępny sposób przedstawia to wspaniałe narzędzie walki ze złem. Antonio Borelli jest światowej sławy autorem bestsellerów na temat objawień fatimskich. Zamów książkę „Różaniec - ratunek dla świata”. Odmawiajmy Różaniec! Te słowa przy każdej okazji przypominał nasz wielki rodak, Sługa Boży Jan Paweł II. Jak Ty odpowiesz na ten apel polskiego papieża? Zamów książkę Różaniec - ratunek dla świata Dzięki niej poznasz historię, dzieje i niezwykłą moc tego wspaniałego narzędzia obrony przed wszelkim zagrażającym Ci złem. Po lekturze tej książki odkryjesz na nowo, jak wielkim darem jest modlitwa różańcowa, dzięki której odzyskasz nadzieję i spokój. Zamów książkę wraz z różańcem poświęconym przez kapłana.

Gość goamd
rozaniec 🖐️ A Ty wez go kopnij w jaja, zobaczymy, czy lubi na ostro. taka mala rada :D

a swoją drogą jak jej było źle to dlaczego z tym swoim gogusiem nie rozmawia, jak mi się coś nie podoba to mówie, potem jest wiele lepiej bardziej się stara :)

Gość a może by tak
a może by tak różańcem mu jaja okręcić ?? :)

Gość a może by tak
i zacisnąć, jasna rzecz :)

Gość do tej od różańca
jesteś namacalnym dowodem na to że dziewictwo w mózg uderza i charaktreryzuje się takim pieerdolcem

Gość kup różaniec
nie jestem dziewicą. A chcę znów być. Kup różaniec, a stanę się dziewicą. Znów. Może...